Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Popłakiwania zdemolowanego PiSu to trochę mało.

Z motyką na słońce Peru?

Trzeba czegoś więcej, sposobem chłopaki, sposobem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wystarczyło że jakiś czas temu wspomniałem z sentymentem tomusia i proszę, mamy zagwarantowany humor w wątku POLITYKA ;-). Za chwilę dowiemy się że Tusek okrada dzieci ze śniadań i wysyła je Putinowi. Pewnie wróci też teoria magnesu do strącania Tupolewów. Czekam w napięciu :-).

Jestem Europejczykiem.

no tak.teraz rozumiem skad u ciebie ten smutek zycia.

Smutek? - a dlaczego?

Życie jest fajne, dwa fora oduczyły mnie audiofilizmu, w polityce jest kabaret, mamy kolejnego udanego prezydenta-idiotę, który co parę chwil zaskakuje bon motami rodem z remizy strażackiej, za trzy miesiące będzie wiosna, córce się dobrze powodzi w Kanadzie. Mam w dupie opcje polityczne, PISy I PO oglądam jak Animal Planet, z tym, że Animal Planet nie zdumiewa.

Czy taki pawian lub orangutan zrobiłby z siebie takiego kretyna jak pan Prezydent? - wątpię.

Meloman się nie obraził i został na forum - to bardzo budujące. Mam nadzieję , że w Nowym Roku napiętnuje opozycję. Mam tylko proźbę aby rozszerzył się o SLD. Ci eseldowcy, Melo, wyglądają mi na ukrytych komunistów faszyzujących.

Ciekawi mnie, czy urzędujący Prezydent zrobi z siebie większego idiotę od poprzedników. Wg. mnie wszystko wskazuje, że tak.

On chyba ma to we krwi.

Następne rozmowy przefiltruj mulsie przez wnuka. Mimo młodego wieku jest bardziej komunikacyjny od ciebie. I filtruje posty przez Enigmę.

To będzie wesoły rok - co zrobią wladze, mulsy, dżamba i ich pogrobowcy, żeby nam wmówić, że jest fajnie?

Mała weryfikacja - litr piwa w cenie litra benzyny - opłaca się jeździć taksówkami.

No to tyle, bo się rozkręciłem jak nrdowski budzik

Wystarczyło że jakiś czas temu wspomniałem z sentymentem tomusia i proszę, mamy zagwarantowany humor w wątku POLITYKA ;-). Za chwilę dowiemy się że Tusek okrada dzieci ze śniadań i wysyła je Putinowi. Pewnie wróci też teoria magnesu do strącania Tupolewów. Czekam w napięciu :-).

Dżambo - to TEN tomuś? Twój nie miał jakiś cyferek pry nicku?

Nie mniej, nie wiem czy to się nadaje do wątku, chrześcianie są mordowani wszędzie. I ten proceder jest niebezpieczny.

Zaraz zapewne wpierdoli się muls et consortes.

Mnie, jako zdeklarowanemu katolikowi nie przyszło by do łba mordować innowierców.

Czy ktoś obeznany w Koranie może mnie prostacko wytłumaczyć, o co chodzi>?

(no dodam, że oprócz mulsa)

Zajrzałem do zakladki o KK - załamka kompletna.

Bełkocą nicki, które nic nie miały wspólnego z KK.

Muls - latałeś do Księdza Proboszcza na Religię?

Zajrzałem do zakladki o KK - załamka kompletna.

Bełkocą nicki, które nic nie miały wspólnego z KK.

Muls - latałeś do Księdza Proboszcza na Religię?

na koncu Ci sie dwa razy to samo bekneło, tak dla porzadku zaznaczam....

A to ciekawe - diagnoza, Panie Doktorze?

Elektro - zanim zajęłeś się ideologią, miałeś niezłe wpisy merytoryczne. Chętnie je nawet czytałem (te dotyczące wzmacniaczy lampowych)

W zaćmieniu umysłowym dałeś się wykopać mn. Paszekowi.

Absolutnie Cię nie atakuję, tylko nie zawracaj głowy.

Może w ramach prac forumowych zlobotomizowałbyś np. mulsa?

Tu masz Hitlera w poszukiwaniu Elektro

Ukryta Zawartość

Meloman będzie zachwycony.

Ukryta Zawartość

Zmieniam awatar - koniec Marii Juany - czas na Electro zmian!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a po co.On sam co roku przychodził po sto zł.za jego wystep warty 5zł dawałem sto ...dla swietego spokoju.

osobiscie uwielbiam strazackie bonmoty Prezydenta.Najlepszy- jaki prezydent taki zamach...palce lizac.jak widac jaki Prezydent takie bonmoty.tyle ze nie wszyjstkim dane było zrozumiec.Moze i ty masz skynek problem...ze zrozumieniem.

W ostatnim Shreku niejaki Rumpel do złudzenia przypomina DT. Zwłaszcza w scenie przemówienia, w którym Pan Rumpel składa narodowi obietnice nagród za złapanie inkryminowanego Ogra. Czyżby wśród producentów tego filmu działały pisowskie wtyki???

Nie Tobie ale w ogóle.

Czy jakikolwiek i gdziekolwiek wybrany prezydent w demokratycznych wyborach nie może być idiotą?

Przecież demokracja nie wyklucza by na czele rzeczonej stał idiota.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kolego Dio - polubownie proponuję bana dla Prezydenta. Peowcy domagali się badan psychiatrycznych poprzedniego Prezydenta.

Czy zbadali juz swojego, bo cicho jakoś?

Hohohohohoho!

Polska to piękny kraj ale dziadowskie państwo

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Polska to piękny kraj w którym każdy debil może bezkarnie mówić i pisać co mu ślina na język przyniesie. To dobrze co nie znaczy że musimy tych debili traktować poważnie.

Jestem Europejczykiem.

Jakoś tu nie piszę, że czarne nie jest czarne, że Tusk jest geniuszem i uratuje nas wszystkich. Może nie wszystkim się podoba, że nie kocham sprawiedliwości made by Ziobro, bufońskiej polityki zagranicznej pulardy Fotygi i bolszewickich recept Prezesa ale debilem to raczej nie jestem. Proszeni o dostarczenie przykładów głupoty albo wstydliwie milkną albo usiłują przerobić moje dowcipy w coś nadzwyczaj poważnego.

Co kto sądzi to sprawa jego przemyśleń. O ludzi inteligentnych się nie martwię, zdanie innych średnio mnie zajmuje.

Jestem Europejczykiem.

bufońskiej polityki zagranicznej pulardy Fotygi i bolszewickich recept Prezesa ale debilem to raczej nie jestem. Proszeni o dostarczenie przykładów głupoty albo wstydliwie milkną albo usiłują przerobić moje dowcipy w coś nadzwyczaj poważnego.

Pularda Kolego to młoda kurka, bita w wieku 9 tyg dla pieczystego- do Pani Fotygi jako żywo nie pasuje: nie taka młoda i do wiadomego piekarnika się nie załapała (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

Na razie wiemy, że nam rośnie VAT, korupcja kwitnie (to takie PSEUDO-liberalnie smarowidło gospodarki???), Ukraina zakręca kurek= Rosja ma monopol, aktywność Pl w regionie jest zerowa. To SĄ efekty rządów Panów z PO.

Trzeba sporej ślePOty, by tego nie widzieć. Bardziej zrozumiała byłaby zła wola.

Ukryta Zawartość

Obietnice PO znikają z internetu

Ukryta Zawartość

Czy okłamanie narodu, celem uzyskania stanowisk we władzach nie stanowi przypadkiem przestępstwa?Może jakiś prawnik się wypowie...

Nowe dowody w sprawie skandalu wyborczego w Wałbrzychudzisiaj, 06:43

KLe / Gazeta Wyborcza

"Gazeta Wyborcza": Od 10 grudnia prokuratura bada sprawę korupcji wyborczej w Wałbrzychu. Świadkowie zeznają, że w wyborach samorządowych kupowano głosy na kandydatów PO.

Kandydat Platformy na prezydenta Wałbrzycha, Piotr Kruczkowski, wygrał wybory 325 głosami.

Jeden ze świadków zeznaje, że na zlecenie kupował głosy na kandydata PO do rady miasta. Za dwa tysiące złotych miał kupić około 200 głosów w obu turach - informuje "Gazeta Wyborcza".

Jego wersję wydarzeń potwierdza nagranie rozmowy z kandydatem PO, do którego dotarł dziennik. Mężczyźni spekulują o ewentualnych efektach powyborczego skandalu. Świadek zeznaje, że kandydat PO w zamian za kupowanie głosów miał załatwić mu pracę. Jego pośredniczce obiecał umorzyć długi za mieszkanie. Stenogramy z nagranej rozmowy zamieszcza dzisiejsza "Gazeta Wyborcza".

Jutro Sąd Okręgowy w Świdnicy rozpatrzy wniosek Patryka Wilda, kandydata stowarzyszenia Dolny Śląsk XXI na prezydenta Wałbrzycha, o powtórzenie wyborów w tym mieście

Ukryta Zawartość

PO PARTIA ZLODZIEJI I OSZUSTOW.ROBIA TAKIE SAME PRZEKRENTY WYBORCZE JAK NA BIALORUSI,jak nazwac wyborcow tych oszustow?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pularda Kolego to młoda kurka, bita w wieku 9 tyg dla pieczystego- do Pani Fotygi jako żywo nie pasuje: nie taka młoda i do wiadomego piekarnika się nie załapała (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

To już kobiety nie wolno skomplementować ;-)?

Na razie wiemy, że nam rośnie VAT, korupcja kwitnie (to takie PSEUDO-liberalnie smarowidło gospodarki???), Ukraina zakręca kurek= Rosja ma monopol, aktywność Pl w regionie jest zerowa. To SĄ efekty rządów Panów z PO.

Trzeba sporej ślePOty, by tego nie widzieć. Bardziej zrozumiała byłaby zła wola.

Nic nie słyszałem o nagłym rozkwicie korupcji. Mnie w każdym razie nikt niczego nie proponował.

Zakręceniu kurka z pewnością zapobiegło by tu tupnięcie nóżką przez któregoś Kaczyńskiego, nie ma co do tego absolutnie żadnych wątpliwości. jedno tupnięcie krótką nóżką i Putin ma pelne gacie :-))).

O aktywności w regionie nie pisz skoro niczego na ten temat jak widzę nie wiesz. Czasy podskoków a la Gabryjel Janowski i obrażania wszystkich na szczęście już minęły.

z szacunkiem pozdrawia ślepy i pełen zlej woli

Jaro_747

P.S.

A nie mówiłem, że tomuś jest kochany i wniesie na forum sporo humoru?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

To już kobiety nie wolno skomplementować ;-)?

Nic nie słyszałem o nagłym rozkwicie korupcji. Mnie w każdym razie nikt niczego nie proponował.

Zakręceniu kurka z pewnością zapobiegło by tu tupnięcie nóżką przez któregoś Kaczyńskiego, nie ma co do tego absolutnie żadnych wątpliwości. jedno tupnięcie krótką nóżką i Putin ma pelne gacie :-))).

O aktywności w regionie nie pisz skoro niczego na ten temat jak widzę nie wiesz. C

z szacunkiem pozdrawia ślepy i pełen zlej woli

Jaro_747

Teraz już za późno na odwrócenie sytuacji, ale Kolego- polityki się nie zrobi chowaniem głowy w piasek. Kaczory przynajmniej próbowały- opozycja wobec tych działań była jednak zbyt silna i przegrali. Mówiąc "opozycja" NIE mam na myśli PO, bo jest to organizacja zbyt słaba i ZALEŻNA.

O aktywności w regionie- jak wiesz lepiej to napisz: widać rząd prorosyjski i antyEU/NATO na Ukrainie i zakręcenie kurka. Co zrobił rząd PO by temu zapobiec?

Skąd te czułości z Moskwą?

Pozdrawia wzajemnie Zielony

Teraz już za późno na odwrócenie sytuacji, ale Kolego- polityki się nie zrobi chowaniem głowy w piasek. Kaczory przynajmniej próbowały- opozycja wobec tych działań była jednak zbyt silna i przegrali. Mówiąc "opozycja" NIE mam na myśli PO, bo jest to organizacja zbyt słaba i ZALEŻNA.

O aktywności w regionie- jak wiesz lepiej to napisz: widać rząd prorosyjski i antyEU/NATO na Ukrainie i zakręcenie kurka. Co zrobił rząd PO by temu zapobiec?

"Polska odnajduje się na europejskiej scenie i staje się liderem nowych państw członkowskich UE - pisze w czwartek "Financial Times", zapowiadając przyszłą batalię o nowy wieloletni budżet unijny. Tak jak innym nowym państwom członkowskim, Polsce trochę czasu zajęło opanowanie poruszania się w UE" - ocenia dziennik, przypominając, że kiedyś Polacy "znani byli w Brukseli ze składania nierealistycznych żądań i nieustępliwości. Jednak z czasem "38-milionowa Polska wyłoniła się jako de facto lider nowych państw członkowskich" - pisze "Financial Times". Gazeta przypomina, że przewodniczącym Parlamentu Europejskiego jest Jerzy Buzek, a komisarzem UE ds. budżetu - Janusz Lewandowski.

Jak ocenia dziennik, Polsce w umocnieniu pozycji w UE pomogła jej "prężna" w porównaniu do krajów dotkniętych kryzysem gospodarka, a także odcięcie się od "nacjonalistycznej polityki Prawa i Sprawiedliwości, charakteryzującej się wrogością wobec Moskwy, podejrzliwością wobec Brukseli i oddaniem Waszyngtonowi". "Centrowy rząd Donalda Tuska wraz z szefem dyplomacji Radosławem Sikorskim naprawił relacje z Rosją i jednocześnie stał się bardziej sceptyczny wobec USA" - napisał dziennik."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

POnieważ POlaku absinthe3 PO POstanowiło POnabijać się z POmyleńców

absinthe3 Kaczyński ma krew Blidy brata i 95 osób na rękach.Mało tego są kolesie nobilitujący partię morderców.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.