Skocz do zawartości
IGNORED

Chiński wątek

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie ile wyniosą koszty przesyłki , cła itp. A co z serwisem? Będziecie to odsyłać do Pekinu? No i jeszcze jeden szczegół - nie można tego sprzetu przesłuchać przed zakupem. Tymczasem z ok. 1500 zł mozna upolować przyzwolitą lampkę polskiej produkcji. Design, owszem, na ogół skromny, ale to w końcu nie powinien być klucz do wyboru sprzetu audio. Zresztą wiele cenionych audiofilskich konstrukcji to wizualne koszmarki.

• Redaktorzy

geertgen - arię można ;) a koszt przesyłki masz podany - 150-190$. Cła nie będziesz płacił ze względu na zaradność sprzedawcy z e-Bay'a. Jeśli zaś chodzi o ściąganie sprzętu przez znajomych wracających z Chin to koszt transportu z pewnościa można zamknąc w 150zł (Chivas Regal + 4 szklaneczki kosztuje 110zł ;) ) a koszt sprzętu spada nawet do kwoty lekko przekraczającej 300zł w przypadku Arii. Gra chyba warta świeczki, bo za taką kwotę to dobry IC trudno dostać ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Fr@ntz, uszkodziłem samochód klienta na warsztacie w którym pracuje po jeździe próbnej, teraz musze troche pieniędzy możliwie szybko nazbierać wszystkimi możliwymi sposobami... Z wypłaty nic nie dam rady odłożyć bo wszystko juz w raty idzie :-( Może jeszcze playera i kolumienki będe musiał sprzedać, niestety ciężko tego CD dostać i na razie się wstrzymuje (zresztą słuchawki sie jakieś wepnie i coś tam będzie plumkać) :/ Zdaje się to tyle mojej zabawy w audio na jakiś czas...

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Opteron, przykra sprawa. Ale Daredy są w ciągłej sprzedaży, w lepszym okresie odkupisz, a może trafi się coś lepszego. Jak sprzedasz kolumny i bedziesz kiedyś szukał następnych, to pomogę.

Geertgen>A co z serwisem? Będziecie to odsyłać do Pekinu? No

>i jeszcze jeden szczegół - nie można tego sprzetu przesłuchać przed zakupem.

Serwis?Ja tam pojadę jak Marco Polo ;O)Za 950 PLN jestem gotów zaryzykować bez odsłuchu ;o)

W tym roku chcę zakupić system alternatywny jak to pisał Papamek a,że chcę wydać jak najmniej :O)to i moje zainteresowanie produktem chińskim(szczególnie,że mógłbym osobiscie zakupic go w Beijing) :O)

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest szansa na zalew naszego rynku audio chińszczyzną.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

No to Chłopaki, kto ma jakieś znajomości w Samoobronie? No przyznajcie się w końcu to nie LPR ;)

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Fr@ntz

ten gościu na ebay'u ma fajne wzmaki, np.

Ukryta Zawartość

ale nie kwapi się z odpisywaniem na maile :(

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

pawcio - to dziwne. Do tej pory wszyscy sprzedawcy odpisywali praktycznie od razu, za to nie spotkałem się jeszcze z żadną odpowiedzią od samych producentów (pomimo wysłanioa kilkunastu e-maili na wskazane na ich stronach adresy).

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.