Skocz do zawartości
IGNORED

Epidemia - do kolegów i admina

jozwa maryn

Rekomendowane odpowiedzi

War and PiS

War in PiS

War in Room

War in Bedroom

do wyboru !

Wszystko razem i kazde z osobna !

My z Seniczem bedziemy glownie zajeci (i zamknieci) w - War in Bedroom ! Veri, VERI - BAD Room !!! :P

• Redaktorzy

Vlad, 29 Sie 2007, 17:52

>Zawsze noszę przy sobie brzytwę, wiec uwazaj Fr@nco, zebys podczas wymiany serdecznosci

>oraz intensywnych "uścisków" przypadkiem się nie skaleczył !

nie czaruj, nie czaruj, jak Cię wypuszczą na AS z ośrodka (oczywiście jak ordynator zgodzi się na przepustkę) to co najwyżej plastikową łyżeczką będziesz mógł się pochwalić.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Vlad, 29 Sie 2007, 17:59

>My z Seniczem bedziemy glownie zajeci (i zamknieci) w - War in Bedroom ! Veri, VERI - BAD Room !!!

>:P

Jak kogo nie stać na dobry Rum (z Karaibów) to faktycznie - niech lepiej poprzestanie na piwku!

Przypominam, że plastikowymi sztućcami juz porywano samoloty - to może lepiej nie ,a już łyżki tym bardziej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>dudivan

Brzytwe zawsze nosze na wypadek spotkania znajomych kobiet w ciemnych uliczkach (lubie byc gladko ogolony i nie tylko).

Jak sie trafi frajer, to tez go chetnie ogole ! Kompresow nie stosuje (ze wzgledu na koszty) !

Vlad, 29 Sie 2007, 18:06

>>dudivan

>

>Brzytwe zawsze nosze na wypadek spotkania znajomych kobiet w ciemnych uliczkach (lubie byc gladko

>ogolony i nie tylko).

>Jak sie trafi frajer, to tez go chetnie ogole !

Vlad, w przypadku frajera uważaj na ruch klingą ku dołowi!

U kobiety to wsio rawno ale u frajera raczej nie!

>Kompresow nie stosuje (ze wzgledu na koszty) !

Zastępczo możesz użyć wody brzozowej z pulweryzatora!

dobra!!!!

to ile miejsc w lazarecie mam zaklepac???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

>Owszem, jest taka funkcja, tylko że ma mały bug: jeśli Ty - jako admin - temat

>skasujesz/usuniesz/zdeletujesz/zabanujesz/..., to nie ma możliwości sobie w profilu wyczyścić śladu

>po tym badziewiu.

dodana funkcja usuwania ignorowanych tematów z listy

• 3 miesiące później...

jozwa maryn, 15 Gru 2007, 00:20

>Ja tylko chciałem rzucić delikatną aluzję, że wojować żartem może każdy, ale lepiej wychodzi to

>tym, którzy są do tego zdolni...

>Ech, teraz by tak cygarko!

>Ja tylko chciałem rzucić delikatną aluzję, że wojować żartem może każdy, ale lepiej wychodzi to

>tym, którzy są do tego zdolni...

zdolność do żartu, uśmiech jozwiczny:

"Spostrzeżenie okrutne, ale niedalekie od prawdy. Dobrze - tylko j ak powiedzieć własnemu mężowi, prawie po dwudziestu latach małżeństwa, że jeśli szczerzy zęby za szeroko, wygląda, jakby cierpiał na lekki kretynizm?! Odpowiedź jest prosta: nic się nie mówi. Jego normalny uśmiech, z zaciśniętymi wargami, to zupełnie inna sprawa śliczny, ciepły i poczciwy; Jessie przypuszczała, że to właśnie on skłonił ją kiedyś do tego by w ogóle zacząć chodzić z Geraldem kojarzył się z uśmiechem jej ojca, gdy przed kolacją, popijając dżin z tonikiem, opowiadał rodzinie śmieszne historyjki o swojej pracy.

Ale nie tym razem. Teraz Gerald bezwstydnie szczerzył zęby w sposób, który najwyraźniej rezerwował na takie okazje. PEWNIE MU SIĘ WYDAJE, ŻE UŚMICEHA SIĘ JAK DZIKA BESTIA, A MOŻE PIRAT. Jednakże dla Jessie, leżącej z wykręconymi do tyłu ramionami i ubranej wyłącznie w skąpe majteczki, był to grymas zwykłego idioty. Nie.., upośledzonego umysłowo. Ale przecież"

>Ech, teraz by tak cygarko!

i cygarko:

Gerald wetknął kciuki za gumkę szortów, tak że wyglądał przez chwilę jak absurdalna karykatura rewolwerowca. Gacie zjechały w dół bardzo szybko, gdy już się przecisnęły poza tłuściutkie pośladki.

I - voila, wszystko na wierzchu! Nie była to przerażająca machina erotyczna, z którą lessie zetknęła się po raz pierwszy jako nastolatka na kartach "Fanny Hill", lecz coś potulnego, różowiutkiego i obrzezanego - całkiem zwyczajny kutasik, mający niewiele więcej niż dziesięć centymetrów długości. Dwa albo trzy łata temu, w czasie jednego z rzadkich wypadów do Bostonu, lessie widziała film pod tytułem "Brzuch architekta". W porządku - pomyślała- teraz oglądam Penis adwokata". Musiała przygryźć wewnętrzną stronę policzków, żeby nie parsknąć śmiechem. Nie byłoby to w tym momencie roztropne.

Tak mi się jozwa twój wpis i ty skojarzyłeś na ten moment z Geraldem z "Gry Geralda" S.Kinga. Ach ten twój uśmieszek znany np. z avatara, "humor"...

Sorry za literówki- trochę niedbały OCR, nie chciało mi się poprawiać.

o

bardzo lubię tą książkę, mimo że jest jak kiepski serial pisany przez zawodowego literackiego muzyka studyjnego- szacuneczek dla anonimowego autora

jozwa.. on będzie redaktorem naczelnym HIFI&"muzyka" bo ten stryjecki jest chamuś do dupy

jozwa na nad redaktóra!!!!

>>Lukar

Po otwarciu zakładki wyswietlają się tytuły wątków i autorzy. Ignorowanie można włączyć dopiero po wejściu w wątek.... chciałbym żeby było to możliwe np odznaczając 'ptysia' w zakładce bez konieczności czytania go...

Pozdrawiam

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

• 2 lata później...

> ostatnim czasie zauważyłam ogromny wysyp tematów POŚWIĘCONYCH rzeczonemu Vladowi/atoposowi

> czy jak mu tam jeszcze, zakładanych przez zupełnie inne osoby.

> Wobec takich wątków mój ignor jest bezsilny, i obecnie tematy omawiające osobę Vlada/atoposa

> stanowią połowę widzianej przeze mnie listy wątków...

Wiec musiales az sam zostac adminem aby osobiscie

poswiecic sie niszczeniu owego Vlada / Atoposa ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.