Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Powaznie to jest tak:

Kogut i jedna kura przechadzaja sie po podworko pod skrzydelko, patrza sobie w oczy i pogdakuja czule. W koncu kogut puszcza skrzydelko kury i zabiera sie za dzdzownice. Wtedy inna kura podbiega to kury, co to ona pod to skrzydelko z tym kogutem i c*pa podekscytowana:

- c*p, c*p, c*p! Zuzia, wy to na powaznie czy tylko dla jaj?

pzdrw

soso

Słomki dla Pań :)

[obrazekLUKASZ-219545_1.jpg] [obrazekLUKASZ-219545_2.]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czasopismo "Claudia" opublikowalo dla swoich czytelnikow quiz, pod nazwa: "Czy znamy kobiety?"

Zwyciezyl Tomek B., Radom, 10 lat.

Pewien starszy, rozzalony czytelnik napisal do redakcji: "To doprawdy smieszne! Mam 65 lat, pierwsze wiadomosci o kobietach zdobywalem majac 12 lat! A tu taki smarkacz dostaje pierwsza nagrode!"

Odpowiedz z redakcji:

Drogi Czytelniku! Pierwsze pytanie naszego quizu brzmialo: "Gdzie kobiety maja najbardziej krecone wlosy?" Tomek odpowiedzial prawidlowo - w Centralnej Afryce. A co Pan odpowiedzial?! I jeszcze narysowal?!!!

Drugie pytanie naszego quizu brzmialo: "Kiedy kobieta ma piane miedzy nogami?" Tomek odpowiedzial bezblednie: - Kiedy kobieta doi krowe. A Panskie wyjasnienie? Nie mieszaj Pan w to zony! I ten wulgarny rysunek, fuj!

I ostatnie, trzecie pytanie quizu: "Na co kobiety niecierpliwie czekaja kazdego miesiaca?

Tomek odpowiedzial od razu: - Na nowe wydanie "Claudii".

A co Pan odpowiedzial?! Dzieki Bogu, ze nie bylo rysunku!!!!!!

:)))

[obrazekLUKASZ-220012_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozwolę sobie zacytować cały wpis z innego forum (audiomasters, autor: binarystudios)

Posted: Wed 04 Aug 2004, 17:29 Post subject: WHY I HATE THE MAINSTREAM

--------------------------------------------------------------------------------

this is two nickelback "hits" from two different records. you will need two speakers as each song has been hard panned to one speaker. the left speaker is playing one song while the right speaker plays the other hit at the same time. the result is more than disturbing. the songs synch perfectly. they are the same time signature, the same key, and the same tempo. the changes from verse to chorus to bridge all happen at the same time.

this is formulaic rock at its best and creativity at its worst.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ten nickelback to prawdziwa rewelacja, hit sezonu :)) Zgadza się wszystko z zakonczeniem włącznie.

Szkoda tylko, że autor skompresował w joint-stereo, co w tym przypadku nie ma zastosowania - chyba dlatego lewy kanał podupadł. Ale polecam posłuchanie każdemu :))

BĄK

Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.

BYCZKI

W trzęsawisku trzeszczą trzciny, trzmiel trze w Trzciance trzy trzmieliny a trzy byczki znad Trzebyczki z trzaskiem trzepią trzy trzewiczki.

BZYK

Bzyczy bzyg znad Bzury zbzikowane bzdury, bzyczy bzdury, bzdurstwa bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy, bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka, bo zbzikował i ma bzika!

CHRZĄSZCZ

Trzynastego, w Szczebrzeszynie chrząszcz się zaczął tarzać w trzcinie.

Wszczęli wrzask Szczebrzeszynianie: - Cóż ma znaczyć to tarzanie?! Wezwać trzeba by lekarza, zamiast brzmieć, ten chrząszcz się tarza! Wszak Szczebrzeszyn z tego słynie, że w nim zawsze chrząszcz brzmi w trzcinie! A chrząszcz odrzekł niezmieszany:

- Przyszedł wreszcie czas na zmiany! Drzewiej chrząszcze w trzcinie brzmiały, teraz będą się tarzały.

CIETRZEW

Trzódka piegży drży na wietrze, chrzęszczą w zbożu skrzydła chrząszczy,wrzeszczy w deszczu cietrzew w swetrze drepcząc w kółko pośród gąszczy.

CZYŻYK

Czesał czyżyk czarny koczek, czyszcząc w koczku każdy loczek, po czym przykrył koczek toczkiem, lecz część loczków wyszła boczkiem.

DZIĘCIOŁ

Czarny dzięcioł z chęcią pień ciął.

GORYL

Turlał goryl po Urlach kolorowe korale, rudy góral kartofle tarł na tarce wytrwale, gdy spotkali się w Urlach góral tarł, goryl turlał chociaż sensu nie było w tym wcale.

HUCZEK

Hasał huczek z tłuczkiem wnuczka i niechcący huknął żuczka. ? Ale heca...

- wnuczek mruknął i z hurkotem w hełm się stuknął. Leży żuczek, leży wnuczek, a pomiędzy nimi tłuczek. Stąd dla huczka jest nauczka by nie hasać z tłuczkiem wnuczka.

JAMNIK

W grząskich trzcinach i szuwarach kroczy jamnik w szarawarach, szarpie kłącza oczeretu i przytracza do beretu, ważkom pęki skrzypu wręcza, traszkom suchych trzcin naręcza, a gdy zmierzchać się zaczyna z jaszczurkami sprzeczkę wszczyna, po czym znika w oczerecie w szarawarach i berecie....

KRÓLIK

Kurkiem kranu kręci kruk, kroplą tranu brudząc bruk, a przy kranie, robiąc pranie, królik gra na fortepianie.

KRUK

Za parkanem wśród kur na podwórku kroczył kruk w purpurowym kapturku, raptem strasznie zakrakał i zrobiła się draka, bo mu kura ukradła robaka.

MUSZKA

Mała muszka spod Łopuszki chciała mieć różowe nóżki - różdżką nóżki czarowała, lecz wciąż nóżki czarne miała.

- Po cóż czary, moja muszko? Ruszże móżdżkiem, a nie różdżką!

Wyrzuć wreszcie różdżkę wróżki i unurzaj w różu nóżki!

PCHŁA

Na peronie w Poroninie pchła pląsała po pianinie. Przytupnęła, podskoczyła i pianino przewróciła.

SZCZENIAK

W gąszczu szczawiu we Wrzeszczu klaszczą kleszcze na deszczu, szepcze szczygieł w szczelinie, szczeka szczeniak w Szczuczynie, piszczy pszczoła pod Pszczyną, świszcze świerszcz pod leszczyną, a trzy pliszki i liszka taszczą płaszcze w Szypliszkach.

TRZNADLE

W krzakach rzekł do trznadla trznadel:

- Możesz mi pożyczyć szpadel? Muszę nim przetrzebić chaszcze, bo w nich straszą straszne paszcze.

Odrzekł na to drugi trznadel:

- Niepotrzebny, trznadlu, szpadel! Gdy wytrzeszczysz oczy w chaszczach, z krzykiem pierzchnie każda, paszcza!

ŻABA

Warzy żaba smar, pełen smaru gar, z wnętrza gara bucha para, z pieca bucha żar, smar jest w garze, gar na żarze, wrze na żarze smar.

Nickelback: swietne! Szczegolnie podoba mi sie, ze daje sie to sluchac. Moze pomysl na nowy trend w muzyce :-)

Tak na marginesie, takich parek w swiecie mozna znalezc wiele ;-)

pzdrw

soso

Nickelback zostal przeedytowany.

Te dwa oryginalne utwory maja rozny czas trwania w oryginale. Dodatkowo zostaly zsynchronizowane predkoscia.

Co nie zmienia z reszta faktu, ze goscie ida po najmniejszej linii oporu.

Żydowska szarada z okresu miedzywojennego.

Uwaga! Czytać z charakterystycznym akcentem!

"Piersze, drugie - to nakrycie gowy,

Trzecie, czwarte - dziecie krowy,

A wszystko razem - instrument muzykowy."

Podobno wykonane bez animacji komputerowej, bez cięć - jednym ujęciem kamery! Wyszło im za 606 razem, po 24 dniach filmowania i 7 miesiacach planowania.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mężczyzna spacerujący w Kalifornii po plaży znalazł lampę.

Po potarciu, wyskoczył zdenerwowany dżin:

- O.K., O.K. Uwolniłeś mnie z lampy. To jest już czwarty raz w tym

miesiącu!

Mam tego spełniania życzeń powyżej uszu! Zapomnij o 3 życzeniach.

Masz tylko jedno!

Mężczyzna:

- Zawsze chciałem pojechać na Hawaje, ale bardzo boje sie latać

samolotami.

Czy nie mógłbyś zbudować mostu aż do Hawajów. Mógłbym wówczas dojechać

samochodem.

Dżin sie zaśmiał.

- To jest niemożliwe. Pomyśl logicznie! Przecież nośniki mostu nie

sięgną

dna Pacyfiku! Pomyśl ile betonu, ile stali. NIE ! Wymysl jakieś inne

życzenie !

Mężczyzna:

- Byłem żonaty 4 razy. Moje żony zawsze mi mówiły, ze nie dbam o nie, ze

nie

jestem wrażliwy. A zatem spełnij moje życzenie, żebym zawsze rozumiał

kobiety, wiedział co czują, co myślą, dlaczego płaczą, żebym wiedział co

naprawdę chcą, żebym wiedział co zrobić, żeby były zawsze szczęśliwe.

Dżin:

- Chcesz ten most z dwoma pasami ruchu czy z czterema?

To ja bylem tym spacerowiczem. W rzeczywistosci wygladalo to jednak nieco inaczej. Prosilem o przerzucenie Kalifornii tam gdzie znajduje sie Ukraina, ale dostalem w rezultacie prosbe dotyczaca kobiet. A szkoda.....

Przez pustynię idą głuchy, ślepy i kaleka na wózku.

Idą, idą, aż tu nagle głuchy zobaczył jeziorko.

Pedzi co sił w nogach, wbiega do wody i po krótkiej chwili krzyczy:

- Chłopaki! Słyszę! To jeziorko uzdrawia!

Po czym ślepy, nie zastanawiając się, biegnie za głosem głuchego, wbiega do wody i po chwili krzyczy:

- Chlopaki! Widzę!

Na to zdumiony kaleka napiera co sił w rękach na kółka wózka i toczy się do wody

Wjeżdża i po chwili przepełniony radością krzyczy:

- Chłopaki! Mam nowe opony!

Idzie murzyn koło placu budowy i zachciało mu się lać. Przeskakuje przez bramkę wyciąga faję i leje. Zza rogu wychodzi stróż i krzyczy:

- Ty chuju! - Puść tą rolkę papy bo cie psem poszczuję!

Idzie tatuś z synkiem ulicą, nagle mijają niezłą laskę:

Tatuś : Ale DUPA !

Syn : Tatusiu co powiedziałeś?

Tatuś : Eeepp .., powiedziałem dudek...

Syn : A co to jest dudek?

Tatuś : To jest taki ptaszek.

Syn : A co on robi?

Tatuś : Fruwa sobie, skacze...

Syn : A czy dudek może mieć dzieci?

Tatuś : Tak, może.

Syn : A jak się nazywają jego dzieci?

Tatuś : Dudusie.

Syn : A co one robią?

Tatuś : Fruwają, skaczą..

Syn : A czy one mogą mieć dzieci?

Tatuś : Tak, mogą.

Syn : A jak się nazywają ich dzieci?

Tatuś : Ee, noo... dziubdziusie.

Syn : A czy one mogą mieć dzieci?

Tatuś : DUPA, powiedziałem synku, DUPA !!!

Niestety po raz kolejny najsmieszniejszym dowcipem tyodnia (ktora jeszcze wiele przyniesc moze :) stal sie nasz nieszczesny narod polski... Tym razem za poszanowania praw osobisych przez nasze media - cytuje:

"Maciej J. malzonek Aleksandry Jakubowskiej zostal..."

Cholera... Polskie zawziecie w przestrzeganiu prawa i ochrony danych osobowych jest wrecz imponujace :)

Też to zauważyłem, ale oceniam to dokładnie odwrotnie. Osoby publiczne powinny się liczyć z konsekwencjami swojego postępowania nawet bardziej niż zwykły szary obywatel tego kraju, i w tym wypadku podawanie tylko inicjału nazwiska uważam za kuriozalne. Dość już mam arogancji elit, tuszowania afer i bezkarności co niektórych znanych osób. Niech przynajmniej będzie wiadomo z nazwiska kto kpi sobie ze sprawiedliwości, uczciwości i prawa.

Najnowsza wersja przegladarki WWW

[obrazekLUKASZ-221351_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.