Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Zakład Pogrzebowy A.S Bytom jak zawsze na czasie...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez cortes

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

Ukryta Zawartość

IMG-20240214-WA0019.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

I pewnie zrobiła by dobry interes bo mówiłeś że kable były za 50 zł +00  :) a przyszedł kupił za 70 zł i się nie targował :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piotr_1

GGezxCxXEAA4pS8?format=jpg&name=small

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

1 godzinę temu, porlick napisał:

Pisowiacy 

Ukryta Zawartość

kaowiacy

oni pójdą na wybory.png

3 godziny temu, Piotr_1 napisał:

417465216-905326111596222-82685940623837

Właśnie,a kto wie,dlaczego Waszyngton nazywa się Wasington D.C.?

W dniu 14.02.2024 o 17:12, 100icki napisał:

Dzizas

W dniu 14.02.2024 o 18:04, TomekL3 napisał:

295083433b3d276a9d950adcc716e114.jpg

Matko Boska Marksistowska
Juz nikt nie jest bezpieczny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Pseudodrummer

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Chciałem umieścić tłumaczenie do mema ze śpiochem. Rise and shine to oznacza "pobudka". Ale dosłownie oznacza podnieś się i świeć, albo wzejdź i lśnij - tak jak słońce. Więc nie pamiętam kiedy już tak mocno i długo się śmiałem, ponieważ zawsze też byłem śpiochem 🙂

22 godziny temu, Pseudodrummer napisał:

Właśnie,a kto wie,dlaczego Waszyngton nazywa się Wasington D.C.?

Sprawdziłem że to oznacza "District of Columbia". Czyli że jest tylko dystryktem, a nie stanem. W moim szukającym spisku umyśle od razu się skojarzyło że to po to, aby nie podlegać prawu stanowemu, ale podlegać prawu którego nie ma, czyli dosłownie: nie podlegać prawu.

Godzinę temu, Piotr_1 napisał:

Chciałem umieścić tłumaczenie do mema ze śpiochem. Rise and shine to oznacza "pobudka". Ale dosłownie oznacza podnieś się i świeć, albo wzejdź i lśnij - tak jak słońce. Więc nie pamiętam kiedy już tak mocno i długo się śmiałem, ponieważ zawsze też byłem śpiochem 🙂

Sprawdziłem że to oznacza "District of Columbia". Czyli że jest tylko dystryktem, a nie stanem. W moim szukającym spisku umyśle od razu się skojarzyło że to po to, aby nie podlegać prawu stanowemu, ale podlegać prawu którego nie ma, czyli dosłownie: nie podlegać prawu.

nie,ustawa bodaj z 1877 roku
Waszyngton nie jest stanem USA

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

5 minut temu, Pseudodrummer napisał:

nie,ustawa bodaj z 1877 roku
Waszyngton nie jest stanem USA

O tym pisałem, jest dystryktem. A co to prawnie oznacza? Ja tego nie wiem, ale z pewnością coś to prawnie oznacza, tylko zwykły obywatel się tym nie interesuje.

Dzielnica rządowa 

A czy rządzi się własnymi prawami, do pewnego stopnia pewnie tak, powinno to byc gdzies uregulowane 

I na pewno jest szczególnie chroniona

12 godzin temu, Piotr_1 napisał:

O tym pisałem, jest dystryktem. A co to prawnie oznacza? Ja tego nie wiem, ale z pewnością coś to prawnie oznacza, tylko zwykły obywatel się tym nie interesuje.

washington D.C ma swoje prawo,konstytucję,nie jest częścia stanów zjednoczonych.

27 minut temu, Pseudodrummer napisał:

washington D.C ma swoje prawo,konstytucję,nie jest częścia stanów zjednoczonych.

Ciekawe co? Nawet z nazwy, skoro nie jest "stanem", to nie może być Stanami Zjednoczonymi. A jednak nimi rządzi. Bo to też Unia tak jak Unia Europejska?

UNI ted States

European UNI on.

UNI ted Nations.

Washington D.C. "W mieście znajduje się 177 ambasad zagranicznych i służy jako siedziba Banku Światowego, Międzynarodowego Funduszu Walutowego, Organizacji Państw Amerykańskich i innych organizacji międzynarodowych."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.