Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Napierdzielam od godzinki

wielkim młotem walę tynki

zanim wróci moja stara

będzie gruzu co nie miara.

Już kupiłem jej prezenta

by wiedziała że pamietam

upiększyłem go troszeczkę

wiążąc różową wstazeczkę.

Co kupiłem? Noo...łopatę

żeby posprzatała chatę

Che remontu- będzie miała.

WALENTYNKA DOSKONAŁA !!!

Takie tam... sklecone na szybko ;)

Reporter na ulicy pyta przechodnia:

- Pali pan?

- Palę.

- Wie pan, że to niezdrowe?

- Wiem

- Ile pan ma lat?

- Sześćdziesiąt.- Od jak dawna pan pali?

- Zacząłem już w wieku dwunastu lat.

- Proszę pana. Czy zdaje pan sobie sprawę, że gdyby pan te pieniądze, które przez ten czas, który pan pali i wydał na papierosy, zaoszczędził. To teraz przykładowo kupiłby pan za nie np. tego Mercedesa SLK, który tam stoi?

- A pan pali?

- Nie.

- A ma pan taki samochód?

- No... nie mam.

- No widzi pan. A ja palę i to jest mój Mercedes.

1dc92542608f6c1a3629cc8b68aafea7.jpg Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Fagas wew kryminale i o tak o :-D

11002598_912134995484235_6288174997041218986_n.jpg?oh=f89277fc705cc239c996c18c19ee9272&oe=555B5CAD&__gda__=1430937031_f7347003cefa31a29a9c12e83447d2be

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

...

dziwne że po polsku tak samo...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piotr_1

Nie zauważyłeś za cała katolska nagonka została wyczyszczona? Ślepy czy naebany od rana? :-)

Czy napiszesz najebany poprawnie, czy nie, nie zmienia to faktu, że używasz wulgaryzmów niedozwolonych na forum. Następnym razem będzie regulaminowe ostrzeżenie z punktacją.

W.

Ludzie, Wy nawet w wątku poświęconemu żartom musicie się żreć między sobą? Uzależnieni jesteście?

W.

Z cyklu: Jak rzucić dziewczynę

1424102352_by_ShinobiRedemption_inner.gif

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Czy napiszesz najebany poprawnie, czy nie, nie zmienia to faktu, że używasz wulgaryzmów niedozwolonych na forum. Następnym razem będzie regulaminowe ostrzeżenie z punktacją.

W.

Ludzie, Wy nawet w wątku poświęconemu żartom musicie się żreć między sobą? Uzależnieni jesteście?

W.

To nie jest wulgaryzm, jak znajdziesz definicję wyżej napisanego słowa jako wulgaryzm to gratuluję :-) Ty taki przeciwnik banowania, kar, bedziesz dowalał karniaki za byle głupoty? ;-) delikatny ot, nie oczekuję żadnej odpowiedzi.

W temacie:

10991370_1593129047587784_7358733730855109890_n.jpg?oh=24eb575efdb4f5dcf3faaaec67808c3d&oe=55552E0B&__gda__=1431608923_c1cc1d0ccc0b8e588a6d9a4013b5006b

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

851c0c6dab0e8175a0b47dc7ffd9ddef.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez parantulla
1424189859_pxbpqt_600.jpg Edytowane przez parantulla

Shać na wahszawiaków i ich duhną wahszafkę :-D

Za mądre to to nie było...

pRJBe2S.jpg

Edytowane przez thrak

Ukryta Zawartość

A Ty Parantulla używasz perfum o zapachu spermy? ;-)

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.