Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, costa brava napisał:

Jak widać Braun ma bogatą przeszłośc w dziedzinie walki o prawa czlowieka.
A taki Nawrocki też ma bogatą,  tyle że w dziedzinie załatwiania prostytutek do hotelu 
Czyli ma lepsze kwalifikacje na prezydenta

Przecież to ze ścieku rządowego wywleczona informacja, nie wstyd ci tych bzdur powtarzać. 

Tusk Takie same bzdury o Trumpie mówił, bo wyborach jak go wybrali wszystkiego się wyparł. PO to kłamcy jak Nawrocki wygra to powiedzą że nic takiego nie mówili wyprą się wszystkiego. Nie mają argumentów, to używają kłamstwa tylko to im zostało, bo jak przegrają mają przechlapane, będą musieli za te kłamstwa odpowiedzieć.    

Zobaczcie jak lemingi zasłuchane jak wódz przemawia, oni naprawdę w to wierzą.

Edytowane przez Roman_66094
  • Moderatorzy
2 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Hitler vs Trzaskowski.

Hitler ćpał na 100%. Trzaskowski nie poddał się testom.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

6 minut temu, stench napisał:

Jakby mnie o zrobienie testu prosił chuligan i żul (copy by Mazurek) to też bym nie zrobił.

7 minut temu, stench napisał:

Proszę podać Panie Moderatorze AS, jakąś podstawę prawną, która nakłada obowiązek poddania się takiemu testowi.

Jeśli Pan nie poda, to wpis jest prowokacyjny, a na pewno obraźliwy.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

3 minuty temu, Neon47 napisał:

Widocznie ma coś do ukrycia skoro nie chce się poddać narkotestom.

Dokładnie tak, inaczej zależałoby mu żeby się oczyścić z podejrzeń. 

Onet to szambo chyba tego nie trzeba nikomu tłumaczyć. Prawda jest taka że Nawrockiego tak zaciekle atakują, bo nie mają na niego haków, jak zostanie prezydentem nie będą mieli czym go szantażować.

Chodzą słuchy że jakaś anonimowa prostytutka ma się pojawić jako świadek przeciwko Nawrockiemu.  

PO to kłamcy i sprzyjające im media. Będą jeszcze inne kłamstwa, niestety media sięgnęły dna, podobnie jak obecny rząd.       

Nawrocki był o to samo pomawiany także ten tego...

2 minuty temu, MV2 napisał:

Proszę podać Panie Moderatorze AS, jakąś podstawę prawną, która nakłada obowiązek poddania się takiemu testowi.

Jeśli Pan nie poda, to wpis jest prowokacyjny, a na pewno obraźliwy.

• Moderatorzy
1 minutę temu, MV2 napisał:

Sam szukaj podstawy prawnej. Jest kilka sytuacji kiedy badanie jest obowiązkowe. Na pewno nie należy do nich ubieganie się stanowisko Prezydenta RP.

Ale w takich wyścigach, parkurze mogą trafiać się różne kejsy, które mogą dodać lub ująć punktów poparcia. Więc jak kto chce.

Ja prywatnie chętnie bym widział wymóg poddawania się takim badaniom przez urzędników i pracowników sektora publicznego. Politycy na państwowych etatach też. Wszyscy.

6 minut temu, mariusz05 napisał:

Nawrocki był o to samo pomawiany także ten tego...

Też go na testy.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

25 minut temu, Roman_66094 napisał:

Przecież to ze ścieku rządowego wywleczona informacja, nie wstyd ci tych bzdur powtarzać. 

Jakos dziwnie mam przeczucie że to prawda

Odkąd ten pan został kandydatem juz o tym wszyscy trąbili,  tylko półgębkiem 

Zresztą wg mnie to standard że takie rzeczy się dzieją po hotelach,  a skoro on tam byl... to całkiem prawdopodobne 

Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

To prawda świat przestępczy lubi przemoc i PO, Trzaskowski kandydat przestępców, największe poparcie miał w zakładach karnych.  

Przestępcy to podobno chorobliwe zazdrośniki. Patrzą na te przewały pisowców jakie narobili i gniew w nich narasta, że tyle nakradły pisowskie złodzieje, a nie siedzą. Dziwisz im się, że głosują przeciw pisowcom?

Edytowane przez Piękny Stefan
4 minuty temu, Roman_66094 napisał:

To są takie same bujdy jak Trzaskowski opowiadał że wybudował tysiące mieszkań. 

Może chodziło mu o sprzedane tysiące ....  z lokatorami kamienice.

2 minuty temu, stench napisał:

Sam szukaj podstawy prawnej. Jest kilka sytuacji kiedy badanie jest obowiązkowe. Na pewno nie należy do nich ubieganie się stanowisko Prezydenta RP.

Proszę opisać te kilka sytuacji. Widzimisię Pana Moderatora chyba nie jest tą okolicznością[?]..

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Skoro nikogo mniej kontrowersyjnego Kaczynski nie znalazł w calym pisie to wnioski wyciągnijcie sami

Albo tam nie ma nikogo uczciwego,  albo prezes splunal narodowi w twarz

Tylko te 2 możliwości 

Bo że nic nie wiedział o jego przeszłości nie wierzę 

Edytowane przez costa brava
1 minutę temu, costa brava napisał:

Skoro nikogo mniej kontrowersyjnego Kaczynski nie znalazł w calym pisie to wnioski wyciągnijcie sami

Albo tam nie ma nikogo uczciwego,  albo prezes splunal narodowi w twarz

Tylko te 2 możliwości 

Czy uważasz że na Trzaskowskiego Po niema haków. On taki niezależny jak i reszta prezydentów

Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Dowody będą jak podda się narkotestom. Ma szanse temu zaprzeczyć ale z jakiegoś sobie znanego powodu nie chce tego zrobić. Markomanii alkoholicy powinni być dyskwalifikowani z udziału w wyborach jakichkolwiek. 

A po co ma robić, bo tak sobie wymyślił pan kibol?

16 minut temu, Roman_66094 napisał:

Onet to szambo chyba tego nie trzeba nikomu tłumaczyć.

Tłumacz Roman.

Jak ty coś wytłumaczysz to nie ma...

3 minuty temu, costa brava napisał:

Jakos dziwnie mam przeczucie że to prawda

Odkąd ten pan został kandydatem juz o tym wszyscy trąbili,  tylko półgębkiem 

Zresztą wg mnie to standard że takie rzeczy się dzieją po hotelach,  a skoro on tam byl... to całkiem prawdopodobne 

Ja przeciwnie, jeśli chodzi o Nawrockiego. Jeśli chodzi o Trzaskowskiego to jak najbardziej mam wątpliwości że nie bierze narkotyków. Jego zachowanie może na to wskazywać a także to że uparcie uchyla się od poddania narkotestom. 

Sprawa staje się coraz bardziej głośna i to Trzaskowskiemu powinno zależeć żeby oczyścić się w oczach swoich wyborców.

11 minut temu, stench napisał:

Ale w takich wyścigach, parkurze mogą trafiać się różne kejsy, które mogą dodać lub ująć punktów poparcia. Więc jak kto chce.

Ja prywatnie chętnie bym widział wymóg poddawania się takim badaniom przez urzędników i pracowników sektora publicznego. Politycy na państwowych etatach też. Wszyscy.

Też go na testy.

Taka demokracja od 89r a Sejm i reszt towarzystwa Po za wszelką kontrolą ,brak alkomatów, testów na narkotyki. Przecież oni pracują dla nas ,za nasze pieniądze to ich psi obowiązek być trzeźwymi  i niezaćpanymi. Ale się rozmarzyłem

9 minut temu, mariusz05 napisał:

Taka demokracja od 89r a Sejm i reszt towarzystwa Po za wszelką kontrolą ,brak alkomatów, testów na narkotyki. Przecież oni pracują dla nas ,za nasze pieniądze to ich psi obowiązek być trzeźwymi  i niezaćpanymi. Ale się rozmarzyłem

Dokładnie tak, jak robotnik idzie na budowę do roboty to pracodawca go sprawdza czy jest trzeźwy. Kandydat na prezydenta o którym od dawna się mówi że się narkotyzuje nie musi testów robić, powinno to być obowiązkowe żeby wyeliminować tego typu patologie.    

34 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Chodzą słuchy że jakaś anonimowa prostytutka ma się pojawić jako świadek przeciwko Nawrockiemu.  

Powiem ci Roman, że szkoda dzieciaków Nawrockiego. Niezłą jazdę wśród rówieśników im ojciec załatwił.

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Powiem ci Roman, że szkoda dzieciaków Nawrockiego. Niezłą jazdę wśród rówieśników im ojciec załatwił.

Chyba był tego świadomy z czym się wiąże prezydentura. 

22 minuty temu, mariusz05 napisał:

Czy uważasz że na Trzaskowskiego Po niema haków. On taki niezależny jak i reszta prezydentów

Przecież ja tego typa nie biore nawet pod uwagę to po mam o nim pisać 

3 godziny temu, Piotr_1 napisał:

Przestań, żołnierze też palą na wojnie. Może po prostu nigdy nie byłeś wystawiony na długotrwałe działanie stresu, więc może nie wiesz jak to działa na człowieka. Padły propozycje na testy narkotykowe u obu kandydatów więc co stoi na przeszkodzie aby Trzaskowski się zgodził? Są środki nielegalne mniej prymitywne niż nikotyna których używają politycy. Co stoi na przeszkodzie aby obydwu kandydatów się poddało testom na ich obecność w organizmie? Propozycja padła ze strony Nawrockiego, więc czemu nie?

Wzięli cię do pomocy na stałe, czy dorabiasz sobie tylko do wyborów?

2 godziny temu, EmilioE napisał:

Tajemnicą poliszynela jest, że warszawka lubi kokę. To jest drogi drag dla bogatych i Rafcio korzysta. Dlatego Batyr go prowokuje do testów, wiedząc, że się nie zgodzi, bo ma we krwi dużo tego świństwa. 

Karol zawsze był dżentelmenem wobec kobiet, dbał nawet o panie wątpliwej konduity. Jest to mężczyzna szlachetny 🤣

Ooo i kolejny. Sponsorują was ze wschodu, czy z środków partyjnych?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Jak rozmawiałem ze znajomymi to nie mówi się już czy Trzaskowski bierze, tylko co bierze. 

Ale dajmy szanse kandydatowi może jeszcze się odważy i podda testom żeby rozwiać wątpliwości. 

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.