Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Chętnie poznam twojego idola, Jaro. Tylko mi tu nie wyjeżdżaj, że gówno mnie to obchodzi. Twój idol świadczy o tobie.

Władek, twojego idola chyba znam: Jozwa? Zgadłem?

P.S. Brudzińskiego (brudzia) nie lubię.

Czyżby Kolega przemawiał językiem którego Prezes każe unikać? A fe...

A moi idole to Isambard Kingdom Brunel i Clarence L. "Kelly" Johnson. Coś ci to mówi czy trzeba będzie zajrzeć do Wikipedii ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Nie jestem wielbicielem Tuska więc podejrzewam, że sam tego nie wymyślił (oczywiście mogę się mylić). Podejrzewam, że jego sztab uważnie słuchał wszystkich wczorajszych komentarzy w których słabiej czy silniej słychać było głos, ze obóz rządzący powinien podjąć jakieś działania. Takie symboliczne wyciągnięcie ręki jest ważne i stwarza szansę dla Kaczyńskiego wycofania się przynajmniej z tej najagresywniejszej retoryki. Czy ją wykorzysta czy nadal będzie eskalował napięcie zobaczymy.

"- Człowiek, który dokonał tego strasznego czynu, był zindoktrynowany przez media i polityków. Może to był nasłany cyngiel - zastanawiał się w RMF FM Witold Waszczykowski, kandydat PiS na prezydenta Łodzi."

Ten matoł to już przekracza wszelkie granice.

Oni wszyscy są tacy sami. Kiedyś jaruś powiedział, że dla niego zabić człowieka to jak splunąć. Cały czas jestem bardzo ciekawy, czy media ujawnią to, co pisowcy zrobili temu nieszczęśnikowi, który zastrzelił pissmana. Może być to coś tak strasznego, że nigdy się nie dowiemy. Swoją drogą - sposób działania zabójcy wskazuje, że musiał być bardzo mocno wzburzony i na pewno nie był to - jak powiedział ten głupi waszczykowski - nasłany cyngiel (kaczyński przy prowokacji wynająłby fachowca - stać go na to)

A moi idole to Isambard Kingdom Brunel i Clarence L. "Kelly" Johnson. Coś ci to mówi czy trzeba będzie zajrzeć do Wikipedii ;-)?

Trzeba było.

W tej sytuacji mam pytanie: dlaczego do swoich idoli nie dołączysz, najlepszego z nich, konstruktora IV RP?

Przynajmniej nie przeszkadzaj.

litości...kolejne moje wpisy w tej idiotycznej polemice z tobą moderacja usunie.Opuszczam stolik.

A jeszcze wczoraj nie odpuścił byś. Przemienienie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to juz ogólnopolski trend ze straszeniem PISowców

niestety jako osoba publiczna jest sie wystawionym na ataki zwłaszcza jesli jeszcze stara sie byc oryginalnym w pomysłach

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Cztery spojrzenia na to samo.

- Nie powinniśmy oskarżać internetu za to, że jest wszystkiemu winien, bo zło jest w ludziach - mówi Stanisław Wziątek (SLD).

- Ja odpuszczam sobie blogowanie, bo zniechęciły mnie obelgi idiotów - mówi Eugeniusz Kłopotek (PSL).

- To miejsce wymiany poglądów, również szaleńców, ale nie wyobrażam sobie tego kontrolować - uważa Stefan Niesiołowski (PO).

- To musi być pod kontrolą. Osoby, które grożą w internecie, powinny być ścigane z urzędu - mówi Jarosław Zieliński (PiS).

• Redaktorzy

"Dęta sprawa. Spróbuj jeszcze raz. Zmień założenia. W twojej bajce PO gra grzecznych statystów. To młodzi, zdolni (do wszytkiego) ludzie, np. Wajda. Daj im sie wykazać. Tego, co napisałeś nikt nie kupi."

Nie zrozumiałeś chyba, co miałem na myśli. Na mnie wrażenie zrobił fakt, że na funkcjonariuszy PiS zamachu dokonał typowy wyborca tej partii, osoba, w której imieniu prezes PiS regularnie zabiera publicznie głos. Czy to rzeczywiście nie daje do myślenia?

Przy okazji - są już pierwsze reakcje uciśnionych posłów PiS na zdradziecką propozycję prezydenta naszego kraju:

"Prezydent Bronisław Komorowski zapowiedział dzisiaj, że chce się spotkać z szefami partii i klubów parlamentarnych, by "rozmawiać o obniżeniu agresji w polityce". Zdecydowanie na tę propozycję zareagował w TVN 24 europoseł PiS, Mariusz Kamiński. - Jestem zszokowany słowami Komorowskiego - skomentował, wskazując, że prezydent jest "człowiekiem, który publicznie chwalił się przyjaźnią z Januszem Palikotem"."

Również jestem zszokowany słowami Komorowskiego, gdyż pamiętam inaugurację jego kampanii prezydenckiej i sławetne wypowiedzi Bartoszewskiego i innych, którzy licytowali się na stopniowanie ziania nienawiścią do kontrkandydata.Jakoś nie protestował wtedy, przed przekroczeniem cienkiej linii.

Będzie Ci wybaczone gdyż nie wiesz co czynisz, a że nie ma takich co świadomie źle czynią(vide punkt 1szy) to wszystkim się upiecze...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Może właśnie komuś z PiS uratowałem życie, faktem wylania na mnie agresji, w ciągu minionego dnia, co pozwoliło rozładować napięcie i złość spowodowaną zaistnieniem faktów przerastających swoim oddziaływaniem wyobrażnie ich twórców.

Normalnie jestem milijon bo za milijony kocham i cierpię katuszę czy cóś w tym stylu.

747 - a co się stało z dudivanem który wcześniej był oddelegowany do na odcinek AS?

Jak chodzi o "przerażenie" Tuska - rzecz kompletnie nie do zweryfikowania, równie dobrze można by napisać że na ramieniu siedział mu niewidzialny szatan.

Jaki tam niewidzialny.

Nie chce mi się robić analizy leksykalnej i stylistycznej, ale z dużym prawdopodobieństwem siedzi tu pod którymś z nowych nicków i dalej robi za mózgopracza ....

P.S.

to odnośnie dudivana oczywiście

Zaproszenie poprzez media, do tego tvn24?

Fakt, mógł dać ogłoszenie w Konsomolskiej Prawdzie. Putin za wysłańca pokoju:-))

I jeszcze pewnie w czerwonym krawacie byl w tym tefałenie, bezczelny.

Jozwa

<Na mnie wrażenie zrobił fakt, że na funkcjonariuszy PiS zamachu dokonał typowy wyborca tej partii, osoba, w której imieniu prezes PiS regularnie zabiera publicznie głos. Czy to rzeczywiście nie daje do myślenia?>

Przeginasz Jozwa. Masz dużą łatwość dzielenia Polaków.

A nie przyszło ci do głowy, że to stary współpracownik UB, głosujący może na SLD, może na PO. Dla niego ważne, by IPN zamknięto, teczki spalono i pozwolono mu spokojnie dożyć końca. I wszystko szło po jego myśli, ale Donaldowi było za mało. Wypuścił swoje filary pojednania na wojnę. Zwłaszcza, po sprawie Sobiesiaka. Atak najlepszą obroną. Potem mamy katastrofę Smoleńską. Odpowiedź PO – atak. A sondaże rosną. Media chcą więcej. PO, -nie ma sprawy. Wajda szczęśliwy. Na Krakowskim Przedmieściu i w wątku Polityka mówi się o możliwości wymknięcia się tej wojny spod kontroli. Jaro, muls i władek twoimi bohaterami.

No i mamy mord łódzki. Dwie godziny później wykombinowałeś: Zamachu dokonał zwolennik Pis, bo ma 62 lata i jest nikim. A głosów takich ludzi PO nawet nie liczy.

Wielce Czcigodni Koledzy: jakaś zmiana w mediach następuje... Czas się przygotować do przefarbowania

Nie przegapcie! To dla Was szansa

A Twoja codzienna szara rzeczywistość.

Jozwa

<

Przeginasz Jozwa. Masz dużą łatwość dzielenia Polaków.

A nie przyszło ci do głowy, że to stary współpracownik UB, głosujący może na SLD, może na PO. [...] Dwie godziny później wykombinowałeś: Zamachu dokonał zwolennik Pis, bo ma 62 lata i jest nikim. A głosów takich ludzi PO nawet nie liczy.

Wirtualna Polska Cytuje za Rzeczpospolitą:

(link tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

62-letni Ryszard C. był taksówkarzem. W Częstochowie od grudnia 2002 r. prowadził jednoosobową firmę Piast. Jeździł w jednej z tamtejszych korporacji taksówkowych. Jego dawni koledzy określają go jako politycznego fanatyka, choć trudno im określić, jakiej opcji. - PiS nienawidził od zawsze i głośno o tym mówił - wspomina w "Rzeczpospolitej" jeden z taksówkarzy. Inny dodaje, że C. notorycznie słuchał Radia Maryja. Dlaczego zabił? - Widać musiał to zrobić, to było silniejsze od niego. - mówi jeden z taksówkarzy.

Od dawna wiadomo, że słuchanie toruńskiego radyja szkodzi ....

Ukryta Zawartość

Czystość szeregów.

Arkadiusz Marcinkiewicz, który od 20 lat działa w radzie miasta Gorzowa Wlkp. (Lubuskie), nie wystartuje z listy PiS w wyborach samorządowych. - Zostałem pozbawiony startu w wyborach samorządowych. Dla mnie jest to draństwo polityczne - powiedział.

W poprzednich wyborach do rady miasta Arkadiusz Marcinkiewicz zdobył 1 393 głosy, co było najlepszym wynikiem w mieście.

Tak naprawdę konkretnych powodów nie poznałem. Mniej więcej tydzień temu otrzymałem informację, że jest problem z moim nazwiskiem. Usłyszałem, że to nazwisko nie powinno być na listach Prawa i Sprawiedliwości - powiedział...

Na konferencji prasowej Marcinkiewicz powiedział, że w "takiej partii być nie może". Przyznał, że miał już propozycje z innych partii, ale nie zdradził szczegółów.

Arkadiusz Marcinkiewicz jest bratem byłego premiera PiS Kazimierza Marcinkiewicza oraz radnego sejmiku lubuskiego - Mirosława Marcinkiewicza. Do PiS należał od początku istnienia partii.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"- Mam raka, zostało mi siedem miesięcy życia. Musiałem uporządkować swoje sprawy (mężczyzna sprzedał dom, oddał licencję taksówkarską, przepisał majątek na żonę) - tak nasze źródła relacjonują rozmowę zatrzymanego z pilnującymi go funkcjonariuszami. C. opowiadał im, że zabójstwo planował od roku. Niekoniecznie Jarosława Kaczyńskiego - chciał zabić "jakiegokolwiek polityka, obojętnie jakiej partii, żeby nie czuli się tacy pewni siebie".

• Redaktorzy

"Przeginasz Jozwa. Masz dużą łatwość dzielenia Polaków."

Tak? Jacyś Polacy podzielili się pod moim wpływem? Na tych, co tam gdzie wtedy, i tych, co tam, gdzie stało ZOMO? Będę musiał lepiej panować nad emocjami chyba.

Wymyślone mózgiem pewnego pacana:

"Zbrodnia, popełniona przez emerytowanego ubeka jest wypadkiem przy pracy. Na pewno nie była ukartowana. Gdyby była, ofiarą padłby ktoś z PO, najlepiej ktoś z jej niepotrzebnego dziś, konserwatywnego skrzydła; to by dostarczyło władzy idealnego pretekstu do rozpoczęcia specjalnej operacji "ratowania demokracji". Ale, nawet jeśli się nie mylę i taka operacja jest brana pod uwagę jako jeden z wariantów na przyszłość, to jeszcze nie teraz."

Oto jak widzi i jak sobie tłumaczy rzeczywistość Rafał Ziemkiewicz :)

ziemkiewicz raz sie prawie obrazil na szefa, a teraz trzyma kurs, ciekaw jestem w jakiej , kolejnej roli wyplynie...strzelam parlament europejski...? on nie skrewi tak jak migalski.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

To rzuca nieco światła na sprawę - prawdopodobnie choroba zaczęła się za rządów pisu i kiedy można ją było jeszcze wyleczyć jaruś i ziobro zaczęli rozwalać służbę zdrowia (afera z dr Garlickim, pielęgniarkami etc.etc.). Kiedy ten nieszczęśnik dowiedział się, że nic nie będzie już można mu pomóc pewnie zaczął planować zemstę na winnych swojej tragedii. Do pisowców znakomicie odnosi się zatem cytat ze Słowackiego "natura pogwałcona zbrodnią mścić się będzie".

"Według nieoficjalnych informacji Ryszard C. podczas rozmowy z policjantami mówił, że nienawidzi PiS i rządów tej partii przed kilkoma laty oraz że ma nowotwór i zostało mu kilka miesięcy życia, i w ten sposób chciał wyrazić swoje poglądy polityczne. Po zatrzymaniu w rozmowie z policjantami - według nieoficjalnych informacji - domagał się nawet kontaktu z dziennikarzami, by mógł wyrazić swoje poglądy. Na razie wciąż nie wiadomo, dlaczego mężczyzna wybrał do ataku właśnie łódzkie biuro PiS."

'W przyszłym roku Niemcy zniosą bariery zatrudnienia i wtedy opuszczą Polskę dziesiątki tysięcy inżynierów, lekarzy i specjalistów, już dziś kuszonych kontraktami za niedaleką granicą... Szkoda czasu na wyliczanie czekających nas plag. ' ziemkiewicz

W KAAAAAAMMMMMMAAAAASZZZZEEEE KUUUURWWWWAAAAAA , NIIIEEEEE WYPUSZCZAAAAC Z KRAJUUUUUU, TRZEBA ODDAC LUDOWI CO MU SIE NALEZY!!!!!!!!!!!!!!

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

a kabareciarzy nie potrzebują ?

"- Rozmawiałem ze znanym politykiem państwa sąsiadującego z Polską. Powiedziałem mu, iż śmierć mojego brata zmieniła sytuację polityczną w naszym kraju. On mi przerwał i stwierdził: "Proszę Pana, zmieniła w Europie. Odszedł wojownik" - mówi Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla "Gazety Polskiej".

wytyczne polityki zagranicznej

"Wizyta pani Clinton w Gruzji, zapowiedź przyjęcia tego kraju do NATO świadczą o tym, że Ameryka dostrzega działania ekspansyjne Rosji i jest nimi w jakimś stopniu zaniepokojona. Taka sytuacja mogłaby stworzyć dla Polski istotną szansę wzmocnienia swojej pozycji na arenie międzynarodowej, do licytowania Polski w górę. Obawiam się jednak, że ani rząd, ani prezydent z tej szansy nie skorzystają."

nareszcie jest program opozycji

ograniczyć swobody obywatelskie i oczekiwanie na zimną wojnę.Ponownie Gruzja naszym strategicznym partnerem.Rosja okrążona i bezradna .Polska najważniejszym partnerem USA w Europie...747 obecne wydarzenia na świecie przeczą prognozom prezesa.Opiera naszą polityką zagraniczną na totalnej zadymie a nie międzynarodowej współpracy z Rosją.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.