Skocz do zawartości
IGNORED

foto w dziale Opinie

Huq0

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcia przy płytach jak najbardziej ponieważ pojawiają reedycje i wydania budżetowe i mogą różnić się okładkami.

Co do zdjęć sprzętu to przy DIY ma to sens. Przy sprzęcie 'fabrycznym' chyba nie ma co zaśmiecać serwera. Natomiast może obok zakładek recenzji sprzętu i płyt dołożyć zakładkę która zastąpi wątek 'wasze ustroje", gdzie każdy użytkownik mógłby zamięścić swoje zdjęcia i opis brzmienia systemu - Łukasz pomyśl coś o tym.

• 8 miesięcy później...

Tak mnie jakoś naszło przy okazji gromadzenia wiedzy o ASL, że podsuwam pomysł do dyskusji.

Żeby nie mnożyć wątków wybrałem jeden z kilku poświęconych opiniom.

Co powiecie na to, żeby dołożyć do zakładki "opinie" funkcjonalność w postaci miejsca na linki do stron opisujących dany produkt ?

Często nie słyszeliśmy sami brzmienia danego urządzenia i nie mamy dość wiedzy żeby samodzielnie scharakteryzować produkt zgodnie z wymogami zakładki. Równocześnie przeglądając różne fora, listy dyskusyjne, periodyki internetowe itp. trafiamy nieraz na całkiem niezłe kompendium wiedzy o danym klocku lub na ciekawe wrażenia innych użytkowników.

Ponieważ z czasem część linków się deaktualizuje to fajnie byłoby móc zaznaczyć, że dany link już nie działa (w stylu "nie na temat"). Oszczędziłoby to czasu lukarowi przy administrowaniu opiniami.

a/ OK

b/ do d...

c/ mam to w d...

soso, 9 Lut 2006, 13:41

>mozna dodac link wprost w opinii - ale moze nie zrozumialem intencji?

>

>pzdrw

>

>soso

Czasem człowiek znajdzie fajnę stronkę o jakimś klocku to chciałby ją wkleić innym na pożytek, ale nie ma gdzie.

Opinia wymaga iluś tam znaków. 10 razy link mam wklejać, czy jak? Albo nowy wątek zakładać?

Stąd pomysł.

:-)))

Mozliwosc zamieszczania fotek BARDZO by sie przydała w dziale ogłoszenia. Pisałem o tym juz z tok temu, ale nieststy nie przeszło, moze teraz. Mozliwosc obejrzenia sprzetu, pozwala czasami natychmiast go odrzucic, co oszczedza czas i pieniadze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.