Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Na końcu internetu... co te ludzie we łbach majo?

11403143_1156237541069397_4620661647071738610_n.jpg?oh=4cfb38961e120a7f0f49a8ea51ecd260&oe=562C94E4

10998014_823802674354760_39717344640959738_n.jpg?oh=495ff9818280dd65cc03980dcaa1aad5&oe=561D6B3A

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Wyjazd, lewaku, jak ci własny naród tak śmierdzi. Jedź do chameryki i śmiej się pospołu ze spaślakami.

Wiesz, co trzeba rzucić do wody tonącemu lewakowi? Jego żonę, dzieci, matkę i ojca.

Widzę, że dres z bazarku za ciasny, a berecik też uwiera.

Tak sie kojarzą amerykanom. Dość specyficzne poczucie humoru odzwierciedlające poziom inteligencji.

Ostatnio w ameryakńskim sitkomie widziałem scenkę w kórej dwóch gości rzygało na siebie w restauracji. Tak przez minutę bez przerwy. Jakie zabawne to było. Gdyby nie smiech z offu nawet bym nie pomyślał że to miało mnie rozbawić.

"Lubię" tą naszą poprawność polityczną.

Mem z psem jest nietrafioną kopią zagranicznego.

W Polsce cos takiego jak "zasiłek" już prawie nie wystepuje. Polacy pracują za granicą i także tam korzystają z zasiłkow wszelkiego rodzaju. W kolonii Polska nikogo nie interesują ich problemy socjalne.

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

W Polsce nikogo nie interesują problemy Polaków, to prawda, ale wystarczy, żebyś był cyganem, czeczeńskim uciekinierem (a teraz też islamistą, którego na siłę wepchnęła nam unia) i nagle okaże się, że wszystko ci się należy. Dla Polaków nie ma. Dla obcych zawsze. W tym chorym kraju zawsze najgorzej miał normalny obywatel, okradany i kopany przez własne państwo z każdej strony.

Az tak żle jeszcze u nas nie jest. Ale raczej będzie.

Wszystko zmierza w tym kierunku. Bo po co Włosi i Francuzi maja sie troszczyć o emigrantów ze swoich afrykańskich kolonii? Niech konsekwencje ich kolonializmu poniesie takze Polska. Przecież jest unijny solidaryzm. Swoim syfem sie podzielą z nami chętnie, w imię swojego dobrobytu.

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Jak to jest w ogóle możliwe, że w ustroju, którego definicja encyklopedyczna podaje, że jest to "system rządów (...), w których źródło władzy stanowi wola większości obywateli" tą właśnie wolą się gardzi i pomiata, słowo brukselskiego złodzieja jest ważniejsze niż Konstytucja, a wszystkie mniejszości mają prawa, których odmawia się normalnej większości, która ponoć rządzi tym krajem?

Czas, by ludzie zrozumieli, że budżet państwa to nie jest mityczny twór z legend ludowych i że nie ma żadnej różnicy między tym, że utrzymujemy islamistów z budżetu i tym, że urzędas przyjdzie mi do domu i powie "dawaj 200 złotych, idę je dać tym, którzy zabiją cię za to, w co wierzysz".

Jeżeli masz na mysli to zobowiązane przyjęcia emigrantów z Afryki wród których lubia się ukrywac terroryści islamscy, to jest na to bardzo dobry sposób.

Wszystkim terrorystom islamskim zapewnić nieskrępowany przejazd do innych krajów UE. W nagrodę za wyrok nakazujący Polsce wypłacenie odszkodowań rzekomo więzionym terrorystom, rzekomo na terytorium Polski przez USA.

Teraz juz wiadomo skąd się im wzieły te "polskie obozy koncentracyjne". A nasze flaki wyplute a nie politycy nawet tupnąć nogą nie potrafili na takie werdykty.

Wiecie już dlaczego ludzie w Rosjii popieraja Putina? Bo Putin olewa takie szmoncenia, nawet wtedy gdy wszyscy dookoła uważaja ze jest skończony i bezsilny. On pokazuje że nie jest.

A polscy władcy pokazuja że sa sługusami od wiszenia przy klamce.

Edytowane przez kubeck

W tym kraju to ani kapitalizm ani socjalizm. Prędzej zadomowi tu się Cygan aniżeli murzyn czy brudek. Powietrze ma być tutaj czyste, ale musi mieć delikatny posmak spalin dwusuwu. Woda ma być czysta biologicznie, ale musi być wizualnie mętna, żeby nie było za dobrze. Ciasto musi być słodkie, ale bez przesady. Wódka schłodzona, ale nie lodowata.

Edytowane przez Piotr_1

-:)

We Francyji - niemożliwe.

Danone by momentalnie zrobiło "odsiecz pod Paryżem":-)

Zresztą - Żabojady namiętnie wierzą w jogurt.

Ja też. Na kacu.

;)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.