Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

W celi siedzi dwóch gości. Jeden, wielki jak góra, owłosiony, typowy ABS, już po twarzy widać- wyrokowiec. Drugi to taki malutki facecik, przerobiony na cwelika. Wieczorem ten duży do małego:

- Dziś pobawimy się w dom, kim chcesz być?

- Oczywiście tatą, bez namysłu odpowiada mały.

Na to wyrokowiec. Nooo, to dziś tatuś zrobi mamusi loda!

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Pewnie się wkurzył, że go nagrywał;-)

Coś mnie niepokoi. Był Twój wpis z trzema wspaniałymi kawałami o kaczkach, wiesz, zimny lech, pilot na Wawelu... Chciałem kolegom wysłać, ale go nie ma. Cóż się stało???? Sam skasowałeś? Wredna moderacja zadziałała? Może być, że mnie coś się zwidziało.

Coś mnie niepokoi. Był Twój wpis z trzema wspaniałymi kawałami o kaczkach, wiesz, zimny lech, pilot na Wawelu... Chciałem kolegom wysłać, ale go nie ma. Cóż się stało???? Sam skasowałeś? Wredna moderacja zadziałała? Może być, że mnie coś się zwidziało.

Ja ich nie skasowałem i nie wiem gdzie się podziały, postaram się je wkleić ponownie .

Pozdrawiam

Tomasz

myślę że na forum zagladają dorośli także ... jak skomentowała jedna z osób - i tak rodzą się prawnicy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Karol i Hela spędzają powtórny miodowy miesiąc, na uczczenie 40tej rocznicy ślubu. Lecą sobie do Australii. Nagle głos pilota:

- Drodzy pasażerowie, silniki odmówiły posłuszeństwa. Możemy lądować awaryjnie na wyspie przed nami, ale prawdopodobieństwo że ktoś nas odnajdzie jest równe zeru. Dziękujemy za wyrozumiałość.

Karol drapie się w głowę i mówi do Heli:

- Kochanie opłaciłaś rachunki za mieszkanie?

- Tak najmilszy, uregulowałam tuż przed wyjazdem.

- A za telefony?

- Też zapłaciłam najdroższy.

Karol myśli, myśli, myśli...

- A ZUSy nasze popłaciłaś?

- O Boże, kochanie na śmierć zapomniałam! Och dowalą nam karę!

Karol całuję ja tak jak nie całował od lat 30tu, śmieje się, wrzeszczy jak wariat:

- Przeżyjemy! Znajdą nas! Te sk***ysyny znajdą nas, nawet na końcu świata!!!

Pozdrawiam

Tomasz

Jeśli przechodzisz obok jakiegoś księdza a ten się nawet za Tobą nie obejrzy - wiedz, że się starzejesz....

Nauczyciel pyta Jasia:

- Jakie znasz żywioły?

- Ogień, woda i piwo.

- Piwo? Jasiu co ty wygadujesz?!

- No tak. Zawsze, gdy tata wraca do domu pijany to mama mówi: "Ojciec znowu w swoim żywiole".

Słuchając rozumu....

to mniej hermetycznie:

lovely boy sunie wolniutko przy krawężniku w swoim czerwonym cabrio a chodnikiem idzie laska, ale jak, i je loda

- daj polizać

- nie chce mi się majtek ściągać

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Tak,Tak!! zaliczam się do społeczeństwa, które wierzy w to co usłyszy i nigdy nad tym nie przemyślam, a w głowie zamiast mózgu mam siano;)

BARDZO ŚMIESZNE!! CO NIE!?

nie, to nie jest smieszne

ale socjologicznie zabawne na pewno

bo sprawdza się od powstania neuronów

Edytowane przez elektrospiro
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Donald Tusk odwiedza gospodarstwo rolne.

Gdy znalazł się w chlewni, pośród stada dorodnych świń, towarzyszący grupie oficjeli fotoreporterzy natychmiast zaczęli robić zdjęcia.

Na to Tusk:

- Tylko żeby nie było jakiegoś głupiego podpisu pod zdjęciem, typu „Kaczor Donald i świnie”, albo coś takiego!

- Ależ skąd panie premierze!

Nazajutrz ukazuje się gazeta ze zdjęciem Tuska wśród świń i podpis „Premier Donald Tusk (trzeci od lewej)".

TUSK: "Teraz Usłyszysz Same Kłamstwa"

Zasady walki politycznej:1. Jeśli warto o coś walczyć, to tym bardziej warto walczyć nieuczciwie.

2. Nie okłamuj, nie oszukuj, nie okradaj … swoich.

3 .Szczera odpowiedź przysporzy samych problemów.

4. Fakty, aczkolwiek interesujące, są bez znaczenia.

5. Prawda jest zmienna.

6. Obietnica nie jest gwarancją.

Jedzie Ziobro samochodem, potrącił dwóch pieszych na przejściu. Idzie do prokuratora i pyta:

- Co można z tym zrobić?

- Hmmm... Ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 3 lata za zniszczenie mienia, a ten drugi, co poleciał w krzaki, 8 lat za próbę ucieczki.

dzwonek do drzwi, starsza pani podchodzi, zerka, otwiera człowiekowi w berecie

- nie potrzebuje pani szafy?

nie, odpowiada kobieta

- chłopaki! wynosimy

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Prawie się poszczałem :)

Jedzie dziadek Trabantem i nagle mu zgasł. Po paru dosłownie sekundach zatrzymuje się najnowszy model Ferrari. Kolo od Ferrari wyłazi z wozu i pyta, czy podholować. Dziadek oczywiście się zgadza.

- I pamiętaj dziadku, jeśli coś będzie nie tak, to zamigaj lewym migaczem.

Pierwsze skrzyżowanie - czerwone światło. Po chwili podjeżdża najnowsze Porsche. Kolo od Ferrari został wyzwany do wyścigu a że jego duma jest wielka, to nie mógł odmówić. Ruszyli. Po ok 5 kilometrach za rogiem stało dwóch policjantów i to co usłyszeli to tylko ziuuuuum, ziuuuum, ziuuum. Odzywa się pierwszy policjant:

- Ty, widziałeś tego Ferrari? Z 290 km/h jechał!

- A tego Porsche? Z trzy stówki miał!

- A tego Trabanta? Migał, że będzie ich wyprzedzać.

Pozdrawiam

Tomasz

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.