Skocz do zawartości
IGNORED

końcówka Talk Electronics Tornado 3.1

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Odnawiam amplifikację i po mniej lub bardziej udanych próbach powrócę do kombo tranzystorowoa końcówka + lampowy przedwzmacniacz. Czy ktoś słyszał w/w w akcji ? Jakie wrażenia ?

Co do pre - tym razem spróbuję rodzimej produkcji. Skorpion albo może Sonus Oliva.

To tu ? Jednak lampa + tranzystor. Przepraszam ale nie pomogę...:-) ale będę śledził...życzę powodzenia.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Chyba tak. Sprawdziłem kilka integr ze średniej pólki.Mniejsze lub większe rozczarowanie. Stwierdzam jednak,bijąc się przy tym w pierś,że za sound trza jednak dać niejeden pound. Oczywiście, w ramach rozsądku.

• 2 miesiące później...

Nabyłem. Dynamit. Teraz się znowu zacznie zabawa: pre,może tuning cedeka, kabelki :-))

Póki co czekam na apgrejdowane trafo i kondensatory od producenta.

pre Sonus Oliva jest bardzo udanym klockiem, szczególnie pierwsze egzemplarze wykonane przez Witka można powiedzieć były dopracowane i konstrukctor nieszczędził kaski na części.

Teraz, to znaczy "później" różnie to bywa :((

>zildjian

to co? jednak na razie zostaje NAD?

na twoim miejscu zainteresowałbym się bardziej Accu, może z drugiej ręki uda się kupić w dobrym stanie

Pre Sonusa miałem. Ale to było prawie 2 lata temu - nie podobał mi się .Wolałem Manleya.

Miałem Accu 65 v - porażka nawet przy moim byłym ex- Primarku. Chlip :-((

• Redaktorzy

użyj tego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i po wrzuć linki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Znalazłem

Tornado to ładny klocek, ciekawe jak gra :-)

Seria Signature wygląda świetnie :-O

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 2 lata później...

Wczoraj dostałem po przeglądzie,konserwacji i małym upgrade u producenta. Prócz częsci i transportu

praca i czas gratis. Oczywiście ból głowy z DHL'em - totalny bałagan. Wytrzymawszy to jestem bardzo zadowolony i polecam firmę jak i kontakty z jej właścicelem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.