Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Stare ale jare :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

----------------------------

12802822_981696731921653_7911412248310464337_n.jpg?oh=f436f579c2472dbccbf223d027a4f9c7&oe=5761D0D9&__gda__=1466347211_60f4ac99aaf9b9991223231bcf7eb5ea

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Cc5NoKOWIAAAaA8.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Lisa to chociaż robi łajno z mózgu za konkretne pieniążki...

a tu... ehh...

tatuu jak tatuu

ale koment - palce lizać :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Jedzie chłopak z dziewczyną autem.

Chłopak kieruje, a dziewczyna siedzi z tyłu.

Chłopak się odwraca:

Ona:

- Patrz na drogę!

- Patrz przed siebie, idioto!

- Na miłosć boską, patrz gdzie jedziesz!

On - nie wytrzymuje:

Zamknij ryj kretynko - cofam!

Ukryta Zawartość

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Ukryta Zawartość

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tu Stuhr trochę przegiął. Na początku wydawało mi się śmieszne, po chwili przemyślenia śmiesznym jednak nie jest.

Ukryta Zawartość

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

To może coś politycznie neutralnego:

Ukryta Zawartość

post-7066-0-19184900-1457476705_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tych dosadnych żartów będzie coraz więcej.

I bardzo dobrze. Bez tego, biorąc na poważnie wypowiedzi niektórych polityków (z obu stron, żeby nie było) można nerwicy żołądka się nabawić...

ale rozsądźcie sami - to było słabe czy mocne??? -

wg mnie Maciej który parodiował Sojkę przy pianinie

to był poziom o 1000 razy wyższy niż Maciej przy mikrofonie z żartem o oponie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mily

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale już o aktorce drugiego sortu było w punkt.

Dodatkowo to nie był występ kabaretowy, więc nie porównuj tego do materiału który zapodałeś. To była zwykła zapowiedź laureata konkursu podbarwiona nieco smaczkami z sytuacji w kraju.

Edytowane przez HQ150

Najważniejsze że powiedział spontonem, od razu widać że nie cisnął tekstu i ten jego wrodzony luz jak murzynów co sie gibają jak pier..e rezusy, jak rzekł klasyk.

Edytowane przez blomin

Tych dosadnych żartów będzie coraz więcej.

Sęk w tym że to nie są żarty. To jest pogarda. "Odpowiedź" Sthura żenująca -"przejęliście władzę w demokratyczny sposób więc możemy zaniżyć poziom żartu do rynsztoka":

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Yodzisław

Zamieszczasz kłamliwe wpisy. Stuhr nie napisał tego co zamieściłeś w cudzysłowie!

Jego odpowiedź brzmiała tak:

,,Pani Krysieńko kochana! Panie Krzysztofie i wszyscy oburzeni! Macie sejm, macie senat, macie prezydenta, macie sądy, macie telewizję, swoje wiadomości, macie radio, rozjechaliście Trybunał Konstytucyjny, dajcie wy nam się przynajmniej pośmiać. A tak przy okazji- mój żart bynajmniej nie był wymierzony w pamięć o kimkolwiek. Przeciwnie! W imię godnej pamięci, a przeciw wszystkim tym, którzy sobie od lat tupolewami i wyklętymi wycieracie gębę zbijając polityczny kapitał.”

Edytowane przez HQ150

Yodzisław

Zamieszczasz kłamliwe wpisy. Stuhr nie napisał tego co zamieściłeś w cudzysłowie!

,,Pani Krysieńko kochana! Panie Krzysztofie i wszyscy oburzeni! Macie sejm, macie senat, macie prezydenta, macie sądy, macie telewizję, swoje wiadomości, macie radio, rozjechaliście Trybunał Konstytucyjny, dajcie wy nam się przynajmniej pośmiać. A tak przy okazji- mój żart bynajmniej nie był wymierzony w pamięć o kimkolwiek. Przeciwnie! W imię godnej pamięci, a przeciw wszystkim tym, którzy sobie od lat tupolewami i wyklętymi wycieracie gębę zbijając polityczny kapitał.”

Widziałem wpis Stuhra i potwierdzam wpis HQ 150

a jak już tu jestem to jeszcze w sprawie koni i ich wiedzy hodowlanej nowych prezesów

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Yodzisław

"Cytat" był o sensie riposty Stuhra. Mnie nie interesuje z czego się koleś śmieje, tylko o poziom tego "żartu". A tłumaczy to dokładnie tym o czym napisałem.

"Macie sejm, macie senat, macie prezydenta, macie sądy, macie telewizję, swoje wiadomości, macie radio, rozjechaliście Trybunał Konstytucyjny, dajcie wy nam się przynajmniej pośmiać." - a cóż to takiego wielkiego, wcześniej PO-PSL miało to wszystko i Stuhr nie lamentował, z zastrzeżeniem że TK rozwaliło PO.

Proponuję uciśnionym artystom poprosić o azyl w USA ew w Izraelu i rozpocząć wydawanie własnej bibuły konspiracyjnej. Na razie to Rzepliński dostał od PO gotowca i to nazywacie niezależnością i niezawisłością? Ludzie obudżcie się

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Proponuję uciśnionym artystom poprosić o azyl w USA ew w Izraelu i rozpocząć wydawanie własnej bibuły konspiracyjnej. Na razie to Rzepliński dostał od PO gotowca i to nazywacie niezależnością i niezawisłością? Ludzie obudżcie się

Powiedz to niezależnym prawnikom z Komisji Weneckiej, ambasadorom, dyplomacji z USA, prawnikom z całego zachodniego świata.

Jedynym gremium które przeciwstawia się tej ogólnoświatowej już opinii są pislamiści.

To daje do myślenia.

Edytowane przez HQ150

No to sobie Młody Stuhr nagrabił...

Teraz to już za Boga Ojca żadnej roli u pisiackich panuf rezyseruf nie dostanie; nawet halabardnika...

A przecież już wkrótce zostanie nakręcona cała masa wiekopomnych dzieł, dla których zgarnięcie wszystkich Oskarów, to jak splunąć.

Jak się Maciek nieborak po takim ciosie podźwignie, to nie wiem.

Oj, pisiaki, pisiaki - na was zawsze można liczyć, chcąc się szczerze pochichrać:-)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

no więc tak

na uspokojenie nerw proponuję napoje energetyczne:

- trza zakupić takie cuś:

Ukryta Zawartość

post-5678-0-51077700-1457547102_thumb.jpg

- a potem już jest z górki - człowiek jak nowo narodziny -

- zresztą popatrzcie sami - co potrafi taki napój

- wiadomości z pierwszej ręki i to w dwóch językach :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

. Na razie to Rzepliński dostał od PO gotowca i to nazywacie niezależnością i niezawisłością? Ludzie obudżcie się

Jak już w tym temacie mącisz to zwróć uwagę że od wielu lat nie zdarzył się przeciek do opinii publicznej z prac Trybunału przed orzecznictwem wyroku

a teraz wysyp

przecieków juz po raz wtóry sie ukazał ( pierwszy w sprawie Konwencji Weneckiej)

i zaraz po tym przecieku kto najwięcej wydziera się ? zostawię to gdybanie Tobie chodź pewnie sam nie dojdziesz do tego wtedy poczekaj na sms od prezesa.....

Komisja Wenecka głupia, amerykańscy senatorowie głupi, Rada Europy głupia, Komisja Europejska głupia, Parlament Europejski głupi, TK głupi, przedstawiciele sądownictwa i nauk prawnych głupi. Mądry Kaczyński, Ziobro, Kępa. Amen. Ostatni gasi światło.

oszczerzenie :)

za robienie polytyki w wątku rozweselającym będą strzały z tubki:

a masz:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.