Skocz do zawartości
IGNORED

PILNE! ADMIN ZABLOKUJ KONTO JAKOOBP!!!!!

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda czasu na takie donosiki...ja chcę to robić jawnie i pokazać też jak bardzo lukar ma nas w dupie bo ostatnio jego aktywność jest żadna więc może trzeba się złożyć na jakąś obsługę??? Koleś sobie nie radzi i jest to dobra okazja żeby to pokazać...

==> Norwidos

Tu nie chodzi o donosy. Tylko o skuteczne poinformowanie admina o nieprawidlowosciach. Watke na forum moze umknac Lukarowi, nie czyta przeciez wszystkiego. Mail jest skuteczniejszy a wogole to kliknales ''nie na temat''

Lukasz kiedys pisal, ze za zadko tego uzywamy.

norwidos:

>pokazać też jak bardzo lukar ma nas w

>dupie bo ostatnio jego aktywność jest żadna

Forum jest własnością prywatną, i tylko od właściciela zależy, ile czasu i energii poświęci on na porządkowanie zawartości. Korzystasz z forum wyłącznie dzięki dobrej woli admina - nie masz prawa czegokolwiek odeń wymagać. Jeżeli nie odpowiada ci "obsługa" forum, możesz po prostu przenieść się na w inne miejsce w sieci. Albo stworzyć własne.

Gość

(Konto usunięte)

Taki wieczny kłamca z b.wybujałą wyobraźnią , który nic nie rozumie i wiecznie wszystkich poucza ( ale dało się zauważyć , że ostatnio jego pierdziawki zrobiły się troche łagodniejsze )

jar1 nie prowokuj:)

jacch:

>....Forum jest własnością prywatną...

>_IDIOTA_

Szczerość w powyższym podpisie godna jest najwyższego uznania. Moje gratulacje ;)

A tak przy okazji, drogi "Idioto": czyją, twoim zdaniem, własnością jest forum? Ogółu społeczeństwa? Braci Kaczyńskich? Twojej ulubionej bohaterki literatury dziecięcej? Ostatniego plenum KPZR?

Wyslijcie do Allegro donosik, że Jackoobp nagminnie spamuje na naszym forum i może zawieszą mu konto. Jest odpowiedni zapis w regulaminie :)

"Allegro zastrzega sobie prawo do zawieszenia konta Użytkownika, który łamie którekolwiek z postanowień niniejszego Regulaminu, a w szczególności zastrzeżenie sprzedaży poza aukcją, spamming(...)"

jar1

zajrzyj na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i wszystko sie wyjaśni

a orginał tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdrawiam :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

norwidos, 22 Sty 2006, 11:51

>Szkoda czasu na takie donosiki...ja chcę to robić jawnie i pokazać też jak bardzo lukar ma nas w

>dupie bo ostatnio jego aktywność jest żadna więc może trzeba się złożyć na jakąś obsługę???

Zagalopowałeś się kolego, baaaardzo. Jesteśmy tutaj w gościnie u Lukara - wbij sobie do głowu że jest gospodarzem którego się nie obraża a nie usługodawcą. Moim zdaniem należą się przeprosiny.

tomektoon:

Skarga skierowana do Allegro nic nie da - spam nie został wysłany za pośrednictwem serwisu, więc administratorzy mają ten fakt w głębokim poważaniu. Poniekąd słusznie - zbyt duże istniałoby pole do nadużyć.

Buraka można za to "pouczyć" prościej - na przykład "wygrywając" jego aukcje za pomocą "lewego" konta na Allegro.

Cześć Teo,

wydaje mi sie ,że co do własności tego forum masz racje ale obowiązki administratora sa troszke bardziej skomplikowane . Forum ma charakter publiczny a jego administrator zobowiązany jest liczyc sie z opinią jego użytkowników z prostego powodu- ekonomicznego. Przeciez bierze forsę za reklamy , które pojawiaja sie tu tylko dlatego ,że użytkownicy je czytają . I to jest już interes ( tak jak supermarket czy zakład fryzjerski ) gdzie jesteś w pewnym sensie klientem a nie użytkownikiem za darmo .To my - użytkownicy/klienci gwarantujemy Lukarowi dochody z reklam . Bez nas nikt tu nic nie zamieści - no chyba ,że za darmo.

Podsumowując - teoretycznie masz racje ale ta sprawa ma drugie dno - ważniejsze niz teoria- KASA.

...there is no spoon...

arturp:

> Forum ma charakter publiczny a jego administrator zobowiązany jest liczyc

> sie z opinią jego użytkowników z prostego powodu- ekonomicznego

Zdecydowanie nie zgodzę się z jednym - ze sformułowaniem "administrator zobowiązany jest". Owszem, Lukar _może_ liczyć się z użytkownikami forum. Być może nawet _powinien_ się z ich zdaniem liczyć (jeśli np. zależy mu na wysokiej liczbie odwiedzin). Niczego jednak nie _musi_, i do niczego nie jest _zobowiązany_ - jeśli będzie miał kaprys, ma święte prawo wprowadzić na forum dowolne zasady, albo wręcz i przełączyć pstryczek podpisany "audiostereo" w pozycję "off". Ewentualny związany z tym spadek dochodów z reklam to już wyłącznie jego sprawa, i nam nic do tego.

Daleki byłbym więc od podejścia w rodzaju "oglądam reklamy, więc mam prawo wymagać". Kwestie ew. dochodów z reklam nie powinny tu być poruszane - uważam, że to prywatna sprawa właściciela forum, w którego kieszeń zaglądać nie mam zamiaru.

Ludzie dajcie już na luz, moze gościu się zawstydził (jokoobp), poprostu zignorujcie go i zacznijcie jakiś nowy temacik o stereo. Toż to dział o stereo - prawda ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

koleś dostał bana na pare dni, wpisy usunięte

jeszcze raz powtórze: ja nic nie musze, ja mogę, pisałem już gdzieś że mogę zamknąć forum i dla mnie nic wielkiego się nie stanie - nie będę musiał się użerać i czytać wpisy że to wszystko robię dla KASY, a czy dla was wtedy się coś zmieni? sami sobie odpowiedzcie...

==>Lukar

Jak zamkniesz forum to my Ciebie znajdziemy, Polska wcale nie jest taka duza :)

A powaznie, na ile skuteczne jest klikniecie ''nie na temat'' jak czesto to sprawdzasz i wogole ile osob musi kliknac zebys to zauwazyl??

Lukar, spokojnie, poczytaj wpisy Teo. Nie wszyscy tak myślą jak Norwidos. Wypisującym brednie możesz daC bana, to się uspokoją.

Faktem jest jednak, że na forum jest wiele pyskówek i chamstwa, czemu sprzyja brak skutecznej moderacji. Może czas kogoś ustanowić? Lukar, pozostałoby Ci tylko moderowanie działań moderatorów, a to nie byłoby zbyt czasochłonne. A i malkontentom zamknęłoby to gęby. To tylko taki tam pomysł, jeden z wielu możliwych.

• Redaktorzy

> A powaznie, na ile skuteczne jest klikniecie ''nie na temat'' jak czesto to sprawdzasz

> i wogole ile osob musi kliknac zebys to zauwazyl??

forum oglądam codziennie, zazwyczaj kilka razy dziennie (chyba że gdzieś wyjeżdżam), wystarczy jedno kliknięcie "nie na temat" żebym sprawdził, oczywiście im więcej tym lepiej bo dość często zdarzają się fałszywe alarmy (jedno nie na temat ale wpis w porządku)

Foxbat zwolennikiem spiskowej teorii dziejów. Nie chcę być moderatorem, bo to wredne zajęcie polegające gównie na usuwaniu gówna z forum. Wolę się bawić swoimi zabawkami (lub razem z dzieckiem jego zabawkami).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.