Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Bez bulu mogą razem polecieć na obiat do Japoni :-).

Kompromitowski -KLAMCA!!!

Jarosław Kaczyński stwierdził, że przed kolejnymi wyborami prezydenckimi trzeba będzie przeprowadzać dyktanda wśród kandydatów. Prezes PiS skomentował w ten sposób wczorajsze błędy ortograficzne prezydenta Komorowskiego, które popełnił składając wpis kondolencyjny w japońskiej ambasadzie.

Jeden z dziennikarzy przypomniał jednak, że Kaczyński sam kiedyś zrobił błąd ortograficzny, co wyciągnął "Super "Express", pisząc obiad z "t" na końcu. Kaczyński powiedział, że wie jak się pisze obiad i nie pamięta, żeby popełnił taki błąd

klamstwo stalo sie codziennoscia,,,ciekawe jak dlugo jeszcze?

"obiat" miał to gdzieś tam opisać "jeden z tabloidów" w zasadzie nawet nikt nie podaje jaki tabloid, kiedy i przy jakiej okazji ten błąd miał miejsce, tajemnicza sprawa.

No ale od razu wiadomo, że Komorowski w całkiem oficjalnych okolicznościach ma prawo do pisania nieortograficznie. Miarą tego co Komorowski może palnąć jest wyszukanie co jakiś nie wiadomo jaki tabloid, niewiadomo kiedy zauważył- że "prezes" zrobił podobnie...

A on jest jeszcze gorszy. Mamusiu kopnąłem Jasia ale on też się kopie- OK synku, ok Bronku idź kop się dalej.

jakoś inaczej wpadka wpisu w barze a inaczej w oficjalnej księdze kondolencyjnej.obiat to może być potoczne przejęzyczenie (przelane na papier)a niestety w "bulu"to nieświadomy (czytaj piszący był pewien ze pisze poprawnie)przykład poziomu analfabetyzmu Komorowskiego.

Czego można się spodziewać po prezydencie bylebyniekaczyńskim? Sam nie wiem co lepsze, analfabeta ignorant czy też ksenofob-nacjonalista.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jakoś inaczej wpadka wpisu w barze a inaczej w oficjalnej księdze kondolencyjnej.obiat to może być potoczne przejęzyczenie (przelane na papier)a niestety w "bulu"to nieświadomy (czytaj piszący był pewien ze pisze poprawnie)przykład poziomu analfabetyzmu Komorowskiego.

Przecież to oczywista oczywistość, że pierdnięcie Komorowskiego śmierdzi a pierdnięcie Kaczyńskiego pachnie fiołkami.

Przecież to oczywista oczywistość, że pierdnięcie Komorowskiego śmierdzi a pierdnięcie Kaczyńskiego pachnie fiołkami.

Ooo,to tak jak moje,też fiołkami...zajeżdża.

Owszem, w myśl zasady duży może więcej, wpadka dużego jest większa od wpadki małego. Ale jak sobie pomyślę, że mały jako prezydent mógłby wysłać zaproszenie do korpusu dyplomatycznego na "obiat" w pałacu...

Dobrze, że duży przeprosił w odróżnieniu od małego, który udał, że nie pamięta.

mały to tak naprawdę jest Komorowski,mógłby co najwyżej koło łowieckie prowadzić.a sympatykiem PIS nie jestem wystarczy moje wcześniejsze wpisy przeczytać.generalnie od rządzących wymaga się pewnej klasy,profesjonalizmu i odpowiedzialności.

generalnie od rządzących wymaga się pewnej klasy,profesjonalizmu i odpowiedzialności.

Bez wątpienia.

I wychodzi na to, że jedynym prezycentem po 89 roku, który umiał mówić, pisać, zachowywać się jak Prezydent Polski, zgodnie z protokołem dyplomatycznym był... Jaruzelski :)

Kwachu też dobry chłopak był i mało pił, dobry chłopak był i mało, mało pił.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W temacie: "generalnie od rządzących wymaga się pewnej klasy,profesjonalizmu i odpowiedzialności" to generalnie klasę, profesjonalizm i odpowiedzialność za "prezydentowanie" można przypisać "temu generału" własnie.

Ale jazda.

Generalnie, to nie gadał jak Wałęsa, nie pił jak Kwaśniewski, nie miał sraczki jak Kaczyński i nie miał regularnych wpadek jak Komorowski. I co to ma być. Chichot historii?

Właśnie, z tym losem dla Polski to jest coś "nie teges". Wprawdzie niektórzy mawiają, że biednemu to wiatr w oczy, nóż w plecy i ch... w d... Ale z drugiej strony jak popatrzę dziś na taką Japonię czy Libię... to ten los nie taki zły. Może to jednak "my są" ten naród wybrany a nie "tamte", wiadomo które, chociaż bogatsze :)

Z niego taki hrabia jak z mojego fiuta karabin.

A wiecie Panowie,że po takich hrabiach ....to mój dziadek na konia wsiadał!

W stosunku do tego Pana mam inne okreslenie,zreszta wygrał wybory przy 2000000 nieważnych głosów-myślicie,że to przypadek??

Nie ważne,że kandytatem był Kaczyński,tylko zastanawia taka ilość nieważnych głosów,jeszcze podociekajcie życiorysu Pani Prezydentowej-też pikny.

A Kaczyńskiego ojciec także umiał się w ówczesnych czasach ustawić,a dzieci chodziły w muszkach i trafiły do filmu,w którym chcieli ukraść księżyc.

Wszyscy dla mnie to najnormalniejsi karierowicze,a Jaruzelski w wieku 33 lat został generałem...za zasługi jako wzorowy konfident.

Żaden prezydent Polski nie posiada czystej i przejrzystej drogi do prezydentury,bo Wałęsa był tym bolkiem,czy nie??

A Kwasniewski byłby dobry jako degustator trunków-taki magister)),a tak się dobrze zapowiadał ....jako ponad trzydziestoletni młodzieżowiec))

Wolny kraj-a każdy minister spraw zagranicznych to Żydek,a przecież żydek to nie polak,tylko żydek.

A nasi prezydęci to wierzycie ,że to byli polakami?......czujecie jak jesteśmy non-stop manipulowani?

Najzabawniejszy jest nieogarnięty burdel w telewizji polskiej i wciąż Ci sami ludzie w KRRIT..na czele z pijaczkami Krukową i Śledzińską-Katarasińską.Polityka,POLITYKA-a w kraju żadnego przemysłu,wszystko w obcych rękach......budowa autostrad ponad dwukrotnie droższa niz w Niemczech,

FSO-nie ma,cukrowni nie ma,cementowni nie ma,stoczni nie ma,przemysłu ciężkiego nie ma,rolnictwo na innych zasadach niż unijne,bo mniejsze dopłaty.

Krowi ogon-czyli Pawlak....ministem gospodarki...i pierwszym strażakiem Rzeczypospolitej-co on wie o gospodarce??...myśli tylko co by tu jeszcze

sprzedać.Też bym chciał mieć tak jak posłowie-taką pensję,immunitet,alkohol w robocie do woli..dużo wolnego,zero odpowiedzialności.

Także słyszeliście o tym,że polityka to jest jak taka k**wa....i dlatego naprawdę wolę dobre audio od niej.

Także Panowie co niektórzy tu piszą w tym watku..to o polityce za przeproszeniem gówno wiedzą i w nieświadomości będą żyć jeszcze długo.Dobranoc.

W temacie: "generalnie od rządzących wymaga się pewnej klasy,profesjonalizmu i odpowiedzialności" to generalnie klasę, profesjonalizm i odpowiedzialność za "prezydentowanie" można przypisać "temu generału" własnie.

Ale jazda.

Generalnie, to nie gadał jak Wałęsa, nie pił jak Kwaśniewski, nie miał sraczki jak Kaczyński i nie miał regularnych wpadek jak Komorowski. I co to ma być. Chichot historii?

Hehehe, rzeczywiście :-).

Jestem Europejczykiem.

Instytut Filologii Uniwersytetu Wrocławskiego podał, że w rzeczonym wpisie stwierdzono następujące uchybienia względem ortografii

1. narodem - Narodem

2. Japoni - Japonii

3. bulu - bólu

4. nadzieji - nadziei

5. spójnik "i" na końcu wiersza

6. brak przecinka przed która

7. 17.03.2001. - zbędna końcowa kropka

Badania trwają.

Instytut Filologii Uniwersytetu Wrocławskiego podał, że w rzeczonym wpisie stwierdzono następujące uchybienia względem ortografii

1. narodem - Narodem

2. Japoni - Japonii

3. bulu - bólu

4. nadzieji - nadziei

5. spójnik "i" na końcu wiersza

6. brak przecinka przed która

7. 17.03.2001. - zbędna końcowa kropka

Badania trwają.

on jest taki od urodzenia,intelektualnie ponizej normy,ale popaprancom sie podoba,,,reprezentuje ich poziom.

A wiecie Panowie,że po takich hrabiach ....to mój dziadek na konia wsiadał!

W stosunku do tego Pana mam inne okreslenie,zreszta wygrał wybory przy 2000000 nieważnych głosów-myślicie,że to przypadek??

Nie ważne,że kandytatem był Kaczyński,tylko zastanawia taka ilość nieważnych głosów,jeszcze podociekajcie życiorysu Pani Prezydentowej-też pikny.

A Kaczyńskiego ojciec także umiał się w ówczesnych czasach ustawić,a dzieci chodziły w muszkach i trafiły do filmu,w którym chcieli ukraść księżyc.

Wszyscy dla mnie to najnormalniejsi karierowicze,a Jaruzelski w wieku 33 lat został generałem...za zasługi jako wzorowy konfident.

Żaden prezydent Polski nie posiada czystej i przejrzystej drogi do prezydentury,bo Wałęsa był tym bolkiem,czy nie??

A Kwasniewski byłby dobry jako degustator trunków-taki magister)),a tak się dobrze zapowiadał ....jako ponad trzydziestoletni młodzieżowiec))

Wolny kraj-a każdy minister spraw zagranicznych to Żydek,a przecież żydek to nie polak,tylko żydek.

A nasi prezydęci to wierzycie ,że to byli polakami?......czujecie jak jesteśmy non-stop manipulowani?

Najzabawniejszy jest nieogarnięty burdel w telewizji polskiej i wciąż Ci sami ludzie w KRRIT..na czele z pijaczkami Krukową i Śledzińską-Katarasińską.Polityka,POLITYKA-a w kraju żadnego przemysłu,wszystko w obcych rękach......budowa autostrad ponad dwukrotnie droższa niz w Niemczech,

FSO-nie ma,cukrowni nie ma,cementowni nie ma,stoczni nie ma,przemysłu ciężkiego nie ma,rolnictwo na innych zasadach niż unijne,bo mniejsze dopłaty.

Krowi ogon-czyli Pawlak....ministem gospodarki...i pierwszym strażakiem Rzeczypospolitej-co on wie o gospodarce??...myśli tylko co by tu jeszcze

sprzedać.Też bym chciał mieć tak jak posłowie-taką pensję,immunitet,alkohol w robocie do woli..dużo wolnego,zero odpowiedzialności.

Także słyszeliście o tym,że polityka to jest jak taka k**wa....i dlatego naprawdę wolę dobre audio od niej.

Także Panowie co niektórzy tu piszą w tym watku..to o polityce za przeproszeniem gówno wiedzą i w nieświadomości będą żyć jeszcze długo.Dobranoc.

No tak,pełna zgoda a POrąbani dalej mają POparcie...jak to wytłumaczyć?Najzwyczajniej...kraj idiotów?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.