Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mamel, 11 Sie 2010, 00:37

>meloman 62, 10 Sie 2010, 23:22

>>Po pojawieniu się w Polsce HIV cejrowski w TV wyśmiał starszą nauczycielkę, która uczyła w szkole

>>młodzież, jak zakładać prezerwatywy (na banana) - dzięki temu skutecznie zniechęcił innych

>>nauczycieli do uczenia młodzieży podstaw seksuologii. Ten ch...j w ten sposób prawdopodobnie zabił

>>sporo młodych ludzi - źle założona prezerwatywa daje tylko złudne poczucie bezpieczeństwa. Od tego

>>czasu z całego serca życzę cejrowskiemu pełnoobjawowego AIDS - żeby powoli zarastał grzybem i

>>zdychał w męczarniach.

>

>a ja się zastanawiam czy to prawda czy pomówienie

>i niezależnie czy jedno czy drugie, jeśli taka forma przekazu jest przez jozwe akceptowana to jozwa

>jest takoż kulturalny jak meloman 62

Dobra, wyobraź sobie, że twój dzieciak złapał HIV, bo nie umiał założyć prezerwatywy. Jakbyś się czuł ? Pewnie ty dobrze, ale np. ja fatalnie i kląłbym w żywy kamień każdego, kto się do tego przyczynił. Zacznij trochę myśleć - to pożyteczna umiejętność...

skynyrd, 11 Sie 2010, 00:56

>jozwa maryn, 11 Sie 2010, 00:34

>

>>Komorowski Komorowskim, ale mieliśmy dzisiaj na Krakowskim autentyczny marsz z pochodniami!

>>Maszerowały jakieś Grupy Bojowe czy tam Samoobronowe (nie pamiętam dokładnie) "Solidarni". W

>obronie

>>krzyża, jak mniemam. Jak policja stanowczo zaprotestowała, to pochodnie zgasili. Ale wyglądały

>>cudniście.

>

>Tak ślicznie jak w Norymberdze albo Monachium? Z pochodniami?

>A Melomana tam nie widziałeś? W stroju organizacyjnym?

Ja w przeciwieństwie do ciebie stoję po drugiej stronie barykady i nie chcę mieć z neonazistami nic wspólnego. Ale gratuluję poglądów, gratuluję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

(tylko dla dorosłych)

Ukryta Zawartość

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Po tej małej dawde poezji stosowanej czas na grafikę:

PS już po kawce- do pracy rodacy!!

Ukryta Zawartość

post-15162-100000014 1281499831_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cejrowski to nawiedzony facet albo takiego tylko udaje,widać to już od WC i wcześniej.Konsekwentny a mina z jaką się obnosi przy krzyżu to tylko podkreśla.Ma świadczyć z jakim namaszczeniem to robi.

Niczym Szaman-Taszunga Witka,ze szczepu Żigareli.Dopiero trzeba być walniętym..w 21 wieku!

>YunnanTEA, 11 Sie 2010, 09:13

Dlaczego zaraz głupkowato? Jak ktoś pisze takie brednie jak ty to trudno odpowiadać poważnie bo to bez sensu.

Jestem Europejczykiem.

Cejro jest OK

Bardzo lubię jak lewaccy pseudo-liberałowie się na niego wściekają. Nawet jeśli jest to XXI stulecie od narodzenia Chrystusa.

Ej lewacy- może zmienicie kalendarz?

To was nie gryzie że czas liczymy wg wydarzenia chrześcijańskiego???

A nuże protestować!

absinth3, lepiej jakąś zrzutkę na BMW zorganizuj, będziesz miał większe zasługi. Może wsparcia należy poszukać wśród fanów tej marki?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jaro, specjalnie dla ciebie:

Moim zdaniem: dęta sprawa. Entuzjazm był, ale wypowiedzi nie były rymowane. No czuło się jednak słabe przygotowanie.

Za komuny, nie do pomyślenia. Dużo pracy przed Miecugowem.

Wajda. Wajda potrzebny od zaraz.>

Ja do ciebie tego nie pisałem. Ale jak odpowiadasz, to może by tak na temat.

statystyki podają,że poglądy prawicowe idą w parze z gorszym wykształceniem i niższym IQ.

A polska prawica to istne Himalaje głupoty!

Wojciesław, twoje lewicowe poglady znamy nie od dzisiaj. Czy zatem twoja miłość do PO nie bieże się wyłącznie z potrzeby zamknięcia działalności IPN?

Przypominam, iż masz prawo nie odpowiadać.

• Redaktorzy

Heh, wojciech się podłożył. Chociaż dla np. JKM PO to niemal socjaliści. A tu news polityczny:

" Marcin Dubieniecki, mąż Marty Kaczyńskiej, wystartuje z pomorskich list PiS. Ma to być sprawdzian przed wyborami parlamentarnymi - pisze dziś "Polska. The Times".

Gazeta pisze, że 30-letni adwokat ma wystartować z list Prawa i Sprawiedliwości w najbliższych wyborach samorządowych. Syn prominentnego działacza SLD nie ukrywa, że polityka zawsze go fascynowała - Start w wyborach jest przesądzony - stwierdził mąż Marty Kaczyńskiej z rozmowie z gazetą."

Kolejny arrywista z szeregach PiS. Ten przynajmniej nie będzie miał fanaberii jak Migalski i inni ideowcy prawicy - prezes lubi mieć u siebie ludzi, których może wyłączyć jednym ruchem. Były SLD-owiec, z korzeniami rodzinnymi wiadomo gdzie, lewy biznesmen, w dodatku będący politykiem tylko z łaski Kaczyńskiego, świetnie tu pasuje.

wojciechu, czy zatem wykluczeni krzyżowcy wg. Ciebie nie posiadają w ogóle IQ?

józwa

Piękny ruch jarka, nawrócił kolejnego szukającego na właściwą drogę!

meloman62

"Od tego czasu z całego serca życzę cejrowskiemu pełnoobjawowego AIDS - żeby powoli zarastał grzybem i zdychał w męczarniach."

no i nie mówiłem, że czerwoni gorsi od różowych i czarnych? Najgorsze, że ta czerwona zaraza znów podnosi łeb.

jaro747

tak, prywatnie WC super gość, na wizji też bardzo ok, choć poglądy oczywiście jak kto lubi. Mnie pasi.

pzdr

• Redaktorzy

Chłopcy, narzekacie na moderację, ale jakoś wam to nie przeszkadza w obfitej twórczości na forum. Więc albo prowadzicie propagandę a la maniere de PiS, albo sam was opłacam, abyście prowokowali ludzi jawnym brakiem konsekwencji.

• Redaktorzy

"józwa, Piękny ruch jarka, nawrócił kolejnego szukającego na właściwą drogę!"

Za pensję kilkanaście tysięcy miesięcznie każdy sklepikarz by się nawrócił.

jozwa maryn, 11 Sie 2010, 10:04

>Więc albo prowadzicie propagandę a la maniere de PiS,

Chyba Ci się Sir PIS PO-mylił z PO= z tymi manierami

• Redaktorzy

Nawrócenie byłoby, gdyby p. Dubieniecki odwrotnie, zaczął przeznaczać kilkanaście tysięcy miesięcznie na jakiś szlachetny cel. A skoro zgadza się przeciwnie, taką sumę absorbować, to nawrócenie jest takie bardziej świeckie.

Jozwa

Wszyscy wiedzą o Twoim wysokim poczuciu humoru, nie musisz przypominać nam o tym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.