Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

>Nijaki, mam w domu pare takich kabli, ktore sam zrobilem, podlaczalem i probowalem,

wtyki jak w siltechu i neelu, solid core lub plecionka, ostal mi sie jeszcze prosty

neel7 i com powiedzial tom powiedzial, jest jesien :) To tak jak bys mnie pytal

dlaczego dobra ryba jest lepsza od sledzia?

>GNAKED tutaj sie z toba zgadzam, bedzie napewno lepiej niz na komputerowym.

>ABs i o to chodzi a jak bedzie lepiej to pomyśle, pomierze, skręce, potne, zaektranuje i "może" i bede się cieszył z lepszego dzwięku. Bo dla mnie to zabawa i hobby a nie ideologia.

Panowie - szkoda Waszej kasiorki . Obydwa kabelki testowałem i nic ciekawego z tego nie wyszło. Obie recenzje są gdzies na forum .

Tyle z tego będziecie mieli ,że sobie podłubiecie.

Trzeba przyjąć do wiadomości ,że są to kable PRZEMYSŁOWE .

Powodzenia.

Ekran podłączony od strony źródła czili ściany ;o)Wpływu Lappkabla nie badałem interesuje mnie jedynie ekranowanie przewodu pod napięciem 230V wokół,którego pełno kabli głosnikowych i interkonektów ;o

Witam!

Chętnych na lappa uzbierało się widzę więcej przez weekand. Dlaczego jednak tylko trzech panów dało mi potwierdzenie na maila (bez adresów:( Wysyłajcie potwierdzenia z adresami, gdzie będę miał wysłać przewody.

Druga sprawa... W Lappie powiedziano mi, że zamówienia można przesyłać jedynie faxem. Niestety nie mam dostępu do tego urządzenia w najbliższym tygodniu:( Czy ktoś mógłby mi pomóc? Sporządziłbym stosowne zamówienie, przesłał je komuś mailem i ten ktoś(z Was:) przefaxowałby to do Lappa.

Audiofreak, uprzejmie prosimy nie generalizować, owszem, jest parę takich wątków, ale w DIY tak być chyba powinno. Natomiast niewątpliwą zaletą tego wątku jest to, że nie obrzucamy się inwektywami, jak to gdzieniegdzie ma miejsce ;).

Nie wiem z czym kolega ma problem i komu to przeszkadza. Ja w swoim mieście mogę kupić tylko przewód zwykły, dzięki takiemu zorganizowaniu mam szanse kupić np. ekranowany.

>holik> Mam dostęp do faksu.

GNAKED - wątek 4876 tyczy helukabla, w wątku 4045 może trochę namieszałem - opis tyczył sieciówki , która notabene była od Garmina . Cena nie porażała, około 6$ za stopę, czyli przystępnie . Ale wtajemniczeni wiedzieli , której opis tyczył.

Poniżej zaś napisałem ,że porównywałem z inna , a tą inną był właśnie Lapp Kabel. I ona nie miała w sobie właśnie nic ciekawego, dlatego o niej nie wspominałem później ani słowem. Tutaj był mój błąd , ponieważ forumowicze z póżniejszym stażem maja problemy z identyfikacją czego dotyczył tekst.

Zauważ ,że cała korespondencja z A/29 dotyczyła sieciówki garmina.

jeżeli o mnie chodzi to ja proponuje helukabel ma lepszy ekran (oplot z linki +folia aluminiowa),mam dwa przewody z lapkabla i jeśli chodzi o moje skromne zdanie to ten kabelek to nic nadzwyczajnego .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.