Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam, potrzebuję, kupię...

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię DAC-a ze stopniem lampowym ( poskładanego, zasilacz itd.gotowego do użycia ) najlepiej konstrukcja DIY. Cena do 600 zł.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Kupię DAC-a ze stopniem lampowym ( poskładanego, zasilacz itd.gotowego do użycia ) najlepiej konstrukcja DIY. Cena do 600 zł.

>

Kwestia zakupu nieaktualna. ( Kupiony)

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Witam, w nieszczęśliwym wypadku ucierpiał mi głośnik który już jest niemal nie do dostania u nas a szkoda paczek i ogółem monitorów , ze względu na ścięte kosze nie mogę nawet wstawić nic innego ;/

Chodzi o peerless HDS134 korektorem fazy wystarczy jedna sztuka (wtedy wersja biało-czarna PPB - (polipropylen)) z tego tematu :http://www.audiostereo.pl/peerless-hds-ppb-152134_43182.html

lub nowa / używana para bez korektora w wersji NOMEX.

Chodzi o te głośniki :

post-16905-100002784%201211236743_thumb.jpg

lub

hds-134nomex.gif

raczeqq - może takie coś:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

- masz 2 sztuki:)

to nie moja aukcja:)

Ukryta Zawartość

KONKRETNIE TAKIE CZY 560/35 TEZ MOGA BYC? JAII SRASTER I ROZMIAR?

Sorry, coś mi się pokręciło. Potrzebne są 680/16 4szt.

Raster mało istotny, ale średnica max 10mm.

Mogą być też nichicon vr lub cerafine.

Who's Afraid of Music?

Witam

Zdecydowanie kupię ładną obudowę do sprzętu DIY (DAC)

Wymiary w sumie dowolne, ważne aby wysokość wewnętrzna była powyżej 5cm

a minimalna szerokość to 20 cm, głębokość podobnie

Może to być obudowa np z modulshop, lub produkt diy.

Front najlepiej z aluminium, ale niekoniecznie, możliwe wykończenie boków w drewnie

Zdjęcia i oferty na PW

Jedz do Piotra Nycza

Potrzebuje rurki teflonowej, minimum 2,5m a najlepiej jak ktoś ma to wziąłbym więcej ...

Poratuje ktoś ??

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Potrzebuje rurki teflonowej, minimum 2,5m a najlepiej jak ktoś ma to wziąłbym więcej ...

Poratuje ktoś ??

Skontaktuj się z P.Andrzejem Witkiem,z SonusOliva, tam napewno dostaniesz.

Wpisz w google SonusOliva,i po sprawie.Jak byś mógł to dopisz że kontakt dostałeś od KIZY, będę wdzięczny.Pozd.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Ma ktoś może na zbyciu 12 sztuk (albo zna niedrogie źródło w Polsce) kondensatorów Wima MKS2 albo Evox MMK 2,2uF albo 3,3uF 63V (raster 5mm)?

Chyba, że planuje ktoś zakupy u

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to chętnie się podłączę. :)

Ukryta Zawartość

Ma ktoś może na zbyciu 12 sztuk (albo zna niedrogie źródło w Polsce) kondensatorów Wima MKS2 albo Evox MMK 2,2uF albo 3,3uF 63V (raster 5mm)?

Chyba, że planuje ktoś zakupy u

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to chętnie się podłączę. :)

Ukryta Zawartość

W detalu też sprzedają. Dużo innych też mają.

Potrzebuję dwie sztuki 2sc2458-gr.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez adik82
Gość Cadam

(Konto usunięte)

Witam, w nieszczęśliwym wypadku ucierpiał mi głośnik który już jest niemal nie do dostania u nas a szkoda paczek i ogółem monitorów , ze względu na ścięte kosze nie mogę nawet wstawić nic innego ;/

Chodzi o peerless HDS134 korektorem fazy wystarczy jedna sztuka (wtedy wersja biało-czarna PPB - (polipropylen)) z tego tematu :http://www.audiostereo.pl/peerless-hds-ppb-152134_43182.html

lub nowa / używana para bez korektora w wersji NOMEX.

Chodzi o te głośniki :

post-16905-100002784%201211236743_thumb.jpg

lub

hds-134nomex.gif

może tu jest taki

http://www.europe-audio.com/Producten_c.asp?Productgroep_B_ID=941&Productgroep_A_ID=82

@Cadam

może tu jest taki
Dziękuję za informację - głośniczki już znalazłem od bardzo miłego użytkownika allegro, być może i tego forum w bardzo dobrej cenie ( 2 Pary - nomex i ppb, miałem szczęście bo głośniki oczywiście z zapasów )

W związku z powyższym planuję budowę następnych monitorów na nomexach bo z tej serii w tej cenie jestem prze-bardzo zadowolony.

Co do tematu to mam w planach pewne ruchy i na razie mam jeszcze czas przed zakupami na allegro/w sklepach to napiszę...

jeśli komuś zalega lub zostało i jest nie potrzebne, z poniżej wymienionych rzeczy, Chętnie odkupię:

- Dobre elementy do budowy GC na LM3886 - mam - chodzi o: ( rezystory, kondensatory, ewentualnie PCB choć planuje estetycznego pająka).

- PCB do symasym'a chodzi o te Floodins'a (małe).

- Trafo/Trafa 2 x 22~24 V: tutaj chodzi o najlepiej dwa trafka 120-150VA do budowy dual mono lub jedno ok 250VA lub więcej.

- W miarę dobre kondensatory do zasilacza i diody MUR, ew. PCB gotowego zasilacza - kondensatory mogą być większe np. 2x 10000uF ale myślę też o małej baterii,

np. 10 x 2200uf 6 x 4700uF itd.

- Wszelkie pierdoły przydatne przy budowie: Terminale, gniazda: Głośnikowe, RCA, Okablowanie itd.

- Drabinka rezystorowa - najlepiej komplet części lub złożona.

Wszelkie oferty proszę na PW.

Miłej nocy :)

Edytowane przez raczeqq

Witam,

Potrzebuję do Wolfson DAC WM8742 Dual - Waldi_06 następujące pozycje:

1. PCB do Analogówki for WM,

2. mała płytka z WM8804, ver. 2.3.

Płytki mogą być częściowo lub całkowicie złożone.

Info na PW

Pozdrawiam

Edytowane przez Rogalaf
  • Pokaż nowe odpowiedzi