Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

A o kim jest wskazany klip?

No w sumie tak, dobrze ze ludziska mają kamerki i mogą różne rzeczy z reala pokazać na YT w przeciwieństwie do głęboko zmanipulowanych mediów.

Statystów aktorów bym nie bił ale ich pracodawca powinien za coś takiego oberwać.

W ciula ze społeczeństwem nie można w nieskończoność iść.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

W Dębicy było jeszcze śmieszniej -

postronni ludzie chcieli wejść - ale się nie dało...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Temat Bronka jest bardzo wdzięczny dalej :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A tak to wyglądało w wersji dla lemingów czytających codzienna prasę ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4ab86afefa60a5698f37d5dfc5a6c1b7.jpg

He he zaoszczędzili na lustrach weneckich, jak to się mówi przy odbiorze sztuka się liczy :)

Bo wężyki do płukania dupy są. To ochrona żeby nie dostać kałem od sąsiada, a tak ma być pełna kontrola nad pracownikami, czy wszyscy dupę myją. Dlatego szyby są.

Bo wężyki do płukania dupy są. To ochrona żeby nie dostać kałem od sąsiada, a tak ma być pełna kontrola nad pracownikami, czy wszyscy dupę myją. Dlatego szyby są.

Sugerujesz że to jakaś agencja "Towarzyska" jest?

Nie wiem co to jest, gdzie to jest, ale Bruksela z pewnością to podłapie i wprowadzi taki obowiązek wszędzie. Już na samych szybkach od szwagra można zarobić 10000%.

Edytowane przez Piotr_1

Nie wiem co to jest, gdzie to jest, ale Bruksela z pewnością to podłapie i wprowadzi taki obowiązek wszędzie. Już na samych szybkach od szwagra można zarobić 10000%.

Kurde co za błąd zapomnieli o pochwytach dla niepełnosprawnych i barierce do parkowania rowerów; tyle kasy przepadnie!

Śmiejcie się śmiejcie, to jest Europejski Kibel Przyszłości. Jak już będziecie zaczipowani, to komputer przy wyjściu z kibla zainkasuje z waszego wirtualnego konta 2EUR za każde 100g kupy. Za obsikanie klapy mandat 200EUR. Za nadużywanie surowców naturalnych w postaci wody bieżącej mandat 50EUR. I to by było śmieszne, gdyby było nierealne. Jednak wszystko wskazuje że w przyszłości tak będzie.

Śmiejcie się śmiejcie, to jest Europejski Kibel Przyszłości. Jak już będziecie zaczipowani, to komputer przy wyjściu z kibla zainkasuje z waszego wirtualnego konta 2EUR za każde 100g kupy. Za obsikanie klapy mandat 200EUR. Za nadużywanie surowców naturalnych w postaci wody bieżącej mandat 50EUR. I to by było śmieszne, gdyby było nierealne. Jednak wszystko wskazuje że w przyszłości tak będzie.

A obok tego eldorado będą sobie żyli bezradni ludkowie na dużej kupie śmieci bo do tego czasu dzięki małej trwałości produktów wszystkie surowce naturalne będą zamienione w śmieci. RECYKLING TO BAJKI !

No ale srajtaśmę można pożyczyć od sąsiada dołem i nie ściemni że brak. W remizie się nie sprawdzi bo szyba śliska i nie ma jak palucha wytrzeć. Można się poczuć prawie jak rzymianin.

No ja raz na arabskiej łodzi nurkowej poparzyłem sobie tyłek taką wodą przy WC, bo tam nie ma papieru toaletowego. Łódka postała ze 3 godziny rano na słońcu, nikt wody nie używał, ja pierwszy oczywiście goniło mnie po arabskich smakołykach, przykładam dyszę, a tam wrzątek centralnie w odbyt. Mało głową nie wyleciałem przez dach :)

No ja raz na arabskiej łodzi nurkowej poparzyłem sobie tyłek taką wodą przy WC, bo tam nie ma papieru toaletowego. Łódka postała ze 3 godziny rano na słońcu, nikt wody nie używał, ja pierwszy oczywiście goniło mnie po arabskich smakołykach, przykładam dyszę, a tam wrzątek centralnie w odbyt. Mało głową nie wyleciałem przez dach :)

z seksu nici :)?

Piotr_1

To był najlepszy dowcip w tym wątku od dawna .

PS

Dobrze że się chociaż wys...łeś wcześniej . Co to by było gdybyś jeszcze popuścił w cierpieniu i szale rozpaczy ...

...there is no spoon...

google maps :)

Ukryta Zawartość

hmmm...

coś mi umor zardzewieł dziś...

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.