Skocz do zawartości
IGNORED

Tani kabel uwypuklający średnicę

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wyjdzie Cię znacznie taniej niż 100 zł :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wydobywanie średnicy "na siłę" nie zawsze kończy się dobrze, bo wraz z jej uwypukleniem pokazują się wady sprzętu czy nagrań... Prawdopodobnie bardziej chodzi Ci o uzyskanie analogowej barwy, a to nie zawsze idzie w parze z uwypukleniem średnicy... zamiast kombinować z kabelkami, pobaw się różnymi kondkami.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

To nie ma byc kabel do CD bo za ta cene nie ma cudow. Myslalem o IC na metry z ladna przejrzysta srednica. Potrzebny jest do tunera. Tuner to Yamaha TX 930 wzmak Pioneer A 878 - oba naleza do mojego kumpla.

U mnie Monster Interlink 400 Mk2 uwypuklił średnicę. Nawet nie wiem czy nie za bardzo ;) Pewnie kosztuje więcej niż 100 PLN ale często można kupić używany w okolicach stówy.

Ale generalnie o Monsterach lepiej na tym forum nie wspominać bo to Cabla non Grata ;)

Pozdrawiam

• 2 lata później...

Właśnie, coś z dobrą średnicą

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Ja moje 2 tunery mam podpięte...Cordilem 250 - bardzo dobry choc troszke dodaje basu...Oraz Spirit XL..troche wyostrza..ale raczej neutralny..wiec średnich nie brakuje...Tuner yamaha T-85 i Mitsubishi DA-F30. Oba polecam...ale do mojej yamahy AX 900 lepiej pasuje Cordial..zena około 50 zł za metr na "gotowo:.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.