Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze kochane żony

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

Skórzana kanapa - ok. Cedrowe ciężkie biurko - ok. Ale pozowanie na korytarzowej podłodze...

na tej podlodze (jesli to zona 747) kaze mu siedziec na d**ie i wypisywac bzdury w "polityce". no ale moze ten wdziek sprawia ze jest mu wszystko jedno..

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

a to i ja się pochwalę, dodam, że z małżonką mamy podobne zainteresowania

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

a to i ja się pochwalę, dodam, że z małżonką mamy podobne zainteresowania

Niech zgadnę lubicie się uśmiechać :D

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

dostałem "zgode" ( i tak mój osobny budżet ) na nowe kolumny za 5 kzł ( oczywiście zrozumiałem to jako " za sztuke) i jak tu żyć ????

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

To nie zaszalejesz:(

Każdy ma swoją receptę na życie, ale ja przed ślubem zapowiedziałem

-zapomnij o wspólnym budżecie!

Konsekwentnie się tego trzymam już 7-my rok, także słowo"zgoda" jest mi obce.

Ps."za sztukę" he,he..,dobry manewr.:))

po 12 latach pożycia i 5 małżeństwa ślubna niema pojęcia o moich zarobkach a "zgoda" ma formę grzecznosciowo-moralną....

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

moja zona niedawno zostala przeze mnie obsluchana w sklepie i z wypiekami na policzkach (jak pieciolatek) opowiedzialem jej co i dlaczego chce kupic.

popatrzyla na mnie jak na kosmite, po czym rzekla: "pomaluj futryny, poloz listwy przypodlogowe, zrob corce pokoj, usun bledy malarskie.. wlasciwie to skoncz remont, a potem kupuj co chcesz."

troche to potrwa :(

a potem kupuj co chcesz."

he, he..,to zmyłka:))

Jak zrobisz to wszystko, to ślubna przygotuje Ci kolejną listę np.zmień samochód, kup córce rower, rolki, albo wyłóż na kurs tańca.

Zmywarka już się opatrzyła, albo nowy odkurzacz.Możliwości od metra.

Z drugiej strony, to hm..,moze nie jest tak źle:)

Ps.Malowanie futryn(zazwyczaj, nie wliczając renowacji np. stylowych futryn) nie jest specjalnie kosztowne, bardziej pracochłonne.

Listwy przypodłogowe.Bywają drogie(np z duroplastu) , a ich ceny zaczynają się od chyba 20zł/1mb, ale mało kto takie używa i najczęściej ludziska kupują zwykłe pcv..Zazwyczaj jest to koszt ok 10 pln za 1mb z hukiem do 20 za 1mb.

Z pokojem dla córy, to moze być już trochę grubsza sprawa, bo nie wiem w jakim jest wieku, a wiadomo, że im starsza, tym kosztowniejsza:)

W sumie parę tysi poleci.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Panowie.

Ja na szczęście podobnych problemów z połówką nie mam. Ale mogę wam coś podpowiedzieć. Jak zaczynaja marudzić, że znowu coś audio kupujecie, to zawsze warto, tak żeby widziały zacząć strony z nowymi ścigaczami przeglądać, coś tam przebąkiwać w temacie.

Gwarantuje, że najczęściej bóle z zakupem audio znikają.

Generalnie coś jest na rzeczy.... :)

Ale gdy po dłuższym czasie "nicniekupowania" (budowa domu i takie tam) wspomniałem że na allegro pojawił się fajny gramofon - dostałem polecenie "kup"! Co bez szemrania wykonałem, ku obopólnemu zadowoleniu.

...A że w międzyczasie kurier odwiedzał mnie kilkakrotnie, to oczywiście tylko z sympatii, by zapytać o zdrowie i pogawędzić o życiu...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

he, he..,to zmyłka:))

Jak zrobisz to wszystko, to ślubna przygotuje Ci kolejną listę np.zmień samochód, kup córce rower, rolki, albo wyłóż na kurs tańca.

Zmywarka już się opatrzyła, albo nowy odkurzacz.Możliwości od metra.

Z drugiej strony, to hm..,moze nie jest tak źle:)

Ps.Malowanie futryn(zazwyczaj, nie wliczając renowacji np. stylowych futryn) nie jest specjalnie kosztowne, bardziej pracochłonne.

Listwy przypodłogowe.Bywają drogie(np z duroplastu) , a ich ceny zaczynają się od chyba 20zł/1mb, ale mało kto takie używa i najczęściej ludziska kupują zwykłe pcv..Zazwyczaj jest to koszt ok 10 pln za 1mb z hukiem do 20 za 1mb.

Z pokojem dla córy, to moze być już trochę grubsza sprawa, bo nie wiem w jakim jest wieku, a wiadomo, że im starsza, tym kosztowniejsza:)

W sumie parę tysi poleci.

no widzisz u mnie nie tak latwo bo wszystkie utrudnienia jakie wymieniles wystepuja i tanio nie bedzie..

Panowie.

Ja na szczęście podobnych problemów z połówką nie mam. Ale mogę wam coś podpowiedzieć. Jak zaczynaja marudzić, że znowu coś audio kupujecie, to zawsze warto, tak żeby widziały zacząć strony z nowymi ścigaczami przeglądać, coś tam przebąkiwać w temacie.

HQ, to ja mam przechlapane... bo i ściga autentycznie bym chciał. Stary już się powoli sypie. Ale i na to jest wymówka: auto trzeba zmienić, bo motor to masz dla siebie i tak często nie korzystasz.

Więc czasami trzeba postawić po prostu przed faktem dokonanym, przeczekać parę dni zrzędzenia i cieszyć się nowymi zabawkami. ot co.

Powrót po dłuższej przerwie...

• 5 tygodni później...

Panowie.

Kurde, u mnie to nie działa. O zmianie moto też już nie przebąkuję, ale mówię otwarcie. Tyle, że jak kasy brak, to nawet takie podchodzenie żony nic nie daje ;)

PS.

Moje następne moto to będzie ścigacz :) i żona to wie. Taką mam dobrą ;)

Powrót po dłuższej przerwie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.