Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Wprost rewelacyjnie dziala funkcja : "Podobne tematy" !!! :)

Recenzja filmu : "Kod Leonarda da Vinci" natychmiast "skojarzony" zostal

z 6 watkami o kolumnach "KODA" !!! :) O to chodzilo !!! Rewelacja !

Nigdy bym sie nie dowiedzial o tych genialnych kolumnach, gdyby nie film

z Tomem Hanksem i Monicca Bellushi ! :)

stefanB

Jak popatrzysz w niemieckie Audio tam widać natychmiast rodzynki. Same wypasy, a tu znienacka coś za nieduże pieniądze między nimi.

Czy możesz mi powiedzieć jak uzyskać dostęp do tych danych z Audio.Czy to dane ze strony www i jak w nie wejść, czy też masz wersję papierową (mógłbyś zeskanować?)?

Arsen Lupin, 19 Maj 2006, 18:59

>Wprost rewelacyjnie dziala funkcja : "Podobne tematy" !!! :)

>

>Recenzja filmu : "Kod Leonarda da Vinci" natychmiast "skojarzony" zostal

>z 6 watkami o kolumnach "KODA" !!! :) O to chodzilo !!! Rewelacja !

>Nigdy bym sie nie dowiedzial o tych genialnych kolumnach, gdyby nie film

>z Tomem Hanksem i Monicca Bellushi ! :)

i Ty tak skalałeś nazwisko tej pięknęj kobiety?

Myślisz że Monica Belucci jest podobna do Johna Belushi? zgroza...

>peperoni

Masz racje ! Zorietowalem sie "poniewczasie", ze mysl moja, startujac od "Kodu da Vinci",

poszybowala ku kolumnom KODA, odbila sie pod zlym katem, trafiajac w - "Blues Brothers",

i stad ta deformacja w nazwisku Magdaleny Belucci ! :)

Pozdro

dot. "Obserwowane tematy"

Mam prośbę aby okienko z "OT" zostało umieszczone nad tematami aktualnymi dokładnie w takim samym układzie. A widok całej strony im więcej tematów "OT" tym mniej tematów aktualnych.

pozdr Jacek

Moja propozycja jest taka (jesli jeszcze nie bylo)...zeby byla mozliwosc odnawiania czy odswiezania(jak zwal tak zwal) danych ogłoszen...mija powiedzmy tydzien i ogloszenie leci gdzies daleko, nie kazdy w te dalsze zaglada, a tak wracalo by znowu na poczatek listy

pozdrawiam

Mag

Lukar:

1. Dziwny problem: nie wyswietlaja sie liczby dni na forum przy tych nieco "starszych" - vide ja czy R.u.s.t. (watek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

2. (zglaszam powtornie) W dalszym ciagu sa jakies niescislosci w zbieraniu opinii danego uzytkownika, wyswietlanych w jego "O mnie". Licznik opinii dziala dobrze, linkow do opinii jest mniej (ja).

3. Wiesz ze w wyszukiwarce pozwalasz na wprowadzenie masek sqlowych, to nie musi byc zdrowe bo potem wrzucasz je do LIKE i resultset moze byc zdziebko duzy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Łukasz, proponuję wprowadzenie limitu wystawianych ogłoszeń dla KAŻDEGO forumowicza, powiedzmy 2 ogłoszenia na tydzień? Żadnemu forumowiczowi krzywda się nie stanie a tacy jak np. maxwell777, sprocket, hornet nie będą "spamować" działu ogłoszeń!

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• 2 tygodnie później...

do opteron

dla twojej wiadomości : NIE JESTEM HANDLARZEM SPRZĘTU AUDIO !

W twoim profilu przeczytałem że często wymieniasz klocki , wyobraż sobie że ja też !

Więc jeśli mnie nie znasz to nie wydawaj pochopnych opinii !

Lukar,

bardzo mile widziałbym udoskonalenie przeglądarki polegające na tym aby znajdowała, w przypadku wielostronicowych tematów, występowanie szukanej frazy na konkretnej stronie tematu i aby można było bezpośrednio do niej przejść. Jest istotny kłopot gdy szuka się czegoś w wątku "brak humoru" z ponad setką stron wypełnionych grafiką i trzeba taką koszmarnie cięzką stronę wczytać !

do opteron

...nie ...zupełnie niewiem o co Ci chodzi....jak ktoś chce coś sprzedać bo wymienił na inne to...wiesz o co chodzi...

a typowi handlarze mi np. nie przeszkadzają .

>>Lukar

beznadziejnie wygląda sprawa z PW...

1) piszę PW do 3 osób, potem chcę wrócić do wątku to się muszę trochę naklikać wstecz w przeglądarce...

2) brak możliwości usuwania starych wiadomości

to tyle z tego zakresu...

pozdr

• 4 tygodnie później...

Pytanie do Admina / modów - dlaczego wątek 26977 (o broni palnej) został zamknięty? Czyżby nasze forum kierowało się w stronę konieczności uzyskania pozwolenia na używanie słowa "broń" czy "pistolet"?

• Redaktorzy

Lukar - czy istniałaby techniczna możliwość dodania opcji wyboru "karnacji" forum po zalogowaniu? Zależy mi na jakimś ciemnym "themie" typu grafitowe tło i białe litery a ważne informacje na czerwono , lub coś w tym stylu. Część z Nas posiada komputery umiejscowione w sypialniach i przesiadując nocami na forum "wali po oczach" współspaczom. Możliwość wyboru karnacji jasnej i ciemnej rozwiązałaby ten problem.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Może by tak dodać dział Estrada/Studio ??

Takiego forum w polsce nie ma. Jest na EiS ale szkoda gadać, pieprzenie o jakiś płytkach i korektorach behringera... sranie w banie. Myśle że takie coś by sie sprzedało.

Mam pewną propozycję.

Kiedy odpowiadając na czyjś wpis wklejamy treść tego wpisu jako cytat, to byłoby nieźle, żeby można było cytowany tekst wstawić w kolorze szarym.

W ten sposób byłoby wyraźnie widoczne, która część naszego wpisu jest cytatem - powtórzeniem czegoś, co już było napisane, a co jest nową treścią.

Myślę, że takie odróżnienie byłoby korzystne, a jednocześnie nie zakłóciłoby oszczędnego w formie wyglądu forum. Znaczy, że od tego chyba jeszcze nie byłoby pstrokato.

Janusz z Torunia

Osobiscie uwazam, ze zmiana tekstu cytowanego na szary jest lepsza niz ''wciskanie'' go w ramke. Forum audiostereo jest jednym z najbardziej czytelnych i funkconalnych forow, niech tak zostanie !!

Ja rozumiem, że korzystamy z forum za darmo i w jakiejś formie muszą pojawić się reklamy, ale dlaczego pojawiły się w FORMIE NAJBARDZIEJ WREDNEJ Z MOżLIWYCH? Te wyskakujące w środku ekranu, przesuwające się, nie dające się wyłączyć usrojstwo doprowadza ludzi do szału.

Pi_etro, 11 Lip 2006, 19:11

>Ja rozumiem, że korzystamy z forum za darmo i w jakiejś formie muszą pojawić się reklamy, ale

>dlaczego pojawiły się w FORMIE NAJBARDZIEJ WREDNEJ Z MOżLIWYCH? Te wyskakujące w środku ekranu,

>przesuwające się, nie dające się wyłączyć usrojstwo doprowadza ludzi do szału.

Nikt Cie nie zmusza do odwiedzania tego forum... Reklama pozwala oplacic to forum.. tak juz jest...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Pi_etro

Tak, mysle, ze slowo : "WREDNEJ", jest najbardziej adekwatne !

Zastanawiajaca jest najbardziej calkowita bezmyslnosc i brak rozeznania psychologicznego

"winowajcow" tego stanu rzeczy ! Wydaje mi sie, ze reklamy o ktorych mowa naleza

do najbardziej znienawidzonych, wypieranych ze swiadomosci i tym samym - najbardziej BEZUZYTECZNYCH !

To wydaje mi sie PEWNE ! Pozostaje zenujaca walka o zamkniecie okna i strata czasu !

To ze taka reklama zaslania pola podczas logowania i dokonywania wpisow jest JESZCZE BARDZIEJ CHORE !

Zauwazylem tez, ze po "przejsciu reklamy niektore "aktywne pola" staja sie "martwe" (np. nazwy zakladek !)

Slowem - takie reklamy sa najbardziej zenujacym aspektem Audiostereo i znam ludzi (b. interesujacych audiofili),

ktorzy oswiadczyli, ze nie zarejestruja sie, tylko z powodu tych reklam, z ktorymi "walka" wydaje sie im

wprost - "ponizajaca" !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.