Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Taka stara psychodelka - 21mln odsłon:

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Taka stara psychodelka - 21mln odsłon:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nosz k..a kosmitka nie mruga. jest na kresce na bank. a jakie posty pod :)

Ukryta Zawartość

dalsze dzieje walki na polu chwały :)

"Obraz "Biegnij Sebastianie" Filipa Łapińskiego przedstawia scenę realistyczną, w stylu impresjonistycznym. Obraz ten został zapamiętany przez wybitne uchwycenie emocji postaci pierwszoplanowej zwanej Sebastianem. Sebastianowie znani byli z walki o suwerenność kraju w okresie określanym przez historyków jako "Kondominium Niemiecko-Rosyjskie pod żydowskim zarządem powierniczym" Postawa postaci drugoplanowych tworzy kontrast z dynamiką pierwszego planu. Postaci mundurowych pozostają spokojne i obserwują rozwój sytuacji. Jest to symboliczne ujęcie bezsilności Sebastiana wobec przeważających sił oprawców"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Ukryta Zawartość

4:13 Sebix podejmuje samotny atak na oddział wroga, pozbawiony wcześniej broni jako oręż ma tylko szprej, zostaje pojmany i wtrącony do lochów. Cześć jego pamięci ;-)))))))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

"Obraz "Biegnij Sebastianie" Filipa Łapińskiego przedstawia scenę realistyczną, w stylu impresjonistycznym. Obraz ten został zapamiętany przez wybitne uchwycenie emocji postaci pierwszoplanowej zwanej Sebastianem. Sebastianowie znani byli z walki o suwerenność kraju w okresie określanym przez historyków jako "Kondominium Niemiecko-Rosyjskie pod żydowskim zarządem powierniczym" Postawa postaci drugoplanowych tworzy kontrast z dynamiką pierwszego planu. Postaci mundurowych pozostają spokojne i obserwują rozwój sytuacji. Jest to symboliczne ujęcie bezsilności Sebastiana wobec przeważających sił oprawców"

Ja bym jeszcze dodał, że bohater obrazu to oczywisty potomek husarii i kawalerii która to nie bała się z szablą na tygrysy porywać, jak było trzeba.

Skąd wzięło się określanie takich typków mianem "Sebastian"?

-------------------

:)

Ci_G4qQW0AEdpdY.jpg

------------------

:)

comment_odvMK2RFiDSDo6QFP5T6ot9f8xenzapw,w400.jpg

Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ci-JZL5W0AAmctz.jpg

A propos tej gówniary córki radnej z pisuaru, ujęcie z innej strony jak stoi grzecznie na przystanku i policjanci ją atakują ;-)

13226721_1108772279190128_8321411734562303443_n.jpg?oh=4aeeda2bae752c125eaa6f2619b3a18a&oe=57DE041A

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

photo.jpg

Czy to nie Sebuś Warior jest bohaterem wiekopomnego dzieła painta Filipa Łapińskiego???

Edytowane przez mily

Ameby w akcji i jest też Sebix z obrazu w swoim słynnym natarciu :-) W US za taką akcję leżałby podziurawiony jak sito ale u nas pewnie jeszcze ci gliniarze którzy go skuli dostaną nagany bo pewnie stary tego bezmózgowca załatwia jakiemuś radnemu pisuarowi używane opony do stara i choinki kokosowe do malucha.

CjLckLZWEAAbtCc.jpg

Mnie też bawią te wpisy antykablarzy.

Dziś był u mnie kolega, który słuchał mojego systemu tydzień temu i nie mógł rozpoznać że to ta sama elektronika i kolumny.

A zmieniła się w międzyczasie tylko jedna sieciówka

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

E no kurcze parantulla :)

- to bawi tylko niektórych :)))

daj coś dla wszystkich...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Uczeń pyta się Mistrza:

- Mistrzu, czym się różnią perły od kobiet.

- Otóż mój uczniu, perły są z każdej strony identyczne i możesz je obrabiać z każdej strony, a kobiety tylko z jednej.

- Ale Mistrzu jak to, przecież też są takie kobiety, które można obrabiać z każdej strony!

- Nie mój uczniu, to nie kobiety, to Perły!

Wesele studenckie

Panna młoda siedzi smutna i nic nie je.

Do pana młodego podchodzi znajomy i pyta:

Stary, dlaczego Twoja żona nic nie je?

- Bo się nie składała

a po ślubie...

- Kochanie, tylko żłopiesz to piwsko a ze mną nawet nie porozmawiasz.

- A o czym?

- A o mnie, jakie lubię kwiaty, jaki jest mój ulubiony kolor...

- Dobrze, jaki jest twój ulubiony kolor?

- Róż

- No to róż dupę po piwo.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.