Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz z rynku wtórnego?

Akim03

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie..... no i jeszcze: Czy warto dodatkowo podłaczać odtwarzacz cd pod amplituner? Czy prawdą jest że odsłuch w stereo będzie ZDECYDOWANIE lepszy? obecnie posiadam y-657 + panas s 49 + jamo e-680. Zastanawiam czy jest sens dołaczać do tego używany odtwarzacz cd? bardzo dziękuję za wszystkie uwagi i sugestie.

https://www.audiostereo.pl/topic/26499-jaki-odtwarzacz-z-rynku-wt%C3%B3rnego/

Witam.

Moim zdniem, nie odczujesz większej poprawy dźwięku nie zmieniając amplitunera na wzmacniacz.

Wydaje się, że za parę stówek można kupić "coś" przyzwoicie wzmacniającego ( Luxman, Rotel ). Ze starszych CD polecałbym Luxmana lub Cyrusa ( ok. 1 kzł).

Pozdrawiam.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• 3 tygodnie później...

Tak trudno pogodzić ci się z myślą, że dorobiłeś się miana kretynka? Cóż, uczciwie i starannie sobie na taką opinię zapracowałeś, a głupawe zaczepianie raczej nie pomoże jej zmienić. Przestań ten fakt wypierać, pogódź się z rzeczywistością, łatwiej będzie ci się żyło ;)

Pozdrawiam ;)

Gość

(Konto usunięte)

.....Tak trudno pogodzić ci się z myślą, że dorobiłeś się miana kretynka? ...

W twoich oczach ...aroganckiego gbura :)

Teo stary pede..... popatrz w koło siebie twój jedyny przyjaciel to rączka.

I taki ktoś ( samotny snajper:)) miałby mnie mianować na cośtam w jego chorej wyobraźni :)

Wybacz marginesie!

jacch: Napisałem już chyba, że jakoś nie mam akurat ochoty na zniżanie się do twego poziomu. Ostatni twój wpis potwierdza, że poziom ten żenująco jest niski. Pozaczepiaj kogoś innego, idź na wódkę, posłuchaj muzyki - może coś cię pocieszy.

Ktoś z grona moderatorów mógłby wysłać offtopiczne wpisy z tego wątku w kosmos - aż żal patrzeć, jak chłopczynie puszczają nerwy ;(

Jedno pytanie do obu panów - czy prowadzenie takiej "dyskusji" na forum jest dla Was w jakiś sposób podniecające, a może to jakaś forma dowartościowania? Taki ekshibicionizm to lekka przesada, nie łatwiej podyskutować sobie przykładowo na GG na TAK ciekawe tematy, a tutaj zająć się jednak tematem postu?

Pozdrawiam,

szwagiero:

>Jedno pytanie do obu panów

Pytaj tego, kto nie może się powstrzymać od zamieszczania głupawych komentarzy. O ile lubisz taplać się w błotku.

> ekshibicionizm

ekshibic_j_onizm

> tutaj zająć się jednak tematem postu?

Bez podania budżetu ciężko coś doradzić, nie sądzisz?

Teo fakt, literówko-błąd mi się przytrafił - dzięki za uwagę :)

Co do budżetu - w takim razie warto chyba napisać, żeby kolega podał budżet, zaś brak jego podania raczej nie upoważnia do toczenia dysput "o niczym"?!

To tyle, wyłączam się, bo tej dyskusji również nie ma co kontynuować - zwróciłem tylko uwagę... nie będę zaśmiecał wątku kolejnym "off-topikiem".

Pozdrawiam,

Luxman L - 210, 230 i wyżej ( linia czterysta jest ciekawa ) - i to za kilkaset PLN ( spójrz na allegro czy Ogłoszenia tutaj ) ; Luxman to dużo ciepła praktycznie w kazdym rodzaju muzyki. Odtwarzacz - mnie udało sie pozyskać X777ES ( Sony ) - jestem zadowolony ( mój zestaw - w " o mnie " ). Wymagajace VA Haydny ( model poprzedni ) czyszczą moją kieszeń skutecznie ( każdy nowy klocek czy kabel - przyjemne jest kosztowne). Pewnie końcówka mocy wypełni me wrażliwości muzyczne na czas - do nastepnych poszukiwań ).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.