Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      34
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, rafal735r napisał:

Kolej już została całkowicie zaorana. 

Np. PKP Cargo zostało zaorane przez wuja PADa, który zna się na kolejnictwie, gdyż jeździł pociągami.🙂

Także przez Shreka Sasina.

3 godziny temu, Miroslav1 napisał:

....kłamca, oszust i alfons na prezydenta.....głowa boli.....

Alfonsgangusa głowa nie boli, gdyż wciągnął snusa.🙂

3 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Trzymamy kciuki za alfonsa i gangusa, precz z dupiarzem. Lepiej żeby prezydent dał komuś w mordę niż miałby dać du_y 

Lub całować Trumpa w rzeczoną część ciała, jak PAD.🙂

5 minut temu, gałąż napisał:

Batalię stoczyć 🤣🐴 rże !

I wielkiej deklaracji Toruńskiej nie podpisał jak głupek alf, która ma taką samą wartość prawną jak zużyty papier w mojej łazience 🤣

Widzisz misiu oglądasz i wszystko jak krew w piach  🤣 szkoda prądu ! nic z tego nie łapiesz, nie wiesz że po piwku spora część tumanów popierających Mentzena i wierzących że Konfa ze swoimi 16 osłami może stolik wywrócić 🤣 jest obrażona i właśnie o to chodziło, nie idą na drugą turę co nawet masz jasno pokazane w badaniach jeśli mi nie wierzysz 😁 

Po co mam cię teraz przekonywać, że się mylisz 🙂

Za 4 dni sam zobaczysz czy wyborcy Konfederacji zostali w domu.

a tak w ogóle to jestem wyborcą Konfederacji głosowałem na Mentzena choć Braun też miał dobrą kampanię. Piwko z Radkiem i rafałkiem było demonstracją niezależności wobec pisu.

i... głosuję na Nawrockiego.

Trzaskowski zachował się u Mentzena arogancko i autorytarnie. Nie uszanował tym samym jego wyborców, podobnie też wyborców Brauna, ogólnie mówiąc zachował się jak zwykle, czyli jak buc. A jak zasiał tak i najpewniej zbierze. Natomiast co do tego piwa u Mentzena, to okazuje się że to jednak koalicja władzy na to piwo go zaprosiła??? No to ja przepraszam. Właściciel pubu miał się powołać na jakąś „klauzulę sumienia” i odmówić, czy jak? Nawet gdyby to właściciel zaprosił, to władza nie musi na nic takiego odpowiadać.

2 minuty temu, Stream napisał:

To fajnie, że wiesz o czym myśli Nawrocki.

Nie wiem o czym Karolek teraz myśli ale po Twoich wpisach widac co jest Twoim wishful thinking 🙂

41 minut temu, Stream napisał:

Jeszcze Reptilianie. Zapomniałeś o Reptilianach!

Nie. Zapomniał o Putinie, którego ponoć Pan Rafał zna bardzo dobrze... 🤣 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

7 godzin temu, rafal735r napisał:

Tak. Jadę właśnie po koks dla Trzaskowskiego 

Tacy są właśnie wyznawcy PiS. Dyskusja z nimi nie ma żadnego sensu, bo wyznają zasadę, ze gdy fakty się nie zgadzają, to tym gorzej dla faktów. To Nawrocki od laty obracał się wśród gangusów i to jego złapano na zażywaniu jakiejś podejrzanej substancji, ale ty sugerujesz, że to Trzaskowski ma problemy.

Dlatego głosy, że może Trzaskowski dla świętego spokoju powinien ten test też zrobić, są zwyczajnie głupie. Bo wyznawcy PiS krzykną, że te wyniki na pewno są sfałszowane. I nie powstrzyma ich nawet to, że Nawrocki po ten test pojechał aż do Rzeszowa, że test był gotowy po dwóch minutach... A jasno to wynikało z przedstawionego arkusza.

Nawet gdyby Nawrocki na wizji zakatrupił staruszka, to wyznawcy PiS uznaliby, że widać na to zasłużył. Tu nie ma przestrzeni na kompromis, na jakąkolwiek dyskusję. Zarówno sam Kaczyński, jak i jego ludzie oraz ich wyborcy uważają, że wszystkich przeciwników należy wyeliminować. Kto nie głosuje na nich jest zdrajcą,. który nie powinien mieć praw do życia.

1 minutę temu, Stream napisał:

Niedopuszczenie sutenera na stanowisko prezydenta. A Twoim?

Wreszcie normalny facet będzie polskim prezydentem Karol Nawrocki.

Kto nigdy nie popełnił żadnego zła niech rzuca kamieniem. Ja tego nie zrobię.

34 minuty temu, expert napisał:

Po co mam cię teraz przekonywać, że się mylisz 🙂

Za 4 dni sam zobaczysz czy wyborcy Konfederacji zostali w domu.

a tak w ogóle to jestem wyborcą Konfederacji głosowałem na Mentzena choć Braun też miał dobrą kampanię. Piwko z Radkiem i rafałkiem było demonstracją niezależności wobec pisu.

i... głosuję na Nawrockiego.

W życiu bym nie zgadł że Ty brzydzący się pisem głosujesz na pis 🤣 ale jak się ksiedza wyparłeś, to co ja się dziwie.

Teraz, gałąż napisał:

W życiu bym nie zgadł że Ty brzydzący się pisem głosujesz na pis 🤣 ale jak się ksiedza wyparłeś, to co ja się dziwie.

Są w pisie ludzie, z któych poglądami się zgadzam np Czarnek i Tarczyński i obaj nie mają problemu by szybciutko dogadać się z Bosakiem i Mentzenem

3 minuty temu, expert napisał:

Kto nigdy nie popełnił żadnego zła niech rzuca kamieniem. Ja tego nie zrobię.

Normalny alfons gangus fasz*sta hiena mieszkaniowa 🤣🐴

Będzie 🤣🤣🤣

Kto nigdy nie popełnił żadnego zła niech rzuca kamieniem.

Może inaczej. Kto popełnił większe zło niż stręczycielstwo, niech rzuca kamieniem.

2 minuty temu, expert napisał:

Są w pisie ludzie, z któych poglądami się zgadzam np Czarnek i Tarczyński i obaj nie mają problemu by szybciutko dogadać się z Bosakiem i Mentzenem

No jak poglądy tych dwóch są dla Ciebie ok, to wyrazy współczucia 

obaj nie mają problemu by szybciutko dogadać się z Bosakiem i Mentzenem

Gdyby były jednak jakieś problemy, to zawsze mogą zrobić na niego zasadzkę w jego pubie. 🍺🍺🍺

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

A Rocky Balboa zarobkowo egzekwował długi dla lichwiarza i co? Za kasę obijał mordy tym co nie zwracają pieniędzy. Jak w telewizji leciało, to był sportowy bohater który dostał szansę od życia. Nie każdy się rodzi w zamożnej rodzinie.

3 minuty temu, gałąż napisał:

Normalny alfons gangus fasz*sta hiena mieszkaniowa 🤣🐴

Będzie 🤣🤣🤣

Każdy z nas ma swoje racje.

Nawet jeśli za młodu Karol byłby taki jak piszesz to w stosunku do rafałka jest świętym

15 minut temu, expert napisał:

Równie dobrze polskim prezydentem może zostać Śledziu lub Wielki Bu.🙂

8 godzin temu, Maju napisał:

Czepiam i zawsze będę się czepiać tych co z pisu złodziei zrobili.....tymczasem żadnego jeszcze za to nie zamknęli!

😄 😄 😄 

10 minut temu, Tadeiro napisał:

Gdyby były jednak jakieś problemy, to zawsze mogą zrobić na niego zasadzkę w jego pubie. 🍺🍺🍺

Sławek zrównał Bielana z glebą. Bielan przeprosił, Sławek przeprosiny przyjął i zaprosił Bielana na piwo.

Nasza polityka opiera się na krańcowych kontrastach. Tu na forum też. Obie opcje polityczne prezentują tu najczęściej fanatycy dla których przeciwna partia to kanalie których warto by było wysłać na Marsa w pierwszej takiej wyprawie Muska .

Można być zwolennikiem ale tolerować też tych, z którymi się nie zgadzamy... i tak za cztery dni będziemy musieli żyć w rzeczywistości jaką my wyborcy sami sobie zgotujemy.

Edytowane przez expert
17 minut temu, expert napisał:

Normalny według prawicy: złodziej, oszust, kłamca, lichwiarz, sutener. Ale najważniejsze, że katolik.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.