Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba rozliczyć PO za spowodowanie katastrofy w Smoleńsku.

Trzeba rozliczyć PO za jakość prowadzenia śledztwa.

Trzeba ciągle przypominać i pokazywać do czego doprowadził Donald Tusk swoimi rządami.

Za chwilę cały naród będzie szukał wątroby Wassermana.

A jak w jego trumnie będą "nadmiarowe elementy" to co z nimi zrobią?

a jak znajdą kawałek ś.p. L.Kaczyńskiego lub nie daj boże ś.p. jego żony?

Trzeba rozliczyć PO za spowodowanie katastrofy w Smoleńsku.

Trzeba rozliczyć PO za jakość prowadzenia śledztwa.

Trzeba ciągle przypominać i pokazywać do czego doprowadził Donald Tusk swoimi rządami.

chłopie wyjechałeś do stolicy i zdziczałeś

a jak znajdą kawałek ś.p. L.Kaczyńskiego lub nie daj boże ś.p. jego żony?

Proszę nie robić sobie niesmacznych żartów z wierności Pary Prezydenckiej, św pam Lecha i Marii Kaczyńskich.

Według mnie zamiast tracić czas na wieczne rozliczanie, ten kto wygra wybory niech się weźmie do "prawdziwej" roboty. Jeśli komuś na tym zależy, to może odpowiednio zagłosować na posłów, którzy "zawodowo" zajmują się rozliczaniem i niczym poza tym.

Skoro jest potrzeba rozliczania, to niech powoła ministerstwo ds. rozliczania, potem się rozliczy ministra...

Jeszcze się nie udało wyciągnąć konsekwencji do żadnego rządu, nie licząc politycznych, czyli przegrane wybory.

Do wyborów jeszcze daleko, jak na polskie obecne standardy, wyznaczone prze zakon PO.

Ale muszę przyznać, że rządowe media nieźle się starają.

Wypowiedź A.Hofmana rozdęli do monstrualnych rozmiarów, TVN zrobił filmik o pośle Hofmanie w "faktach", PSL, zrobiło szopkę w sejmie, no, no nieźle układ sobie samopomaga.

A programu PO, nigdzie nie ma.

Co oni będą robić po wyborach, do jasnej cholery?

Ciekawe na co będą głosować ich wyborcy, na ich jazgot przeciw PiS, na straszenie J.Kaczyńskim?

Ciekawe na co będą głosować ich wyborcy, na ich jazgot przeciw PiS, na straszenie J.Kaczyńskim?

A co się chłopie o nich martwisz, posłuchają debat to się dowiedzą. A jak się nie dowiedzą to w ten sposób też się czegoś dowiedzą.

Jestem Europejczykiem.

Debaty?

Wolne żarty, pokaż mi człowieka a powiem Ci co powie.

Pokaż mi komentatora i polityka, a powiem Ci co o nim powie.

Pokaż mi, kto debatuje, a powiem Ci co napiszą gazety na drugi dzień.

Niech nikt nie udaje, że nie zna zasad funkcjonowania mediów w IIIRP.

Czy jest możliwe, aby PiS, czy J.Kaczyński wygrał debatę?

Naiwność bez granic.

Przykład podałem wczoraj.

Potrzebujesz debat?

Ktokolwiek potrzebuje, a co, nie znasz tych polityków, nie znasz tych partii, nie żartuj sobie, nie wypada w tym wieku.

Dziś na trudne czasy, potrzebni są politycy z jajami, a nie kluchy nieudaczne, rozleniwione i zniewolone, nadstawiający plecy do przyklepań, nasłuchujący tylko, czy czasem w Europie źle o nich nie mówią.

Nie czaisz, że jesteś żałosny tak samo jak wykręty PiS?

Przed chwila przypadkowo znalazłem coś takiego:

"Studenci biorą sprawy w swoje ręce i zapraszają polityków na debatę wyborczą na neutralnym gruncie - w mury Uniwersytetu Warszawskiego. - Wstępnie zainteresowanie wyraziły komitety wyborcze PSL, PO i SLD. Nadal czekamy na odpowiedz od PIS - powiedziała nam Agnieszka Stecko. Projekt studentów koordynuje Stowarzyszenie Młoda RP, z której inicjatywy w ubiegłym roku zorganizowana została debata przed wyborami prezydenckimi na Uniwersytecie Warszawskim w czerwcu 2010 roku, a także listopadowa debata kandydatów na prezydenta Warszawy."

Data jest 23.08 więc albo PiS strasznie długo myśli albo się poddał.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

747 prezes z jaj nie korzysta ,więc kogo proponujesz?

Przed chwila przypadkowo znalazłem coś takiego:

"Studenci biorą sprawy w swoje ręce i zapraszają polityków na debatę wyborczą na neutralnym gruncie - w mury Uniwersytetu Warszawskiego. - Wstępnie zainteresowanie wyraziły komitety wyborcze PSL, PO i SLD. Nadal czekamy na odpowiedz od PIS - powiedziała nam Agnieszka Stecko. Projekt studentów koordynuje Stowarzyszenie Młoda RP, z której inicjatywy w ubiegłym roku zorganizowana została debata przed wyborami prezydenckimi na Uniwersytecie Warszawskim w czerwcu 2010 roku, a także listopadowa debata kandydatów na prezydenta Warszawy."

Data jest 23.08 więc albo PiS strasznie długo myśli albo się poddał.

Ukryta Zawartość

spisują złote myśli prezesa na każdy temat i raczej nie zdąża przed wyborami

Ukryta Zawartość

spisują złote myśli prezesa na każdy temat i raczej nie zdąża przed wyborami

Jestem coraz bardziej przekonany że Prezes wcale nie chce wygrać tych wyborów tylko następne. Na listach zrobił takie roszady że zamiast obecnych posłów w dużej części wejdą nowi. Tak więc w razie przegranej w partii nie powstanie opozycja zdolna odsunąć Jarosława a wręcz przeciwnie - ci którzy się załapią będą go nosić na rękach. Stara gwardia która się nie załapie nie będzie miała ani kasy ani wpływów żeby zmontować przewrót pałacowy.

Może rzeczywiście Prezes jest politycznym geniuszem?

Jestem Europejczykiem.

Widzę w tym zagraniu, "obce", nie studenckie intencje i działanie.

Coś na wzór "białego miasteczka" w poprzedniej kadencji.

Zwykła manipulacja.

Normalka dla tej ekipy.

Chcecie tylko to mieć w lodówce, to sobie na nich głosujcie.

Widzę Koledzy, że dodajecie sobie odwagi, zdecydowanymi określeniami pod moim adresem, to oznaka bezradności.

Widzę w tym zagraniu, "obce", nie studenckie intencje i działanie.

Nie chodzą za tobą dziwni ludzie i nie wpuszczają ci nocą jakiegoś gazu przez dziurkę od klucza? To pewnie ci sami!

Jestem Europejczykiem.

No tak, to typowe.

W polityce nie ma przypadków Szanowny Kolego Jaro 747, tam jest zbyt ciasno, aby było miejsce na coś takiego.

Piszecie tu Koledzy różne rzeczy, dyskutujecie, rozpatrujecie różne elementy, ale jeżeli Wam nie zaświeca się lampka w takiej sytuacji, to oznacza naiwność.

Przypadek, PiS, niby nie chce debat, a teraz nagle studenci wpadają na pomysł organizacji.Bardzo interesujące.

A pamiętacie prezydenta B.Komorowskiego u studentów w czasie kampanii prezydenckiej?

Studentów można użyć zawsze, tak jak użyto pielęgniarki.

Pamiętacie jak użyto obecnie panie pielęgniarki?

Tak się zamieszali w głodówce, że trzeba było robić teatr/cyrk/ustawkę, z Pierwszą Damą, aby wyjść z twarzą z sytuacji i wyprowadzić z sejmu głodujące i strajkujące panie pielęgniarki.

To prymitywny chwyt, szukaj sobie Jaro innych naiwnych.

W polityce nie ma przypadków Szanowny Kolego Jaro 747, tam jest zbyt ciasno, aby było miejsce na coś takiego.

Zbyt ciasno to może być w czarnej d... w której znalazł się PiS. Ale jak widać niektórzy zamiast się z niej wydostać wolą siedzieć gdzie ciepło i przytulnie. Po co narażać się na przeciągi skoro kolejną kadencję można spędzić w ławach opozycji biorąc niezłą pensyjkę bez żadnego ryzyka. Zamiast robić coś sensownego bez gwarancji sukcesu wystarczy wślizgnąć się Prezesowi raz i drugi i gratyfikacja pewna.

Jestem Europejczykiem.

Można też rządzić bez sensu (vide PO) drugą kadencję biorąc za to miliony i dawać "szwagrom" , kolegom "szwagrów", córkom kolegów "szwagrów" zarobić kolejne.

To tez jest jakieś wyjście i pomysł na wegetację na tkance społecznej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie bardzo rozumiem dlaczego alternatywą dla szurniętego Prezesa i otaczającej go kliki potakiwaczy ma być PO? To już nie ma innych partii???

Jestem Europejczykiem.

"Sekcja zwłok ekshumowanej ofiary katastrofy smoleńskiej, byłego polityka PiS Zbigniewa Wassermanna, jest prowadzona pod szczególnym nadzorem. W zakładzie medycyny sądowej wprowadzono specjalne środki ostrożności, by informacje nie wyciekły na zewnątrz.

Teren wrocławskiego Zakładu Medycyny Sądowej ma być ogrodzony przez trzy dni - nikt postronny nie będzie mógł tam wejść - podaje RMF FM. A to nie koniec środków bezpieczeństwa. Każdy, kto ma coś wspólnego z sekcją, musiał podpisać klauzulę tajności. Nie wolno będzie zdradzić nawet najmniej istotnych szczegółów.

Biegli pobiorą próbki tkanek Zbigniewa Wassermana, a następnie poddadzą je specjalnym analizom. Po tych badaniach ustalą, co było przyczyną śmierci polityka PiS."

Taaa, ciekawe ile to będzie kosztować i kto za to zapłaci. Jak wyciekało do Macierewicza to było OK, jak ma wyciec do "opinii publicznej" czyli do zwykłych ludzi to już straszliwe zagrożenie jest i trzeba koniecznie ogrodzić. Paranoja.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dominika Wielowieyska - głupawa dziennikarska gwiazda GW i tok FM dała "dupy" Leszkowi Millerowi. Nie wierzycie, to możecie sprawdzić sami: http://www.tokfm.pl/Tokfm/10,115170,10196976,__TK_zamknal_droge_do_nowelizacji_ustawy_antyaborcyjnej__.html.

"Minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski poinformował we wtorek na Twitterze, że przyjął zaproszenie do debaty wyborczej z Anną Fotygą w Szkole Wyższej Prawa i Dyplomacji w Gdyni. B. szefowa dyplomacji czeka na decyzję sztabu wyborczego PiS."

Ukryta Zawartość

My też czekamy.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Sztab powinien wzorem D.Tuska zabronić Annie Fotydze, poniżać się urządzając dyskusję z człowiekiem, który najszybciej ze wszystkich ekspertów wiedział o przyczynie katastrofy smoleńskiej, oraz przyczynił się do niej aktywnie, dokonując deprecjacji urzędu prezydenta, strony opozycyjnej, wyborców PiS, posługując się zwrotem nawołującym do zbrodni- dorżnąć watahy, na co zareagował były członek PO i wcielił zapowiedzi dożynania w życie w Łodzi atakując biuro PiS.

Ukryta Zawartość

czekam na wywiad Sakiewicza z odnalezionym Lechem Kaczyńskim.

Ukryta Zawartość

czekam na wywiad na wywiad Sakiewicza z odnalezionym Lechem Kaczyńskim.

Podobno "Gazeta Polska" organizuje wyprawę poszukiwawczą w głąb Syberii.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.