Skocz do zawartości
IGNORED

Dziewczyna z pociągu TLK do Wawy 16.07

kret2002

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli czyta to osoba ktora jechała pociagiem TLK do Warszawy Centralnej 16 lipca (dojazd o 14.00), siedzac na korytarzu obok przedzialu konduktorskiego w wagonie nr 6, a potem przesiadla sie na pospieszny do B-stoku i siedziała (chyba) w pierwszym przedziale, to niech sie, bardzo prosze, odezwie chocby slowkiem na adres [email protected]

Z gory dziekuje

:-)

Witam cie, przeslodki kreciku, kreci-ci-ci-niunku ! To bylam ja slodka Dudusia. Jechalam wlasnie na wieczorny wystep. (jestem drag-queen). Czyzby serduszko chlopczykowi zadrzalo ? Czekam na czacie, przyjdz :* :* :*

• Redaktorzy

Może po prostu zwinęła gościowi walizkę niechcący naumyślnie, i teraz tak walizki rozpaczliwie szuka. Ale żarty na bok - zdarza się, czasem w pociągu można spotkać coś... coś niezwykłego... Józwa zna ten ból.

Oj jozwa, wiem cos na ten temat. Do zbyt wyuzdanych aktow konsumpcji nigdy w moim przypadku nie dochodzilo ale jeden kolega to z wagonow PKP uczynil doslownie bajzel na kolkach :)

Ja tam nic nie wiem na ten temat, bo jeżdżę samochodem. W samochodzie niestety, pięknych nieznajomych nie spotykam. A byłoby to coś. Szedłbym do garażu myśląc tylko o tym, kto dziś na mnie czeka na fotelu pasażera...

• Redaktorzy

No cóż, zdarzyło mi się w pociągu zakochać z pięć czy sześć razy. Z czego raz, z powodu trudności obiektywnych, nie udało mi się skonsumować związku, co do dziś tkwi w pamięci jak zadra. Nie można niestety mieć wszystkiego.

>kret2002

Chłopie zastanów sie,żeby potem nie było ja nie wiedziałem.Jeśli tu zagląda to nie jest zwyczajna dziewczyna,perełka można powiedzieć a z takimi to kłopoty.Ale niech sie odezwie życzę.

Adse,przy trasie stoi wiele "autostopowiczek"...na przyklad panie z jagodami albo grzybami;).

A dla Krecika mam złą wiadomość..prawdopodobnie nie znajdzie swojej pociagowej Muzy..szkoda. Ale cuda sie zdarzaja,czasami;).

kolorowych snów

adse,nie pytam już jaki rodzaj autostopowiczek omijasz, i jaki odpowiedni nastroj i do czego i gdzie chodzi Tobie po glowie. Ale piszesz,ze przewaznie omijasz..czyli nie zawsze. ;-))

Sherlock Holmes;)

To jest ten pociąg ze Szczecina, który odjeżdża o 10:49 z peronu 5 w Poznaniu! Więc na pewno jechała z Poznania albo ze Szczecina (zapewne). Może koledzy audiofile ze Szczecina albo Poznania pomogą (?) (ja też mogę :p) hi hi. Może... jak wygladała, to będzie nam łatwiej? Hi, hi , co za wątek ;D

Na początku brak odwagi ale jeśli cudna muza zniknie z naszych oczu to dopiero dochodzi do nas myśl o tym, czemu myśmy do niej nie podeszli i nie poprosili o numer:(

Krecie, rozumiem Twój ból jednak teraz może być już za późno:( Nie jest łatwo podejść i porozmawiać ale niestety aby Pani naszych snów nie odeszła trzeba się przełamać i podejść:)

Szczeże życze POWODZENIA:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Cyfrówkę zawsze wożę ze sobą. Zdjęcie z tego pociągu z 23 czerwca :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawa mogłaby być reakcja nieznajomej na jakiegoś obcego faceta,który chodzi za nią już od 3 przesiadek i robi zdjęcia prosząc o ładny uśmiech:]

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.