Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

W drodze do nieba spotykają sie dusze dwóch facetów i zaczynają rozmowę:

- Ja to zmarłem przez zimno. No wiesz, niska temperatura, organizm nie wytrzymał i zgon... A ty?

- Ja zmarłem ze zdziwienia.

...

Facet podczas rejsu jachtem złapał złotą rybkę. Już ją chciał z powrotem wrzucić do wody, kiedy ta do niego nawija wiadomy tekst. ...

Dobre, ale już było. ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Amerykańscy uczeni podważają twierdzenie, że Ziemia jest okrągła. Wedle ich badań Ziemia jest czarna, brudna i chrzęści między zębami.

El sueño de la razón produce monstruos.

Dobre, ale już było. ;)

Może i było ... Nikt tego znakomitego wątku z kroplówką nie śledzi :)) dobry żart jest , jak "Miś" - zawsze będzie dobry !!!;)
Gość rydz

(Konto usunięte)

Jasio pyta tatę:

-Potrafisz podpisać się z zamkniętymi oczami?

-Pewnie.

-Fajnie! trzeba podpisać się kilka razy w moim dzienniczku.

Tata pyta Jasia

-Jak bawiłeś się na urodzinach kolegi?

-Byle jak..

-Dlaczego?

-Przecież mówiłeś że mam być grzeczny!

Lata pies po pustyni.

- jak nie znajdę jakiegoś drzewa, to się posikam...

---------------------------------------------------------------------

Iść w stronę słońca....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ile to jest nic?

Pol litra na dwóch.

Facet kupił sobie fajny duży telewizor, przyniósł do domu,

żona patrzy, a na pudle sporo jakichś znaczków informacyjnych.

- Kochanie co oznacza ten kieliszek na opakowaniu? - pyta żona.

- To znaczy, że zakup trzeba opić.

Edytowane przez rafal735r

?👈

1.

Przyszła kobieta do ginekologa, siada na fotelu, on ją bada i po paru minutach pyta

-Ilu pani miała mężczyzn?

-Hm, pięciu- odpowiada pacjentka.

-To nie tak dużo-mówi lekarz.

-No tak, jakiś taki słaby weekend miałam...

2.

Ojciec pyta dziecko:

-Córeczko czy ty czasem nie masz problemu z narkotykami?

-Nie, dzwonię i zawsze mi przywożą.

dieu est tres fin

>>>> malikali

dobre;-)

Polak potrafi he he

.

Wybrał się facet na wycieczkę po Polsce. W jednym z miast wszedł do sklepu w celu kupienia jakiejś ciekawej suweniry. Sklepik był mały, ale mieściło się w nim chyba wszystko - od pocztówek, przez doniczki i antyki, aż po magiczne kamienie. Facet się rozgląda, nie może się na nic zdecydować. Lecz nagle jego wzrok padł na drewnianą figurkę kota i patrzy na cenę - Figurka kota 10zł, Historia kota - 1000zł. Facet, nie namyślając się długo, wziął figurkę i podszedł do lady. Stary subiekt zapytał:

- Z historią czy bez?

- Daj se pan spokój, biorę kota i wychodzę.

Stary uśmiechnął się pod nosem:

- Tak pan teraz mówi... I tak pan przyjdzie po historię...

Facet nie powiedział już nic, tylko pomyślał, jak można być tak poj***nym i płacić 1000zł za jakąś tam historię kota. Zapłacił, podziękował i wyszedł. I nagle zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Idąc z figurką w torbie, usłyszał miauczenie kotów. Potem zobaczył, że idzie za nim jakiś kot. Potem następny. I następny. I jeszcze inny. Z każdego zakamarka wyłaniały się koty i szły za facetem, który kupił figurkę kota. Koleś trochę się przestraszył i zaczął uciekać. Koty za nim. Przyspieszył. Koty za nim. Zwolnił. Koty też zwolniły. Stanął. I wokół niego stanęło kilkaset kotów.

No k***a, co jest?! O co w tym chodzi?!

Niewiele myśląc, facet wyciągnął z torby tę figurkę i wrzucił ją do rzeki. Wszystkie koty skoczyły też do wody i wszystkie się utopiły. Facet wytrzeszczył oczy ze zdumienia. Chwilę stał jak wryty, ale nagle pognał w stronę sklepiku, w którym był wcześniej. Wpada zdyszany do środka, a stary subiekt zaczął rechotać.

- Heheheh ehehheh, wiedziałem, że pan przyjdzie po historię...

- Panie! - przerwał facet. - j***ć tę historię!!! Ma pan może figurkę cygana?

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

- Gdybyśmy przed baranem postawili wiadra: z wodą i z alkoholem, to czego się napije baran? - pyta prelegent usiłujący różnymi przykładami przekonać słuchaczy, że picie alkoholu jest szkodliwe.

- Wody! - odkrzykują słuchacze.

- Tak! A dlaczego?!

- Bo baran!

- Tato, w telewizji mówili, że alkohol podrożeje. Czy to oznacza, że będziesz mniej pił?

- Nie, to oznacza, że będziesz mniej jadł.

Adwokat pyta swojego klienta:

- Dlaczego chce się pan rozwieść?

- Bo moja żona cały czas szwęda się po knajpach!

- Czy to znaczy, że pije?

-Nie, łazi tam za mną!

Terroryści, którzy zajęli fabrykę wódek i likierów piąty dzień nie mogą sformułować żądań

?👈

Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby go przetestować.

Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura:

- No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę.

- Jedną, szefie.

- Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował?

- Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów.

Szefa zatkało.

- Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?!

- No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby...

- Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy?

- Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę.

- I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?!

- Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby...

Pozdrawiam

Tomasz

Dzisiaj z ciekawości kupiłem taką gazetkę : Pani Domu, bo jest tam wywiad z moją bratową.

A kilka stron dalej porady jak najlepiej prawić komplementy.

Po przeczytaniu gdakałem ze śmiechu z 10 minut.

Przecież gdybym zrobił jak każą, to moi znajomi niechybnie by się poobrażali, że się z nich okrutnie nabijam.

Oto kilka tych przykładów :

- Stary, masz idealną sylwetkę, inni faceci powinni ci zazdrościć.

- Co za fantastyczny samochód. Od dawna marzę o takim.

- Twoja żona wygląda olśniewająco i ma znakomitą figurę.

- Zrobiłeś karięrę o jakiej trudno nawet pomarzyć.

Ale najbardziej zjadliwy byłby pewnie ten komplement :

- Ach, jakie masz mądre i dobrze wychowane dzieci. Zupełnie jak ich tata.

Zwłaszcza kiedy kiedy ci znajomi pokłócą się z biologicznym ojcem swoich wrednych kryjanów, o alimenty czy o coś.

Gdy już było , wybaczcie ...Baba do baby -"ta moja cholera to stuprocentowy impotent! " Na to ta druga : mój też , ino trzystaprocentowy...wczoraj z drabiny zlecioł . Język se odgryzł i wszystkie paluchy połamał ... :)!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.