Skocz do zawartości
IGNORED

Zegnam - skonczylem przygode stereo

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

vald czasam sie zastanawiam czy nie jestesmy jak interpretatorzy wierszy napisanych przez tych ktorych juz nie ma a my snujemy dywagacje...nie wydaje sie mi by artysci mysleli o wypelnionej srednicy,kontrolowanym basie,poprostu gitara ,perkusja, beben i reszta sama idzie(oczywiscie w duzym uproszeczniu bo wiadomo ze uzywa sie sprzetow na tyle dobrych na ile nas stac-tylko ze oni chca-artysci-by calosc brzmiala...) a my probujemy to odtworzyc hi endowym sprzetem za krocie,a kiedy pojdziemy na koncert,czy do filharmonii i tak wszystko brzmi inaczej,poprostu jes zywe,a kiedy wrocimy do domu zostaja nam nasze martwe nagrania,ktore znow probujemy ozywic,ale rzadko kiedy wychodzi o ile wogole...

pozdrawiam i gratuluje

Vlad, 15 Sty 2007, 00:2

>Moze cos swiezego... ?! :)

Ja wracam do stereo i to na całego.

Złote bezpieczniki kolego...

Hurrraaaaaaa !!!!! ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Opcją wgniatającą może być kino domowe Firmy Krell na czele z ich subwooferem MRS.

Waży on sobie 180 kg,mocy ma 2,6kW,wychylenie membrany 3" (słownie trzy cale).

Pozdrowienia i powodzenia. :)

>jozwa maryn

Jako biolog, powinienes odrozniac rasowego wirusa od pasozyta !

Jestem inteligentnym wirusem, zwalczajacym takie pasozyty, jak - Ty !

Znajomosc z Jazzem, wyraznie Ci nie sluzy !

Przejmujesz jego bezsilne, "umniejszajace" chwyty !

A ze, jak wiadomo, inteligencja mniejsza, przejmuje od wiekszej...

Vlad, no wiesz ja tam też raczej slucham muzyki... najpierw sprawdza sie co lepiej gra, potem jakimi detalami sie różni...

Nie badź marudny, bierz lutownice w łapsko i ....:)

No chyba, ze kupiles Rehdeko + Sun Audio 2A3 to nawet sie takiej deklaracji nie dziwię ;)

Pozdrawiam

• Redaktorzy

Spokojnie, ten wątek jest tylko wątkiem pasożytniczym w stosunku do wątku "Witam, zacząłem przygodę stereo", założonego kilka godzin wcześniej. Generalnie, nie ma się czym przejmować. Atopos ponad wszelką wątpliwość się nie żegna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.