Skocz do zawartości
IGNORED

Linn Ikemi czy Ancient Audio Lektor

audiofilek17

Rekomendowane odpowiedzi

... co za knociarski wątek ...

dla zyzia ... wielkie, wielkie brawa, he he he

>audiofilek17

proponuje dalsze poszukiwania

IMHO Linn Ikemi czy też Ancient Audio Lektor to straszne zamulacze

jeśli dysponujesz na tyle przejrzystym systemem by to wpiąć i do tego jest atrakcyjna cena to bierz sprzęt i bądź heppi ;-)

w innym przypadku zapomnij o tym

jodel

P.S. audiofil - jak ja nie lubię tego słowa ;-))

• Redaktorzy

Nie wiem, w czym wszyscy upatrują problem. Facet chce się dowiedzieć, czy ktoś słuchał obu tych urządzeń , a jeśli słuchał, to czy mógłby podzielić się opinią. Uważam Ikemi za bardzo dobry odtwarzacz. Owszem, nie pasuje do systemu o zwalistym basie i ciemnej reszcie pasma. Ale w przejrzystym, zrównoważonym systemie może zagrać lepiej od wielu innych. Co do Lektora, to słucham go obecnie i za jakiś czas będę mógł powiedzieć więcej. Na razie wiem tylko, że to dobry dźwięk. Póki co, osoby które chcą mieć napęd pracujący jak u Levinsona, niech kupują Ikemi. A osoby które nie chcę mieć kłopotów z napędem w góle, niech wybiorą Lektora.

> jozwa

odniósłbym się do wątku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

widząc takie wątki jestem coraz badziej za taką zakładką.

Ale faktycznie audiofilek17 ma prawo się dowiedzieć coś na temat tych źródeł.

Jak dla mnie chyba nie wie do czego służy wyszukiwarka?

z audiofilskim pozdrowieniem ;-))

jodel

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Panowie bez przesady, dlaczego na tym forum gdy ktoś zada pytanie i chce odswiezyc jakis temat to zawsze znajdzie sie pieciu aktywistow ktorzy odesla go do wyszukiwarki i hasel sprzed trzech lat, a juz szczegolnie gorliwi sa ci ktorzy danego sprzetu nie sluchali i nie maja nic do powiedzenia.

Audiofilek popatrz na watki KAiM to da Ci troche wrazen z odsluchow Lektora. Dzwiek zaokraglony, zblizony do analogu, spokojny, muzykalny. Nie dla kogos kto szuka fajerwerkow i podbic. Niezla stereofonia. Da sie sluchac godzinami, sam uzywam wersji III i pewnie sprzedam zeby zamienic na IV. Ikemi - pewnie troche lepsza dynamika, choc podobny charakter. No i zupenie inna szkola "designu" ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.