Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W świecie równoległym Prezes wygrywa wybory!!!

"Jarosław Kaczyński napisał list do samorządowców PiS, którzy zdobyli mandat w ostatnich wyborach oraz do pozostałych kandydatów, którzy startowali w wyborach samorządowych z list jego partii. Ocenił, że mimo trudności, PiS wyszedł z tych wyborów zwycięsko. W liście znalazły się też sugestie, że głosowanie mogło być sfałszowane."

Gdyby nie fałszerstwa wygrana byłaby jeszcze większa ;-).

A jak to wygląda w naszym świecie?

"Wybory samorządowe zdecydowanie wygrali kandydaci niezależni. To oni będą rządzić, aż w 64 na 107 miastach Polski. Na drugim miejscu uplasowało się 23 kandydatów Platformy. SLD będzie miało zaś 8 prezydentów. PiS musi zadowolić się zwycięstwem jedynie 5 osób. Największy sukces partii Kaczyńskiego to prezydentura w Radomiu. Jedną panią prezydent ma PSL."

Płynie z tego wniosek że obydwa światy oddalają się coraz bardziej. Być może już wkrótce łączący je tunel czasoprzestrzenny zamknie się i świat PiS zniknie za horyzontem zdarzeń. Wielbicieli Prezesa uprasza się o zajęcie miejsca po właściwej stronie bo inaczej resztę swych dni męczyć się będą w kondominium ;-).

Jestem Europejczykiem.

Zróbcie sobie portrety psychologiczne.

Będą wyglądały tak:

Cnota stracona, rubel nie ugrany.

Pamiętam, pamiętam. Tymi słowy prezes przecież ocenił swoją klęskę w kampanii prezydenckiej. To było jak splunięcie na swój elektorat. A, zapomniałem, czemu tak się pastwisz nad prezesem, przypominając jego żałosne podsumowania?

Nie lubisz już tego misia?

Prezes tryumfuje

Po raz pierwszy w sondażach J.Palikot wyprzedza PJN o 1%

Pamiętam, pamiętam. Tymi słowy prezes przecież ocenił swoją klęskę w kampanii prezydenckiej. To było jak splunięcie na swój elektorat. A, zapomniałem, czemu tak się pastwisz nad prezesem, przypominając jego żałosne podsumowania?

Nie lubisz już tego misia?

Nic nie rozumiesz?

Ci co zaprzedali duszę Rosjanom, zostali z ręką w nocniku.

To, że prezes tak powiedział, oznaczało że strategia PJN była warta funta kłaków, co widać w sondażu gfk.

Nawet J.Palikot ma większe poparcie swojego ruchu poparcia, od dzieciaków Bielana, Kamińskiego i tej dziewczynki Jakubiak.

Ci wszyscy debile, którzy uważali że J.Kaczyński nie wie co robi w polityce gubią się i lądują na manowcach.

Jak Marcinkiewicz sobie przestał radzić też wyleciał, dzisiaj widać po jego zachowaniach że prezes nie miał wyjścia i musiał odwołać błazna, oraz samemu przejąć stery rządu - najlepszego rządu w dwudziestoleciu IIIRP.

Ci co twierdzą, że okłamał naród bo obiecał że nie będzie premierem gdy Lech wygra prezydenturę, nie mają argumentów.

Dotrzymał słowa i wystawił Marcinkiewicza.

Ten zdradził i już nie można było inaczej, gdyż estabilishmentowe media, krzyczały i grzmiały że rządzi J.Kaczyński z tylnego siedzenia.

Prezesowi wystarczy 34% poparcia.

Po co więcej, trzeba by wtedy rządzić, a sytuacja po Tusku jest katastroficzna i branie odpowiedzialności w takiej sytuacji jest nieodpowiedzialne.

Platforma narobiła długów, to niech rządzi, aż wszystko się im rozsypie i będą błagać na kolanach J.Kaczyńskiego by wyprowadził kraj z kryzysu i przeprowadził odważne niezbędne reformy bolesne i cięcia, które oni nie mają odwagi ciąć, tylko grają w tą piłke bez przerwy z fatalnym rezultatem, bo nie wiem na jak można tak nisko w futbolu upaść w hierarchii światowej.

To, że prezes tak powiedział, oznaczało że strategia PJN była warta funta kłaków, co widać w sondażu gfk.

Kiedy prezes to mówił, nie istniało chyba PiS Bis.

Żałosne jest kiedy dorosłego faceta trzeba za każdym razem tłumaczyć. Wmawiać, że jego klęski to wina innych.

Kiedy prezes to mówił, nie istniało chyba PiS Bis.

Żałosne jest kiedy dorosłego faceta trzeba za każdym razem tłumaczyć. Wmawiać, że jego klęski to wina innych.

Nie istniało?

Ciekawe to coś nowego, proszę jeszcze raz sobie prześledzić genezę tego ugrupowania, przypomnieć fakty spotkań z J.Palikotem, G.Schetyną itd, daty kiedy to było.

No i co?

inteligent z Żoliborza a skojarzenia z Bazaru Różyckiego 747 prezes nie jest na ścieżce...wiesz jak to się skończyło

[/quot

Precyzyjnie i perfekcyjnie prezes jest tak samo na kursie teraz, jak i był w przeszłości, kiedy nie było na prawicy liczącej się siły politycznej.

Ci co nie wierzyli w zwycięstwo Adama Małysza, tak samo jak ci, którzy nie wierzą w wielkie zwycięstwo Jarosława Kaczyńskiego, będą musieli pogodzić się ze swoją pomyłką.

Wiara czyni cuda.

Prawda smoleńska zwycięży.

Wygramy, przyjdzie upragniony dzień tryumfu.

A co w narzeczu pisowskim oznaczają słowa zwyciężyć, wygrać, tryumfówać? Bo już się pogubilem,

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nikt nie jest w stanie mi zwrócić tego co straciłem.

Nie ma takiej kwoty, która zwróciłaby mi radość życia.

No, może milion.

747 może i przyjdzie ale nas nie dogoni.My jedziemy nie idziemy.

My lecimy

Wy odlatujecie

to jest tylko i wylacznie walka o wladze, a ze jak pokazuje pani klempa i pan klamczynski mozna w niej powiedziec wszystko oznacza tylko, ze jest w polsce populacja, ktorej takie zachowania ludzkie nie przeszkadzaja, nie budza obrzydzenia i sprzeciwu, ze czesc spoleczenstwa jest na tyle niedelikatna wiemy doskonale...lud robotniczy miast i chlopstwo musi miec swoich przedstawicieli, swoich trybunow , ktorzy zabiora bogatym oddadza biednym, wyjasnia wszystkie afery , a nawet jak pokazal smolenski wypadek lotniczy powalczą z prawami fizyki i grawitacja, tym razem ta walka sie nie udala, ale pozostawila na kilka dni swiat w zdumieniu, nikt jednak nie powiedzial, ze jak pan jaroslaw kaczynski dostanie znowu wladze nie przezyjemy wielu pieknych chwil i na siadaniu na jednym krzesle na konferencji czy orgiastycznych pijackich pielgrzymkach sie skonczy.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Andrzej Sikora

<Panowie , zwolennicy Kaczynskiego , podajcie jakis konkretny przyklad :

np. zasadzil drzewo na swojej ulicy.....

Kur.... zajmujecie sie polityka, a jak was spytac o banalna rzecz to macie zero w glowie !

Wy macie zero w glowie czy politycy reprezentuja soba zero ?? a wy sie tym podniecacie ?... >

Proszę bardzo. Kolega już podał główne osiągnięcia PO.

<No dobrze, a państwo z Platformy Obywatelskiej, czego jesteście rządni? Może reform, budowania autostrad, lepszych systemów emerytalnych, obniżeń podatków, a może usprawnień w prowadzeniu działalności gospodarczej, może redukcji etatów w administracji, może polepszenia relacji z Rosją?>>

I jak? Może być?

Podaj dla kontrastu „osiągnięcia” PiS.

Filut

<Takiego chamstwa i zbydlęcenia, jakie zaprezentowali posłowie i posłanki PiS nigdy w Sejmie nie widziałem, nawet za Leppera i Giertycha.>

Niesiołowski, to ty?

Wstawiłem to powtórnie. Jakiś Jozwa, niewiedzieć czemu, wyciął mi to. (wpis z dzisiaj, z godz. 0:31)

Pozostawił jednak odpowiadź kolegi Filuta.

Cenzura godna tvn.

Poza tym, dobrze byłoby wiadzieć, który pkt regulaminu złamałem. ?!

Niby facet w dojrzałym wieku a takie lamerskie pytania zadaje...

Powtórzę po raz kolejny, mo..tfu demokracja jest dla nas i dla tych co się z nami zgadzają.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jest to chamstwo, te pokrzykiwania, tyle, ze ja wierze w polakow, przeciez jest jeszcze niezaburzona psychicznie populacja , ktora pojdzie do wyborow by ten popis nienawisci przerwac, abstrahujac juz od pani kempy , na ktora tylko ciemny lud poleci, ktora moj pradziadek by ocwiczyl nahajem nie schodzac z konia, , zamysl polityczny kaczynskiego , ktory wykonuja rozni jego podjuchaszczy jest prosty, jest to gra na polaryzacje spoleczenstwa, nawet absurdalne zupelnie dzielenie ludzi, pielegnowanie nienawisci , po to te comiesieczne spędy z pochodniami itd., jest to sprytne i mobilizujace , ale okreslony elektorat...kaczynski nie zyskuje tylko konsoliduje swoj elektorat i on ma wahania +/-3 % poparcia...PO moze stracic o wiele wiecej poparcia gdyz skupia takze ludzi , ktorzy brzydza sie glupota pisowska, a niekoniecznie sa zwolennikami polityki tuska....

wy tu o polityce, a żałobnicy po tupolewie mają dostać po 250 tysięcy na głowe i to jest letki przekręt IMHO. Ale cóż zrobić, jak Prezes Prokuratorii ,był wybrany przez Kazimierza M. przy okazji, rodziny Casy chcą po 1 mln odszkodowania....trąci paranoją....

negocjacje sie zaczely od 250 tysi dla kazdego czlonka najblizszej rodziny, watpie czy sie na tym skoncza, pisalismy o tym na samym poczatku, ze za cale szambo my zaplacimy...

PiSiaki to chyba sklerozę mają ,twierdza ,że ruskie z Putinem na czele zamachnęli się na Tutka ,więc jak mają

na sumieniu tych tragicznie poległych śmiercią męczeńska pod Smoleńskiem to niech teraz płacą.

Dlaczego ma to zrobić Polska wyciągając kasę z naszych kieszeni ?

bo tak samo,jak z naszych podatków płacimy na kościół w Pl, na Krus, Zus, nierentowne kopalnie, huty i wiele innych, tak razem wspólnie zapłacimy Kurtykowej, Gosiewskiej, etc,etc...

muls

<po prostu trzeba miec nosa i wsiasc do WLASCIWEGO samolotu. >

Podobno min Klich, w dalszym ciągu, jest "organizatorem" lotów państwowych. Ma kłopoty ze skomletowaniem listy pasażerów.

Niedrogo , bo w ofercie "twoje ostaatnir minuty". Reflektujesz?

Ja nie leceę. Ja bedę przekonywał władziów, filutów i jarów747 do porządnego śledztwa w sprawie.

Nie licz na cuda. Zgodzimy się na Konwencję Chicagowską. Już raz się sprawdziła.

Wchodzisz w to?

YunnanTEA

no wlasnie, dzis w pracy szukalem swojego posta ktory napisalem wczorej w nocy no i nie znalazlem.

Doszedlem do wniosku ze go nie wyslalem :) ale jednak widze ze musial sie pojawic na forum.

Ogolnie na forum jest chaos! kazdy pisze o czym chce i co popadnie.

To tak jak w polskim parlamencie, jest tam ok pol tysiaca gamoni a skutkow ich pracy wogole nie widac.

.....

dlatego tez nieraz jestem za dyktatura! bardziej ekonomiczne jest utrzymywanie jednego idioty przez panstwo niz kilkuset idiotow ( patrz doskonaly przyklad RP )

a dla szarej holoty milionow obywateli nie ma to zadnego znaczenia przez kogo sa rzadzeni!

"Kazda wladza to bezprawie, kazdej wladzy wszystko wolno"

Dzięki za wsparcie.

Co do meritum, nie myl demokracji z anarchią czy dyktaturą.

Dzisiejsza sytuacja w Polsce jest bliższa dyktaturze. Dyktaturze komunistycznej, z przewodnią rolą PO. Trybuna Ludu (tvn) od 48h zajmuje się opinią Schetyny o opóźnionej reakcji Tuska na raport mak'u. Wg zgodnej opinii dzinniklarzy tvn, Niesiolowskiego i Kidawy B Schetyna to wywrotowiec. :-)

no widze , ze nowa lamperia na bocznicy...

ja bym strzelil jeszcze walkiem motyw typu wesole jelenia

a tu moj nowy kawalek gitarowy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.