Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Dobija mnie głupota niektórych użytkowników, zaczyna dobijać mnie także głupota administratora forum.

POTRZEBA 5 MINUT (sic!) na prosty skrypt w PHP doklejający nr tematu z wyświetlanego "Error 404!" do np. "http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=xxxx", aby ewentualne usterki - zawinione czy nie - silnika napędowego forum poszły w kąt. Resztę można modyfikować i weryfikować off-line:)

Czy naprawdę jest to nie do zrobienia?

Zmienić admina - to taka moja propozycja, uwaga czy też pomysł.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

>>Lukar

rozumiem że nie chcesz wprowadzać edycji postów, ale może by wprowadzić scalanie postów? Często gęsto widać kilka odpowiedzi tego samego użytkownika jedna za drugą, potem kolejna odpowiadająca w ten sam sposób bo nie widzi pozostałych na które odpowiada (tylko ten na który aktualnie dokonuje odpowiedzi) i robi się delikatny nieład. Tak kolejne wpisy użytkownika (nie przerwane odpowiedzią innych) mogły by być łączone co IMHO było by lepsze? Co o tym sądzisz?

>>navy1

"mowa jest o używanych gratach za kilkaset złotych jest po prostu nie do przyjęcia". I tu się z Tobą nie zgodzę. To że kogoś nie stać na wzmaka za 15 tysięcy nie powinno być powodem do dyskryminacji. A może by podzielić forum na "dla biednych" i "dla bogatych"? Wyczuwam tutaj pewien rodzaj segregacji klasowej, a to na forum publiczny nie powinno mieć miejsca. Jeśli przeszkadza Ci to, że kogoś fascynuje sprzęt za 500PLN - trudno, wolność słowa - takie są zasady współżycia i jeśli nie możesz ich zaakceptować, zawsze możesz forum opuścić.

Liczy się to, czy słuchanie klocka za kilkaset złotych przynosi Ci satysfakcję. Pamiętaj, dla jednego człowieka używany wzmacniacz za 800zł może być cudem techniki i może dostarczać wielu przyjemnych wrażeń, dla innego, tak jak dla Ciebie, może to być "śmieciowe stereo". Nie mierz ludzi swoją miarą i zasobnością portfela.

Pozdrawiam i życzę więcej wyrozumiałości.

Coś ostatnio są problemy z logowaniem na forum, przynajmnniej w nocy.

Czy gdzieś po pierwszej w nocy forum jest już zamknięte? Nie można dokonać żadnego wpisu. Wszyscy tak mają czy tylko ja mam taki problem?

Widzę że Lukar to wątki potrafi zamykać... ale z głupimi błedami sobie rady nie daje!!! PORAŻKA na całej lini. Zamiast bawić się w "Boga" to może lepiej poświęcić 10 min i poprawić błędy!

Może panowie przeniesiemy się na inne forum. Które będzie działąć tak jak sobie tego wszyscy życzą ??

• Redaktorzy

Lukar - popraw proszę dopasowanie do rozdzielczości przeglądarki okno skrzynka odbiorcza/otrzymane, bo przynajmniej w Firefoxie 1280/1024 to mało :)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Profil, 31 Gru 2006, 10:24

>Nie działa poprawnie licznik wpisów.

>Wyniki wyszukiwania po autorze Profil - 802 wpisy, licznik podaje 675???

>Sprzeczne informacje.

Wpisy na BOCZNICY nie są doliczane.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.