Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam, potrzebuję, kupię...

Rekomendowane odpowiedzi

Informacji tym razem potrzebuję.

Cóż za producent tak oznaczał swoje rezystory?

Szukałem gdzie tylko mi umysł podpowiadał i bez rezultatów, a szukam konkretnych datasheet-ów... Będę wdzięczny za pomoc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Witam.

Może ktoś ma w zapasach Dale militarne emiterowe 0,22 Ohma, potrzebuję 4 sztuki. Niestety źródło na allegro wyczerpane. Byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam

Łukasz

Informacji tym razem potrzebuję.

Cóż za producent tak oznaczał swoje rezystory?

Szukałem gdzie tylko mi umysł podpowiadał i bez rezultatów, a szukam konkretnych datasheet-ów... Będę wdzięczny za pomoc.

Panasonic/Matsushita

Panasonic/Matsushita

Bardzo dziękuję. Jesteś może jeszcze w stanie powiedzieć skąd rozbieżność oznaczeń? Tzn. Jak szukałem tym tropem to głównie widziałem oznaczenie M w okręgu i to mnie zbijało z tropu.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Witam.

Może ktoś ma w zapasach Dale militarne emiterowe 0,22 Ohma, potrzebuję 4 sztuki. Niestety źródło na allegro wyczerpane. Byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam

Łukasz

Zapytaj w rezystory.net

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

trafo zjarał?? ;)

Nie nie, wsio okej, po prostu moduje go co już daaawno planowałem :) A BTW diody padły ale teraz leci na sbyv27-200 i jest cacuśnie :)

Nadal potrzebuję

Philips MKP 22nF F63 2szt

I trafo jak się znajdzie mile widziane, moje 120va jest za mocne, nie potrzebne mi aż takie ale to porządny noratel, hula jak ta lala :)

edit: i 4szt jakichś kondów 470uF/min 20V do odsprzęgania w lehmannie bo nie wiem czy jest sens pakować tam silmic ros czy to nie przerost formy nad treścią :P

Edytowane przez rayfe

STACJONARNY: PC->NFB 1.32->HA2013 MOBILNY: HTC 10->CCA C16/FiiO FH5

Szukam interkonektu używanego w rozsądnej cenie Ultralink Platinum Ultima mk II XLR, może być 0.5m.

Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Bardzo dziękuję. Jesteś może jeszcze w stanie powiedzieć skąd rozbieżność oznaczeń? Tzn. Jak szukałem tym tropem to głównie widziałem oznaczenie M w okręgu i to mnie zbijało z tropu.

to logo matsushity które było używane niemal od samego początku istnienia firmy, natomiast z literką M to widoczne późniejszy wymysł przypuszczalnie po 90r, a matsushita to całkiem spory moloch zrzeszający masę firm, więc nie do końca spójny wewnętrznie.

edit: i 4szt jakichś kondów 470uF/min 20V do odsprzęgania w lehmannie bo nie wiem czy jest sens pakować tam silmic ros czy to nie przerost formy nad treścią :P

oryginalnie są tam chyba BC components i tego się lepiej trzymaj

potrzebuję jedną sztukę wolfsona WM8716 ktoś wie gdzie dostać albo poratuje, na razie znalazłem tylko w farnelu za 25 zł+ wysyłka

Edytowane przez woytl

witam, mam zamiar nawinać sobie cewki do zwrotnić 3,0mH o średnicy 1,5-1,6 mm czy jest kros z was w stanie powoedzieć ile potrzebuje metrów drutu ?

Witam.

Pozdrawiam

Łukasz

mam CW1 DALE 1W/0,24R 10% mogą być?

potrzebuję black gate 10uf - najlepiej z serii N czyli 10uf/50V - 2 szt lub 10uf/16V z serii std również wtedy 2 szt oraz 33 uf/16V lub 47uf/50V z serii N - 2 szt bądź z serii std wtedy najlepiej 33uf/50V lub ostatecznie 33uf/16V

Witam

Potrzebuje takie dosyć nietypowe elementy ze starych zapasów o ile ktoś

posiada

Tranzystory Rosyjskie:

KT-819GM x4 sztuki obudowa TO-3 (kapeluszowa)

KT-818GM x4 sztuki obudowa TO-3 (kapeluszowa)

ewentualnie więcej jak ktoś ma na zbyciu

Tranzystory ze starej serii nie nowe :

2N2955 ilość dowolna i 2N3055 tak samo

Tranzystory :

BDY-58 x2 szt.

MJ-15003 x4 szt.

Tranzystory :

2SC4029 x2 lub 4 szt.

2SC3281 x6 szt.

Najlepiej większa ilość ważne żeby były z demontażu lub leżaki i

starej produkcji i oby nie nowe chińskie !

Pozdrawiam

Witam,

Potrzebuję obudowę do htpc pod płytę atx w rozsądnej cenie. (może być diy). Ceny niektórych obudów htpc oscylują w granicach kwoty, którą chciałbym przeznaczyć na cały komputer (trochę nie dostosowane do Polskich, a zwłaszcza studenckich realiów).

Jeśli ktoś posiada takową na zbyciu, chętnie odkupię.

Pozdrawiam.

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Dziękuję za odpowiedź. Chciałbym jednak złożyć komputer w oparciu o płytę główną formatu ATX (ITX jest mniejsza). Posiadam już płytę z procesorem, z oddzielną kartą graficzną więc itx odpada. Z tańszych brałem pod uwagę -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) lub

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Chociaż prawdę powiedziawszy, koszt stworzenia w diy oscylowałby w granicach 100zł-150zł a wizualnie jak sądzę biłaby powyższe... Będę celował w używki na allegro, czasem się pojawiają w rozsądnej cenie, lub doskładam do nowej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

kupie dwie sztuki kondensatorów do zwrotnicy 2uF

W Kraśniku na ul.Ogrodowej pewnie bym coś znalazł.Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać.

Edytowane przez kotok

Witam

szukam 2N3055 produkcji TUNGSRAM, SGS ATES ITW, oraz inne firmy

ważne by były ze starych zapasów nie nowe chińskie !

co do innych elementów to szukam też :

MJ2955 lub MJ3055

i :

BDY 58 x2 szt.

MJ 15003 x2 szt.

MJ 15004 x2 szt.

i:

2SD1718 x2 szt.

2SB1163 x2 szt.

i tak samo ze starych zapasów nie nowe więc nie polecać mi sklepów z zamiennikami !

Pozdrawiam

Daro :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi