Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie na Audioshow 2006

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

Vlad, 7 Lis 2006, 13:15

>To chyba raczej WY, macie cos z oczami !

LOL! :)

Oj, Vlad, Vlad... Z jakiejś hibernacji Cię ktoś wybudził? ;-)

> Czy nie widzicie, ze caly czas kreci wszystkim - Timur i jego druzyna ?

Nie uważasz, że ktoś MUSI tym kręcić? Wyobrażasz sobie każdą decyzję podejmowaną przez tysiące użytkowników? Efekt takiej decyzji mamy teraz w Sejmie i rządzie... ;)

> Caly czas ci sami prawie ludzie, widoczni na zdjeciu powyzej, widoczni

> na zdjeciach z ceremoni wreczania Lukarowi tunera,

A czemu Ty nie zrzucałeś się na tuner? Czemu Cię tam nie było? Ktoś Ci zabronił?

> Moim zdaniem to Lukar i ONI wlasnie, stali sie najwiekszymi wrogami

> tego forum oraz ludzkich, przyzwoitych i demokratycznych praw, jakie

> powinny na nim obowiazywac.

ROTFL! :)

Załóż konkurencyjne forum, płać za domenę, za serwer, administruj całością, moderuj. I zrób to tak, żeby demokratyczne prawa były zachowane. Jak już to wszystko zrobisz - daj znać. Wpadnę i zobaczę to wspaniałe, idealne forum. :)

P.S. Nie byłem moderatorem, nie wręczałem Lukarowi tunera, nie ma mnie na żadnym grupowym zdjęciu i raczej nie będzie. To tak na wypadek gdybyś chciał szybciutko stwierdzić, że skoro mam inne zdanie, niż Ty, to na pewno również jestem przedstawicielem GTW. :-P

• Redaktorzy

Vlad- a dzisiaj zapomniałeś o elektrowstrząsach, czy lewatywie, bo poprawy u Ciebie niestety nie zauważam.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Mysle ze nie ma co wdawac sie w bezsensowne i nudne dyskusje, klikam ignoruj co by se oczu nie zasmiecac...

Wracajac do tematu watku, widze ze na poprzednim As tylko Fr@ntz zalozyl koszulke Lukarowa, tym razem moze bedzie ich wiecej??

Mag

Jezdem! :O)octopusie to na forum znów zakradła się jakaś grupa? ;O)Co do mojego judzenia ew.knucia ;o)jako zainteresowany nie wypowiadam się oficjalnie:O)

Snajper on był na wręczaniu tjunera :O)

Eeee tam. Uważam, że Vlad jest po prostu rozczulający! I niezmienny, mimo swoich rozlicznych przebrań. Folklor tego forum :) Nie przesadzajcie z tym napadaniem.

Czasem mi go trochę żal...

Leszek, 7 Lis 2006, 13:36

>Snajper on był na wręczaniu tjunera :O)

Serio?!? :-0

A to double-agent normalnie! :-0

Przypomina mi posłów, którzy do kamery mówią, że kadencję Sejmu trzeba skrócić, a na dietach im nie zależy, a potem głosują na "nie"... ;-)

Dobra, z mojej strony EOT, bo szkoda serwera i klawiatury...

Nastrój ma byc jak przed wybuchem, Mistrzu?;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W Sobieskim masz parking pod hotelem skąd windą na górę :):)

Natomiast jadąc na drugączęść wystawy w Bristolu jedziesz prosto mijając hotem. Po lewej będziesz miał prokuraturę skręcasz w lewo, potem pierwsza w prawo i po lewej stronie spory parking.

Zydelek, 9 Lis 2006, 20:06

Wszystko pieknie ladnie, ale prosze wziac pod uwage klopoty komunikacyjne, ktore wystapia obok Bristolu.

1) Krakowskie Przedmiescie jest remontowane i dojazd w poblize Bristolu, od strony centrum Swietokrzyską jest bardzo utrudnione. Oczywiscie sa wielkie korki...

2 )Nie zapominajmy poza tym , ze 11 listopada 200 - 300 metrow od hotelu Bristol na pl. Pilsudskiego odbeda sie uroczyste obchody kolejnej rocznicy odzyskania niepodleglosci. Caly kwartal ulic bedzie wylaczony z ruchu ( kaczory, ministrowie, uroczysta zmiana warty - ogolnie wzgledy bezpieczenstwa) i dojazd do Bristolu via ul. Krolewska bedzie niemozliwy. Wezcie pod uwage tych kilka tysiecy ludzi ktorzy udadza sie na obchody. Oni tez gdzies musza przeciez zaparkowac samochody.

Zatem odradzam wizyte w Bristolu w sobote.

Jesli ktos musi byc tam koniecznie w sobote niech szuka miejsc w kwartale ulic miedzy Krakowskim Przedmiesciem a Wislostradą. Np. ul. Browarna. I niech jedzie z Sobieskiego do Bristolu Trasą łazienkowską.

Pamietajcie ; ulice Swietokrzyska, Krolewska, Nowy Swiat ( caloroczny zakaz ruchu) - omijac szerokim łukiem..

Gdyby kogoś informacja ominęła, a zaglądał właśnie na forum: spotykamy się dziś w pubie Harenda, stoły mamy zarezerwowane od godziny 20. Pub mieści się kilka minut piechotą od hotelu Bristol, w bliskich okolicach Uniwersytetu / pomnika Kopernika (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Dzięki uprzejmości ob. Fr@ntz, zamieszczam niniejszym:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.