Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

Nie każda branża to handlarzyk, więc nie przeżywaj. Inteligenta osoba zrozumie, że jeżeli olałem sugestię jakiegoś użytkownika to dlatego, że mam takie sugestie głęboko.

Ktoś wrzucił mnie do jednej szuflady z resztą sklepikarzy, mimo że już w pierwszym poście napisałem, że jestem tu prywatnie. Opisałem czym się zajmuję, by nikt mi nie zarzucał kryptoreklamy. Użytkownicy tego forum nie są dla mnie potencjalną klientelą.

Gość nosferartur

(Konto usunięte)

Juz ktos powyzej napisal o udzielaniu sie w tym watku branzy.ale widac nie dotarlo...wiec o czyms to tylko swiadczy w wypadku syreny audio.

Nie bede dyskutowa z kim kto uzywa zwrotow cytuje ,, wez,nie przezywaj,,...

Dorosnij to podyskutujemy...

To nie jest miejsce na jakakolwiek dyskusję z Tobą, ale gwoli wyjaśnienia… Branża była na forum na długo przed tym jak się tutaj pojawiłeś i tak jak Ty jest tutaj legalna. Wielu z kolegów współtworzyło to forum zanim się tak pooznaczali. I co, mają teraz zamknąć swoje „dzioby” byś Ty mógł wciskać swój „przeinteligentny” bulszit. Pooznaczali się tak dobrowolnie, należy im się za to szacun, bo teraz zamiast uczestniczyć w merytorycznych dyskusjach muszą zwalczać wioskowych idiotów. Buraków, którym nie chciało się przeczytać nagłówka i jedynie smrodzą w temacie.

Gość nosferartur

(Konto usunięte)

czy ma to znaczyć, że nasze gówno, jest mniej wyraziste, by bluzgać po obcemu ?

Choć to nie do końca to samo, niech będzie gówno.

Tymczasowe. Na jesieni bedzie docelowe, w innym pomieszczeniu, z innymi meblami. Brzmienie, zadziwijaco dobre, z swietna scena i glebia. Mysle ze niejeden budzetowy hajfi chcialby miec taki dzwiek. :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez DawidM

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gość

(Konto usunięte)

Tymczasowe. Na jesieni bedzie docelowe, w innym pomieszczeniu, z innymi meblami.

Tajemniczo to brzmi... będzie większy monitor ? większe biurko ? większy pokój ? Napisz coś więcej ?!

Napisano dziś, 15:39

Wyświetl postUżytkownik DawidM dnia 13.04.2015 - 14:50 napisał

Tymczasowe. Na jesieni bedzie docelowe, w innym pomieszczeniu, z innymi meblami.

Tajemniczo to brzmi... będzie większy monitor ? większe biurko ? większy pokój ? Napisz coś więcej ?!

Oj Kazik, Kazik... ile Ty masz lat?

Bedzie nowe mieszkanie, obecnie graja w mojej sypialni w wynajmowanym domu. Mysle ze takze powedruja do pokoju sypialnego - drugiego pokoju. Jednak juz z normalnym ustawieniem, czyli 1,5 metra od siebie, z nowymi meblami. Jedynie Imac sie nie zmieni jako magazyn dzwieku. Sa mocne "sercem" mimo niepozornych rozmiarow.

Edytowane przez DawidM

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Witam

Tak sobie oglądam fotki waszych ustrojów z przed lat. Fajne NAD-y; Rotele; B&W itd, itp. Pewnie wiele z nich w waszych systemach zostało wymienione na inne to pewnie grają i cieszą kolejnych nabywców.

Tknęło mnie, że dziesięć lat temu na głównym miejscu stał TV kineskopowy. Np 32 cale. Wow !

Coś mi się zdaje, że większość z nich jest już na śmietniku. Czas leci ale dla sprzętu audio chyba jest łaskawszy?

CD mam z 2002, końcówki z 2005 roku a gramofon z 1987 ( no oprócz wkładki ) i wszystko działa idealnie ( tfu, tfu, odpukać ) a alternatywy w tej cenie nie widzę.

Skompletowałem sobie w końcu graty na jakiś czas. Jestem obecnie bardzo zadowolony z efektu. Mimo malego pokoju bas jest naprawde super jak z takich popierdółek, potrafi ruszać kanapą nawet przy małych głośnościach.

05124afcee7020584468c14c17c5c65e_1.jpg

7dcd6abe0ec6a1e9304b282a37b2ace4_1.jpg

87a4961c19d3a90541c5fc3e207a1167_1.jpg

fcac947b12c9643083378e6f61eb7b55_1.jpg

192fa848a2f33f12ec82763b0c3c7656_1.jpg

?👈

Przyjechali, posłuchali, michy im się ucieszyły i zabrali od ręki. Gdyby nie mały pokój pewnie dalej bym je miał.

?👈

@rafal735r:

przyjemny secik, elegancko się prezentuje.

Ale żeby nie było tak kolorowo to powiem, że moja matka ma więcej płyt na stojaku ;)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Rafale735r, jesteś zadowolony z tych Kef? Ja ich słuchałem z arcamem i szczerze powiem do gustu mi nie przyapadly ale myślę ze to była kwestia dobranego wzmacniacza (arcam A28), po odsluchach moj wybor padl na Audiovector Ki3 signature.

Pozdrawiam

Graja w 15m2 i dla mnie jest idealnie. Szczegolnie na basie, jest go sporo i niezle schodzi jak na takie male glosniczki.

?👈

uważam , że to takie samo g........:)

Co polecasz, aby g.... nie bylo?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Pokaż nowe odpowiedzi