Skocz do zawartości
IGNORED

Opcja Płatne forum bez reklam

ASURA

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczyna mnie już wkurzać to k**ewskie lotto które mi się wyświetla na każdej stronie chyba przestanę grać :D

Lukar czy przewidujesz płatną wersję bez ani jednej reklamy, jaka była by cena czy strony wczytywały by się bardzo szybko ?

Pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

https://www.audiostereo.pl/topic/37137-opcja-p%C5%82atne-forum-bez-reklam/

Ja żadnego lotto nie widzę ani też innych uprzykrzaczy.

Nie masz jeszcze firefoxa z adblockiem?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Niestety nie mam dajcie jakieś wskazówki,linka żebym nie musiał swojego syna prosić (złośliwie mi odpowiada że Linuxa nie suportuje ale najpierw mnie w niego wpuścił) Takich gadek się nauczył jak pracował w infolini neostrady (jak spuścić klienta po brzytwie) ale ich olał-za mało płacą, no a mnie najpierw wkurza za czym się doproszę.

Pozdrawiam

Rafaell

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Less is more

Musisz zacząc od zainstalowania sobie Firefoxa (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )...gwarantuje ,że do Internet explorera już nie wrócisz.

Później instalujesz sobie rozszerzenie "adblock" (najłatwiej przez "narzedzia/rozszerzenia")

... a później spytaj Lukara o wersję płatną forum , ale bez handlarzy:-))

pzdr

B.

Ukryta Zawartość

Mój serwisant na kompie pod WE mi to łaskawie zainstalował (dobry ma dziś dzień) ale reklamki we flashu dalej wyskakują (szewc bez butów chodzi na swoim komputerze adblocka nie zainstalował sobie, bo mu się.....nie chce)

No i co dalej z tym wyskakującym g. ?

Ja mam pare komputerów, część która mnie za bardzo nie interesuje (gry) chodzi pod tym "multimedialnym" a mój pod Linuksem-dwa lata spokoju bez zawieszeń e.c.t Jeszcze jakby były jakieś bardziej sensowne płatne w naszym języku programy pod Linuksem do prowadzenia firmy zamiast debilnego nieintuicyjnego Lefthanda. AMIGO WRÓĆ , Panie Marku Hyla gdzie jesteś, platforma Linuks czeka na program z Amigi OS pod tytułem FIRMA

Rafaell

seniortelefono, 24 Paź 2007, 11:29

Właśnie adblock plusa mam zainstalowanego

seniortelefono, 24 Paź 2007, 11:43

>I stronę audiostereo masz dodaną do adblocka?

Serio mówisz czy jaja sobie robisz ?

OK przeżyliśmy potop Szwecki.... to i reklamki Lukara jakoś wytrzymamy a w sumie natrętna reklama odpycha od produktu niech te głąby od PR zaczną coś za te swoje pieniądze robić

Teraz przy każdym flashu na górze powinna Ci pokazywać się opcja zablokuj. Korzystaj z niej i reklam flashowych będzie coraz mniej.

Less is more

Less, 24 Paź 2007, 12:41

Pięknie działa !!! jednak naród jest solidarny, jak trafi się jakiś ciemiężca nawet natrętna reklama :D

Mój domowy serwisant programista zobatrzył i dojrzał żeby też u siebie ten wynalazek zainstalować, nawet dostałem drugą kawę bez specjalnego proszenia :)

Pięknie Dziękuję

Rafaell

Są reklamy których adblock nie blokuje na standardowych ustawieniach. Ale wtedy gdy wtyczka rozpozna,e że to reklama, w prawym górnym rogu pokazuje sie niewielki zapis - Zablokuj.

Jesli to nie pomoże, to polecam inną wtyczkę, troszkę innego przeznaczenia. Ale sprawdza się bardzo dobrze. RIP, czyli Remove It Permanently

Opis i rozszerzenie tutaj:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

marooned, 24 Paź 2007, 18:34

>Blokowanie reklam jest zarazem uderzaniem po kieszeni gospodarza forum ;-)

Może z innej strony: Lukar dostaje kasę od reklamodawców. Forumowicze, którzy nie chcą ich oglądać, instalują Firefox+Adblok.

Właściciele billboardów biorą kasę za plakaty. Przechodnie, którzy nie chcą ich oglądać, nie patrzą na nie.

Analogia?

porlick, 24 Paź 2007, 19:34

>Analogia?

Nie, dowód braku znajomości najczęściej stosowanych zasad rozliczania w marketingu w internecie :-)

Zresztą, to było tylko skromne napomknięcie, łabędzi śpiew sumienia, bo sam zablokowałem to lotto (rzadko sobie przypominam o blokowaniu zawartości w Operze, ale Wasz wątek mi przypomniał ;-)) :D

Może kogoś moralnego to nawróci na dobrą drogę oglądania reklam :P

Rafaell, 24 Paź 2007, 10:35

>Zaczyna mnie już wkurzać to k**ewskie lotto które mi się wyświetla na każdej stronie .... Lukar czy przewidujesz płatną wersję bez ani jednej reklamy,<

Zainstaluj sobie porządną przeglądarkę internetową i przestań zawracać dupę bezsensownymi wątkami.

Qubric, 24 Paź 2007, 20:01

>przestań zawracać dupę bezsensownymi wątkami.

Co Ty się tak martwisz dupy sobie Twoimi wątkami nie zawracam i ich poprostu nie czytam; czyżby moje były jednak lepsze od Twoich że chcesz w moim wątku zaistnieć ?

Nie pochlebiaj mi , naprawdę marnie piszę aż dziw że mi ludzie grzecznie odpowiadaja i na dodatek przez cały rok tylko raz byłem obrzucony gównem mimo 2 giego miejsca w ilości napisanych postów po Seniczu

Pozdrawiam

Rafaell

porlick:

>Może z innej strony: Lukar dostaje kasę od reklamodawców. Forumowicze, którzy nie chcą ich oglądać,

>instalują Firefox+Adblok.

I wtedy Lukar dostaje mniej kasy. Reklamy internetowe mogą być płatne od kliknięcia, nie od wyświetlenia.

Rafaell - zapomniałem dodać > :) < ?

Ale, ale - rzeczywiście nie czytasz moich wątków (sprawdziłem - nie czytasz ich!)...

Powiem Ci w zaufaniu ze ja swoich wątków też nie czytam :)))

Qubric, 24 Paź 2007, 20:45

Parafrazując (mózg mi się dotlenił byłem z psem na spacerze myślę że to właściwe słowo ?) Ja nic nie wiem o Twoich wątkach ty nie wiesz prawie nic o moich to o czym my się będziemy kłócić

pozdrawiam

Rafaell

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.