Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show - jest już przewodnik

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

W sobotę, po wielkich zmaganiach z wystawcami, udało sie nam zamieścić na stronie AKTUALNY przewodnik po wystawie w formie elektronicznej. Jest to ten sam przewodnik który dostaniecie przy wejściu w formie drukowanej, tyle że ciągle jeszcze bez zdjęć. Przewodnik zawiera skrócone informacje o tym co bedzie można zobaczyć na wystawie.

Na stronie znajduje się już także aktualny spis wystawców (ponad 50-ciu) oraz plany hoteli.

Największe tegoroczne atrakcje znajdują się wraz z krótkimi omówieniami w aktualnościach.

Wystawa oczywiście w DWÓCH hotelach. O frekwencji wystawców niech świadczy fakt, że wszystkie miejsca są już sprzedane.

Tyle o Audio Show, więcej na www.audioshow.com.pl

Na koniec, ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałem się przedstawić i przywitać.

Nazywam się Adam Mokrzycki. Niektórzy znają mnie zapewne z moich recenzji, które od 95 roku ukazują się (z różną regularnością) na łamach Audio, a poprzednio SAT-AV. Mój ostatni tekst to recenzja Gryphona i McIntosha. Jestem też organizatorem wystawy Audio Show, a na co dzień pracuję w szkole językowej.

Na to forum natknąłem się całkiem przypadkiem. Jako stary forumowicz (ok kilku lat aktywnie działam na forach o tematyce motoryzacyjno/tuningowej w PL i USA, na 2 nawet jestem moderatorem) już dawno zastanawiałem sie kiedy takie forum powstanie. A ty proszę - jest i działa ! Szkoda tylko że nie na enginie php bb 2.0 - było by bardziej przejrzyście.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

https://www.audiostereo.pl/topic/3148-audio-show-jest-ju%C5%BC-przewodnik/

Siemka Adam. Pyknij jakas recenzje w opiniach to pojedziemy na audio show:)

A tak juz powaznie to witamy i cieszymy sie, ze Audio Show wraca do swietnosci. Taka mamy przynajmniej nadzieje.

Forum dziala juz dosyc dlugo i owocnie, w celu przekonania sie o tym proponuje przejrzenie archiwum.

Pozdrawiam.

ps ale przedstawia to sie zwykle na poczatku:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.