Skocz do zawartości
IGNORED

Nasza przygoda z Zydelkiem...

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"po przeczytaniu wpisów tego gościa są tylko dwie możliwości :

1 ) Ten kolo Coś bierze

2 ) przestał brać .... lekarstwa"

Też to zauważyłeś? Bo ja tu widzę typową amplitudę maniakalno-depresyjną. W fazie depresyjnej typ się samoponiżał, przyznał się do jakichś konszachtów, oszustw itp, po czym wygłosił mroczne pożegnanie i znikł. Teraz wrócił w maniakalnej: wesół, rzuca wąsem, chichocze, wkręca się do kupy wątków na raz mimo że daje mu się do zrozumienia, że delikatnie mówiąc nie jest mile widziany. Energia go rozpiera, traktuje wszystkich z góry, poklepuje... Zapewne za jakiś czas znowu oklapnie i napisze na przykład list samobójczy. Tylko dlaczego my w tym wszystkim musimy brać udział?

Nowy2, bingo... Zydelek jako szewc musial sie niezle tego nawachac.... Skutki widac golym okiem :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

"a w środku na zydelku siedzi ten sam staruszek szewc" no normalnie zaplakalem.... az.... rozklejam sie... no

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

"Aktualnie w wolnych chwilach szyje sobie nowe półbuty ze strusiej skóry farbowanej na czarno. Strusia skóra mu się podoba, gdyż ma naturalne wzorki - ślady po wyrwanych piórach. Nowe półbuty to tzw. lotniki z lekko zaokrąglonymi noskami. Te z szerokimi noskami - też ze strusia - które ma na stopach, przestają być modne."

To wszystko jest nieistotne. Najbardziej bolesny jest obraz tej niezbyt atrakcyjnej brazylijki sila przygarnietej za tanim barem do zdjecia. Czy jej mina nie jest poludniowym odzwierciedleniem obecnego klimatu na forum?

jacch, no ja tez z tego sie nie smieje. Niech pan Zydelek zajmie sie tym co umie najlepiej, czyli robieniem butow, a nie marketingiem "manufaktur" audio :)

to jest słtnne zdjecie zydelka z chuckiem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Co do rzekomego lansowania Pana "D" przez Zydelka to szczerze mówiąc mam to gdzieś. Choć jest to ...., no własnie co?

Ja mam na sercu co innego. Kiedyś obiecałem Zydelkowi, że zawsze kiedy odezwie się na forum to będę mu przypominał jego dwie wypowiedzi:

"mniejszośc białoruską, której osobiście nie cierpię"

"Naleciałości językowe i śledzikowanie to domena nie Białostoczan i mieszkańców Wileńszczyzny a osób przyjezdnych, którzy z pochodzenia wiesniackiego przeistoczyli się w mieszczan."

Jak można faceta ocenić po takich słowach to zadecydujcie sami. Mądrości Zydelka znajdziecie we wpisach z 19.11.2005 r. w dwóch wątkach:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam Irek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jaro4444 - tak, wpisy są niezłe. Natomiast mój ulubiony jest ten:

"Wczoraj byłem na imprezce przy stole dla vipów. Prócz samego wstępu jaki prowadziła Aśka Brodzik, wystąpiły Żuki i De Mono. Zaskoczyło mnie brzmienie muzyki na zywo na świerzym powietrzu. Było super. Impreza odbyła siue pod patronatem Haineken. Dodam, że kilku moich kumpli jest szefami światowych firm. Qubric- jeśli pracujesz dla któergos z moich kolegów- jestewś już bez pracy- "złośliwość z mej strony""

Po tym wpisie zacząłem traktować Zydelka jak debila, potem tylko utwierdzał mnie w tym przekonaniu. Słoma z butów i snobizm^2.

Natomiast wiem jedno i jestem tego na 100% pewny. Gościu ma jakiś poważny kompleks (impotencja lub coś podobnego). Piwo dlatego, kto przygotuj profil psychologiczny i napisze jaki...

W chwili obecnej coraz więcej czasu spędzam przy nagłośnieniu profesjonalnym clubów i pubów. Dziwi mnie filozofia firm, które wciskają buble za duże pieniądze i instalują je w przypadkowych miejscach. Co ciekawe, potem się do tego nie przyznają. A przecież można taniej i lepiej.

Postanowiłem to zmienić :-)

No nie teraz to przesadziłeś.................................

można tylko samozadowolonemu koleśiowi z nickiem na literkę zet powiedzieć, że w tym wieku w którym jest występują już poważne problemy ze słuchem - tak więc z jego porad audiofilskich pozostaną już tylko filskie.

Co będzie przed filskie? Propozycje mozna wpisywać poniżej...

Zydelek

"Dziwi mnie filozofia firm, które wciskają buble za duże pieniądze i instalują je w przypadkowych miejscach."

I to mowi gosc ktory innym wciskal Darkulowe buble... na pieniadze spuscmy zaslone milczenia:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.