Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

każdy średnio rozgarnięty wie , że obecny premier ma dużą szansę pozbawić swojej branży dochodów.Może poza ujadaniem należy śledzić kolejne ruchy ( zapowiedzi się pojawiły ) jak problem rozwiązuje. Powtarzam uderzy w interesy wszystkich partii....może twoja pamięć zawodzi ale proponował pozbawić partie finansowania z budżetu. Przy mocnym sprzeciwie pomysł upadł.

'Szef Amber Gold Marcin Plichta w tygodniku "Wprost" stwierdził, że Tusk zdradzał tajemnice handlowe swojego pracodawcy, czyli Portu Lotniczego w Gdańsku. "Przyniósł nam konkretną informację o tym, ile Port Lotniczy w Gdańsku bierze od naszej konkurencji, konkretnie od Wizz Air, za obsłużenie jednego pasażera. Tego typu dane są jedną z najpilniej strzeżonych informacji. W grę wchodzą potężne pieniądze. Bywa, że>>>te informacje sa w internecie i dotycza kazdej linii.widac ze teraz plichta robi za autorytet a nawet wprost wyrasta na taki.

wyraznie widac ze plichta nawet z siedmioma wyrokami wyrosnie na autorytet ...dla niektorych.

w domu.

jacy mondrzy chlopcy.zaskakujacy mondrzry jak na takich ..glupkow.

a syn jaki jest każdy widzi i wplątywanie w jego nierozwagę premiera ma sens tylko w partyjnych potyczkach a nie w rozwiązaniu problemu nepotyzmu.Tym bardziej , że ten przypadek trudno za takowy uznać.... pomijam logikę partyjnych kacyków.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

każdy średnio rozgarnięty wie , że obecny premier ma dużą szansę pozbawić swojej branży dochodów.Może poza ujadaniem należy śledzić kolejne ruchy ( zapowiedzi się pojawiły ) jak problem rozwiązuje. Powtarzam uderzy w interesy wszystkich partii....może twoja pamięć zawodzi ale proponował pozbawić partie finansowania z budżetu. Przy mocnym sprzeciwie pomysł upadł.

ZaPOwiedzi się POjawiły! Przecież "każdy średnio rozgarnięty wie, że" zaPOwiedzi to już wielokrotnie odgrzewana specjalność Tuska!

no zuch doprawdy, na dwie mozlwosci trafił.sukces.

mimo ze znacznie ciekawsza byłaby odpowiedz...ba!! takie cós ....nie ma slow.

Kto i dlaczego usunął cały wątek pt . " Władza , dlaczego tak uzależnia " ?

ryka bo pisał tak dugo ze sie zawiesil caly wontek.chiba jescze pisze.ale nie martw sie zdazysz mu dac punktcik.

No jak to kto usunął wątek o władzy? Chyba władza, no nie? Jakoś nie widzę innej możliwości.

to już było na konferencjach Urbana ,gdy był rzecznikiem PRL ...forumowy kolego mamy XXI w.

to już było na konferencjach Urbana ,gdy był rzecznikiem PRL ...forumowy kolego mamy XXI w.

Aha. Czyli w XXI wieku wszystko całkiem się zmieniło i teraz o władzy decyduje nie władza, tylko numerologia. Liczba 21 wszystko zmieniła. Często chodzisz do wróżki?

I owszem aczkolwiek nie mogę okiełznać swojego oburzenia !

Po raz kolejny Moderacja próbuje zakneblować nam usta .

Muls wiedział co robi przywołując to Jedwabne. To się nazywa temat tabu, czy jakoś tak. Wtajemniczeni wiedzą. Na szkoleniach stale pewnie na to uwagę zwracają. Kiedyś wpuszczali w maliny, a teraz w jedwab.

Po raz kolejny Moderacja próbuje zakneblować nam usta .

Zaraz tam kneblują. Po prostu uczą dyskutować. Trzeba umieć się zgrabnie poruszać pomiędzy słupkami zabronionych tematów, żeby sobie i innym nie przysparzać problemów. Niektóre sprawy zwyczajnie nie podlegają dyskusji. Mądrzejsi za nas je rozstrzygają i trzeba je brać jak dają, a nie grymasić.

Czy ja powiedziałem, że nie lubie, ja wszystko lubie!

Bardzo słusznie. Nauka nie idzie w las!

Też chciałem przy okazji zapewnić, że bardzo lubię Amber Gold i obu Tusków, i z całego serca solidaryzuję się z wypowiedzią redaktora Seweryna Blumsztajna, który dzisiaj powiedział, że młodego Tuska jest mu okropnie żal. Pomyśleć, że musiał biedaczyna dorabiać w Gazecie Wyborczej! Redaktor Blumsztajn najlepiej wie, co to znaczy. Poza tym uwielbiam Dodę, Muchę, Stefana i w ogóle uwielbiam wszystko co słuszne i w związku z tym jestem najgłębiej przekonany, że młody Wałęsa bardzo słusznie walił na tym motocyklu 153 na godzinę i dlatego temu gościowi od Toyoty należy się 10 lat najmniej, a najlepiej 15 lat i 3 miesiące, żeby po równo było, bo tak jest najsprawiedliwiej.

ale ryka suniesz.Uwazaj na slupki.......Popularnosci.

Nie wiedziałem, że banowanie nazywa się teraz "Popularność". Dobrze wiedzieć.

Kiedyś przestępstwo nazywało się "Solidarność", a teraz banowanie nazywa się "Popularność". Poetyka coś jakby ta sama. Znaczy się, rym jednakowy.

jestem najgłębiej przekonany, że młody Wałęsa bardzo słusznie walił na tym motocyklu 153 na godzinę i dlatego temu gościowi od Toyoty należy się 10 lat najmniej, a najlepiej 15 lat i 3 miesiące, żeby po równo było, bo tak jest najsprawiedliwiej.

E... tutaj się z Tobą nie zgadzam, Facetowi od Toyoty trza dać medal albo i nagrodę za eliminacje przekraczających przepisy. Jak to możliwe że ktoś jedzie szybciej, trzeba go koniecznie zabić, najlepiej czołgiem zajechać drogę. Może powołamy taką organizację na wzór starego dobrego ORMO, do eliminacji przeciwników politycznych przekraczających przepisy drogowe.

Pełen szacunku dla Twojej inteligencji proponuje Ciebie na przywódcę, wyposażyć grupę młodych kiboli w meleksy pościgowe, na szkolenie do posła Karskiego...

czy ten redaktor Ryka jest normalny ?

ale co tam podobni kolesie , mają własne media i ścierwo zamiast dziennikarzy...Prezes Macierewicza z sztuczną mgłą , bombowcem i zamachem na dwie eksplozje pogonił ... jest syn Tuska i może nareszcie prezes użytecznym Sakiewiczem z jego niezależnymi baranami Tuskowi dokopać.

"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , szef OLT Express i Amber Gold udzielił wywiadu "Gazecie Polskiej codziennie". W rozmowie z dziennikarzami przekonuje, że Michał Tusk kłamie, kiedy na łamach różnych mediów wypowiada się o swojej pracy dla tanich linii lotniczych.

– Nie mogę powiedzieć, że pracował źle. Ale w chwili obecnej zastanawiam się, po co do nas przyszedł – mówi Plichta. "

niezależni ojczyzna w potrzebie , syn premiera krajem rządzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wiedziałem, że banowanie nazywa się teraz "Popularność". Dobrze wiedzieć..>>>>..zawsze jezdem za wyciagniem idiotow na pierwszy plan i bawieniem sie z nimi do upadlego.az sie sami spalom.

coraz ciekawiej , kwiat narodu w obronie pokrzywdzonego

" - Trwa polowanie na mnie i boję się o życie. Elementem nagonki jest sprawa Michała Tuska, który z nami współpracował w OLT Express. Jest przedstawiany jako naiwny, poszkodowany człowiek, którego skrzywdziłem, a prawda jest zupełnie inna. Bo to syn premiera do nas się zgłosił - mówi szef Amber Gold Marcin Plichta w "Gazecie Polskie Codziennie". "

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.