Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się bawić to się bawić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"[poseł] Mularczyk powiedział, że warte zbadania są m.in. przyczyny zachowania służb w związku z zatrzymaniem dziennikarzy filmujących przeszukanie w domu Piotra Bączka, okoliczności, które doprowadziły do próby samobójczej Wojciecha S. (podejrzanego w sprawie płatnej protekcji wobec żołnierza WSI -PAP) oraz uszkodzenie samochodu redaktora naczelnego "Gazety Polskiej" Tomasza Sakiewicza. Jak poinformował Mularczyk, opierając się na doniesieniach portalu Niezależna.pl, doszło do włamania i przecięcia kabli w samochodzie Sakiewicza, a dziennikarz nie miał świadomości, że grozi mu niebezpieczeństwo.

- Co by się stało gdyby za rządów PiS kable zostały przecięte w samochodzie Adama Michnika? - pytał."

Krótkie porównanie religii i filozofii

Taoizm - Zdarza się wdepnąć w gówno.

Konfucjonizm - Konfucjusz powiada: "Zdarza się wdepnąć w gówno".

Islam - Jeśli się wdepnie w gówno to jest to wola Allacha.

Buddyzm - Jeśli się wdepnie w gówno to nie jest gówno.

Katolicyzm - Wdeptujesz w gówno, bo jesteś grzeszny.

Kalwinizm - Wdeptujesz w gówno, bo się opieprzasz.

Judaizm - Dlaczego w to gówno wdeptujemy wlaśnie my ?

Luteranizm - Jeśli wdeptujesz w gówno, uwierz, a nie wdepniesz więcej.

Prezbiterianizm - Jeśli ktoś ma wdepnąć w gówno, to niech to nie będę ja.

Zen - Czym jest gówno ?

Jezuityzm - Jeśli wdepniesz w gówno i nikt tego nie poczuje to czy ono naprawdę smierdzi ?

Christian science - Jeśli wdepniesz w gówno, nie przejmuj się - to samo kiedyś przejdzie.

Hedonizm - Jeśli wdepniesz w gówno - raduj się.

Hare Krishna - Równo w gówno. Rama, rama, om, om...

Rastafarianizm - Sztachnijmy się tym gównem.

Hinduizm - Wdeptywało sie już w to gówno.

Mormonizm - Wdeptywało sie już w to gówno i wdeptywać się będzie.

Ateizm - Nie ma w co wdepnąć.

Agnostycyzm - Może jest w co wdepnąć, może nie.

Stoicyzm - No i wdeptuje się w gówno. Co z tego ? Mnie to nie rusza.

Świadkowie Jehowy - Wpuście nas a powiemy wam, dlaczego wdeptujecie w gówna.

Adwentyści dnia siódmego - Jedynie w soboty nie wdeptuje się w gówno.

ochrona środowiska jak cholera ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"DZIEN DOBRY i mowie chyba wyraznie zegnaj sie!

Ostatni raz temu(a bylo nie bylo to juz jakis czas kiedys, na pewno nie dopiero co,a co dopiero a to dopiero') poszedlem do uniwersyteckiej BIBIOTEKI pierwszy raz po ponad dwudziestu latach i-w przeciwienstwie do haniebnie rozsiadlej przy komputerach i zawziecie ogladajacej podstepnie zekranizowane projekcje moich marzen oraz popijajacej sobie zdrowo ze mnie zbieraniny niemieckich wyborcow-zrobilem to nie dlatego,zeby podotykac czesto innym czytelnikom wypozyczane piekne grzbiety owleczone w slomiany zapach skory,ale zeby zweryfikowac pewny i scisle tajny strzepek informacji,jaki otrzymalem,oczywiscie czy wyscie zwariowali, zgodnie z prawem i sprawiedliwoscia od jednego z bardzo wielu ZAJADLYCH intelektualistow,popierajacych prawo i sprawiedliwosc po naszej stronie.

Mimo ze zrodlo to-(NIESTETY ze wzgledu na obowiazujaca scisle innych tajemnice panstwowa i panujace zagrozenie terrorystyczne ze strony rzadowej ,a takze blizej mi nieznanych osrodkow zachodnich, nic wiecej nie moge panstwu powiedziec,istnieje bowiem potezne niebezpieczenstwo zycia,dodam tylko mimochodem,zeby nie zapeszyc,i tu glosniej scisze falset,ze jest to szalenie szanowany przez nas wszystkich nas nasz poliglota wielu bardzo jezykow i nie jest wcale ani troche,ani ciut ciut,a ledwie zaledwie prawda,ze ten on, Pan K. ,chce byc znowu europoslem WYLACZNIE dlatego,poniewaz nikomu nie wierzy,ze Brat zostanie ponownie wybrany na druga,chorsza nozke, a przeciez musi sie Mariusz jakos zabezpieczyc zdrowa dieta ,gdy ma sie pysk jak apetyt,czerwiem malowany)-wydaje sie niewiarygodnie niemozliwie wiarygodne postanowilem udac sie,tak jak sam osobiscie sie bardzo udalem, na wskazane przeciekiem miejsce;miejsce, trzeba to powiedziec wyraznie,wiec sie bede staral i zaloze zemby na miejsce dziasel, jednego z najbardziej i wielu nieskonczonych przestepstw dopuszczonych przeciwko PiSowi i jego terazniejszym poprzednikom-PC,ROP,PPR,ktore nigdy,powtarzam:ani razu, miejsca ni okazji NIE MIALY,aby zaistniec poza obrebem mojej swiadomosci.

Skierowalem wiec szybko i cichaczem swoje kroki,uprzednio i solidnie dla niepoznaki porzadnie je dokurczywszy(mam to przetrenowane),a poniewaz jestem osoba dosyc juz mnie publicznie rozpoznawana i co tu duzo przy tych gabarytach ukrywac,bardzo lubiana-mam na to zreszta swiadka,obandazowalem sobie glowe bandazem,ktory specjalnie wczesniej przygotowala mi mama,moczac go w wodzie po mojej niedzielnej kapieli,zeby nadac mu nierzucajacy sie w oczy kolor i zapach mojego ciala.

Dodatkowo,zeby zlac sie z otoczeniem studentow', liczylem w kolko pod nosem po niemiecku do trzech.Chcialem tez brzmiec jeszcze bardzie po inteligencku,wrecz zoliborsko,upodobnilem wiec wymowe do artykulacji brata,tylu samoglosek jeszcze w zyciu naraz nie polklem.

Nie bede sie jednak wychwalal,podobnych poswiecen z czasow,gdy bylem marynowanym mezem stanu wojennego,moglbym podac kazdemu setke,dwie nawet,jak ktos ma mocna glowe,przysiegam sie na swoje slowo honoru,tak mi dopomoz.

A ze pamiec mam jak blyskawica,uprzytomnilem sobie,ze nie przyszedlem tu paradowac w skurczu oslepiony bandazem,a zem przyszedlem tu po ksiazke.A mianowicie po dwie.Slownik jezyka angielskiego.Wielki Slownik.

Wpierw jednak musialem sie upewnic,ze nie zaszla zadna pomylka,gdyz w zmiankowanym tajnym meldunku przekazanym mi uroczyscie, mam poszukiwac w dziale jezykow germanskich(!).

Dzisiejsza mlodziezy nie jest szczegolnie oczytana jak ja bylem w jej ubieglym wieku,ale rzeczywiscie okazalo sie faktem rzeczywistym,ze rzeczywiscie ktos-w kazdym razie ja tak podejrzewalem,ze to musial byc ktos,a nie nikt inny,choc niekoniecznie ktos dla mnie,dla mnie mogl byc akurat nikim-ze ktos a nie nikt inny wlasnie tam ten slownik akurat umiescil.

Znalazlem:ciezki;litery A-N;mnie z oczywistych wzgledow bardziej interesowal tom drugi: O-Z,i ten dla mnie bynajmniej nie za szczesliwy zestaw liter,budzacy tyle wspomnien,mierzenie temperatury,uzmyslowil mi dobitnie,ze na kazdym kroku jestem obrazany,nawet w bibliotece,nawet w milczeniu,nawet z bandazem.

Nikt nie wstal i nie zaprotestowal!Nikt nie zaoferowal przeprosin,nikt nie ubolewal.Milczeli wszyscy.

Mimo wszystko,zachowujac godnosc osobista jeszcze wyzej, zaczalem wertowac palcami pod wskazanymi literami i wnet zrozumialem dlaczego nawet zdradziecki Kazik ma takie opory i dlaczego nawet w Londynie odmawia postepow w nauce tego jezyka.

Nie uczy sie obcych moralnie wyrazow z SZACUNKU DO MNIE,bo takiego steku bezecenstw,jakie zastalem na kartach pod moim adresem nie spodziewalbym sie spotkac nawet na Slasku,a co dopiero na wydanym z WYCINANIA W PIEN POLSKICH LASOW slowniku chowanego przede mna w uniwersyteckiej BIBIOTECE...

Ciag dalszy nastapi na odcisk.

~Yo la , 07.08.2008 21:38"

josef, 7 Sie 2008, 20:18

>ochrona środowiska jak cholera ;)

>

>

Ukryta Zawartość

Przy monitorach CRT to moze byc sensowne natomiast panele LCD najwieksze zuzycie pradu maja wlasnie przy czarnym tle. Swietlowka podswietlajaca matryce ciagle dziala a wieksza energia idzie na odpowiednie ustawienie komorek LCD tak aby symulowaly czern :-)

Reasumujac - w przypadku LCD jest dokladnie odwrotnie niz pisza na stronie Manty. :)

Ukryta Zawartość

"Na starych głośnikach moc kolumny ośiągała 330 W RMS i kolumny nie dawały znaku używania przy tej mocy."

ciekawe przy jakiej mocy dawały znak ze są używane??

Nasze nowoczesne technologie będą najskuteczniejszą bronią ofensywną w przyszłej wojnie :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 Chinese, Chu, Bu, Fu and their sister Su decided to emigrate in the USA.

In order to get a Visa, they had to adapt their names to American standards.

Chu became Chuck, Bu became Buck.

Fu and his sister Su decided to stay in China...

Przychodzi dwoch panów do weterynarza trzymajac na smyczy nosorozca.

- Panie doktorze, mamy tu samice nosorozca, ale nie chce sie parzyc!

- Moze jest z Elblaga?

- Z Elbląga, a dlaczego?

- No... bo moja zona jest z Elblaga...

josef, 13 Sie 2008, 14:36

Czyżbyś się zastosował to uwag discomaniaca71 o tym żeby nie wklejać lionków z youtube??Tu wersja animowana twojej historyjki ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

• Redaktorzy

"Prezydent powiedział, że żenują go stwierdzenia, że poprzedni rząd nie stawiał żadnych warunków w negocjacjach w sprawie tarczy. [...]. Tylko - jak dodał - poprzedni rząd nie chciał się uzależniać od USA. "Wiedział, że Polska szybko się rozwija, że jest dużym państwem i raczej chciał na dobrych warunkach kupić niż przyjmować dary" - stwierdził prezydent."

niedawno przechodzil jakis koles, administrator sieci itp

drzwi mialem otwarte, wszedl sie przywitac

z metrowka chodzil

pytam sie co robi, korytarze mierzy?

mowi, ze nie, ze mierzy siebie

klate sobie mierzy

w roznych czesciach budynku otrzymuje rozne pomiary

on pracuje dluzej ode mnie

boje sie

może nie śmieszne ale na pewno ciekawe.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Ukryta Zawartość

chyba jakiś audiofil sprzedaje golarkę ;)

Ukryta Zawartość

marcin316, 19 Sie 2008, 16:59

>

Ukryta Zawartość

>

>chyba jakiś audiofil sprzedaje golarkę ;)

Nieprawda, audiofil zastosowałby lepszą sieciówkę!

Ukryta Zawartość

Jak pijemy:

Anorektyk - nie zagryza

Bankowiec - pije na raty

Egzorcysta - pije duszkiem.

Grabarz - pije na umór.

Higienistka - pije tylko czystą

Ichtiolog - pije pod sledzika.

Kamerzysta - pije, aż mu się film urwie.

Ksiądz - pije na amen.

Laborant - pije, aż zobaczy białe myszki.

Lekarz - pije na zdrowie!

Matematyk - pije na potęgę.

Ornitolog - pije na sępa.

Pediatra - po maluchu!

Perfekcjonista - raz, a dobrze.

Pilot - nawala się jak messerschmit.

Syndyk - pije do upadłego.

Tenisista - pije setami.

Wampir - daje w szyję.

Wędkarz - zalewa robaka.

Członkini Koła Gospodyń Wiejskich - pije, tańczy i haftuje.

Fajny test na spotrzegawczość.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.