Skocz do zawartości
IGNORED

giganty SANSUI

denon.dcd.2560

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Matko i còrko

Ukryta Zawartość

popytaj w sąsiednim forum w "kółku sansui"

ale widze ,że te kolumny jak na swoje gabaryty - strasznie lekkie są .... - tylko 22kg ?! i to przy 43cm głośniku niskotonowym!? - pewno obudowa z dykty 5mm jest :P

Co znaczy ta sama klasa co sony? Masz wgl pojecie jakie kolumny sony wyprodukowalo?

Wiedziałem, ze napiszesz :) to oczywiście żart. Do sony nic nie mam, nie znam produktów. Nie jest to marka, którą się interesuje.

Chciałbym wiedzieć czy ktoś tego słuchał tych kolumn sanusi a nie wywodów o wyglądzie. Sam widzę jak wyglądają.

Pozdrawim

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

daris666 firmy Yamaha Pioneer i Sony robiły bardzo dobre kolumny. Raz słyszałem Pioneery HPM-150. Konkurentów należy szukać w wyższej półce kolumn współczesnych. Dźwięk jest tak nietypowy że naprawdę warto posłuchać. Mają coś w sobie. Znajomy kupił na ebay.de Sony SS-G9. Klasa. A o kolumnach Yamahy jest milion wątków na forum. Kolumn Sansui nie znam i chyba nie chcę poznać.

daris666 firmy Yamaha Pioneer i Sony robiły bardzo dobre kolumny.

discomaniac71 w zadnym wypadku tego nie neguje ! Nawet nie przyszłoby mi na myśl oceniać dźwięku kolumn po wyglądzie.

Wiem, że sanusi jest chyba na forum nielubianą marką, a może mi się tylko wydaje. Miałem w tamtym roku dwa wzmacniacze do serwisu i przynajmniej od strony technicznej były bardzo ładne.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

TYLKO 11664zł z dostawą ! - nic tylko brać!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyli jak dobrze rozumiem przewod uiemiajacy musze podlaczyc do GND pokazanego na zdjeciu?Jeszcze mam pytanie do czego sluza przelaczniki FILTERS LOW, HIGH przy jakim odbiorniku one dzialaja mam gramofon z wkladka mm mialem poprzednio AU 719 i tam byl przelacznik SUBSONIC.W jakim polozeniu musza byc ustawione filtry zeby nie uszkodzic glosnikowDziekuje za odp.Pozdrawiam Eugeniusz.

A to kolejna nowosc

sam wiesz, że ten wzmacniacz powinien być strojony w pozycji w jakiej normalnie stoi tak więc nie ma możliwości pracować na wysuniętych modułach bo to się mija z rzeczą .....

kurcze a ja zawsze wszystkie wzmacniacze ustawiam w pionie i wszystko na marne :(

Wszystko dziala jak nalezy dzieki za podpowiedz,pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to jest mój nowy klocek jest super!!!!![

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.