Skocz do zawartości
IGNORED

Arbuzy symbolem IVRP

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Jarek, nie sądziłem że to powiem ale w przeciwieństwie do Horsta i Nowego2 arbuz ma przebłyski:

arbuzMC

4 Paź 2007, 14:51

lubię Jarosława K. bo to fajny gość :-)

ale przesuwanie terminu tych uroczystości także mi sie nie podoba,

tak jak nie podobało mi się to, co sie działo wokół wypadku polskiego autobusu we Francji.

jak tak dalej pójdzie to PiS może stracić sympatię rbuzów.

Dobrze że Horsty nie są symbolem.

Choć z drugiej strony, zielony czysty i friendly na zewnątrz a w środku czerwony.;-)

Nie wiem czy ten pan pozazdroscil, ale zdaje sie, ze doszedl do podobnych rozmiarow ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Dziennik": Dorota Wysocka przestaje prowadzić "Wiadomości" w TVP 1. Wypadła z grafiku dyżurów. Według oficjalnej wersji musi zrobić miejsce nowym twarzom. Według nieoficjalnej jest to cena za tak zwaną "sprawę wizyty Tuska w Anglii".

Wysocka wbrew swojej szefowej Patrycji Koteckiej z Agencji Informacji uparła się, by pokazać materiał o kampanii prowadzonej przez lidera PO na Wyspach."

Przybywa arbuzów albo to te same pod innymi nickami.

Jeżeli wierzyc ostatnim sondażom(PO-46%) to będzie rekord popularnosci i samodzielne sprawowanie rzadów przez PO. Dla mnie super, skoro za dwa lata ma byc w Łomży Londyn :)

...mam nadzieję tylko ze te samodzielne rządy nie beda wygladały tak jak SLDowskie w zeszłej kadencji i ludzie sie nie rozczarują...bo co to bedzie za 4 lata jak kaczory wrócą pozamiatać...

...a ja sobie tym razem grzecznie zagłosuję na wodzunia-kaczusia, do czego i kolegów zachęcam :)

>lancaster, 15 Paź 2007, 10:26

>...a ja sobie tym razem grzecznie zagłosuję na wodzunia-kaczusia, do czego i kolegów zachęcam :)

A to niespodzianka ;-)!

Jestem Europejczykiem.

>lancaster, 15 Paź 2007, 10:26

>...a ja sobie tym razem grzecznie zagłosuję na wodzunia-kaczusia, do czego i kolegów zachęcam :)

Wolę strzelić sobie z wora

niż głosować na Kaczora!

Jestem Europejczykiem.

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.