Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

...a tym czasem zapamiętały myśliwy Prezydent Bul-Komorowski pielęgnując swe hobby, tym razem w pałacu prezydenckim,

zwolnił Narodowego Ptaka ze swej funkcji...Jak podaje PAP jest juz przygotowana odpowiednia zmiana legislacyjna dot. godła narodowego.

.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie wiem czy przypadkiem niebawem nie dowiemy się,że jednak Żydzi są brzydcy,źli i okrutni,czyli ogólnie be,a nie cacy.A wszystko to za sprawą Moskwy,która jak nic wspiera Iran.Będę miał niezły ubaw jak Bul z Tuskiem zaczną mówić o syjoniźmie...No i żywy dowód na to,że jesteśmy tylko sceną rozgrywek agentury Izraela i Moskwy.Ja na ten przykład kibicuję jednak Izraelowi...Biedny zdradek i jego ryfka...

Polecam ostatnie Nowe Państwo i artykuł pana Darskiego pt.Wojna zmieni układ sił.

ciekawa analiza stanu umysłu skynka .Umysł almagra tylko jednym słowem i........

" Cała dzisiejsza polityka, w tym prawicowa, jest zimna i wyrachowana. Kto zatem próbuje zrozumieć prawicę przez pryzmat smoleńskiego szaleństwa, popełnia duży błąd. Bo miesza taktykę ze stanem umysłu. Kłopot z prawicą jest inny. Ona nie zwariowała, po prostu się myli.

Pochylmy się nad prawicowym umysłem. Nad tym, co myślą prawicowi politycy i publicyści. Otóż centralne miejsce stanowi niezgoda na rządy Donalda Tuska. Niezgoda szczera i głęboka. Jej powodów jest wiele."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Siatkę międzynarodową (proponowane lotniska oraz częstotliwości) skorygowałem biorąc pod uwagę najnowsze MIDT, do ktorego mam dostęp na lotnisku”

Już za to się wyciąga konsekwencje.

U Tuska najgorsze jest to , ze zabiera wiarę w uczciwosc jednostki i grupy rządzących. Wyobrażam sobie tę mafię , która nami rządzi na zasadzie: 'Mozecie kraść, ale jak zostaniecie złapani przez niezależne struktury to nie ma zmiłuj', w tej chwili jest tylko bezwstydne 'Możecie kraść' i parasol ochronny, w spolkach skarbu panstwa, szpitalach, urzędach, wszędzie gdzie się państwowe styka z prywatnym. Nawet w sprawie synalka płemiel idzie na przeczekanie.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Co do IPN to niech se chłopy żyją ale dlaczego jakiś niedouczony polityczny aktywista na etacie w tej instytucji zarabia kilka razy więcej od historyka na uczelni? Może to mi ktoś wytłumaczy?

ba ale dlaczego wydaje 300000zł na odkopanie faceta i zakopanie z powrotem z tymi samymi diagnozami.A przecietny prokurator ma dwie sprawy na rok.W instytutach natomiast nie maja pieniedzy na badania bo wlasnie gontarczyk wpadl na pomysł.. .

„Siatkę międzynarodową (proponowane lotniska oraz częstotliwości) skorygowałem biorąc pod uwagę najnowsze MIDT, do ktorego mam dostęp na lotnisku”

Już za to się wyciąga konsekwencje...>>>>.a te konsekwencje to wyciaga kto??gazeta polska, kot kurdupla ??

czy moze ty osobiscie.Nie smiesz mnie chlopie.jak chcesz cós przepisac to wczesniej to przeczytaj.

ciekawa analiza stanu umysłu skynka .Umysł almagra tylko jednym słowem i........

" Cała dzisiejsza polityka, w tym prawicowa, jest zimna i wyrachowana. Kto zatem próbuje zrozumieć prawicę przez pryzmat smoleńskiego szaleństwa, popełnia duży błąd. Bo miesza taktykę ze stanem umysłu. Kłopot z prawicą jest inny. Ona nie zwariowała, po prostu się myli.

Pochylmy się nad prawicowym umysłem. Nad tym, co myślą prawicowi politycy i publicyści. Otóż centralne miejsce stanowi niezgoda na rządy Donalda Tuska. Niezgoda szczera i głęboka. Jej powodów jest wiele."

Ukryta Zawartość

Bardzo dobry artykuł, ale to w zasadzie analiza tuskoisalnych rzadów, a nie moja czy Almagry.

Ale przyznaję, co tyczy się prawicy, jest w duzej mierze prawdą - szczególnie ostatnie akapity.

Zacznij wladz czytać UR, to ja zacznę czytać Politykę :)

Ukryta Zawartość

Wszystkie

Cholera, zostałem zbanowany w topicu "Terroryzm jako szansa na uzdrowienie kapitalizmu".

Zapachniało Brigate Rosse :)

albo jeszcze czymś gorszym

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

po karetkę zadzwonisz ? przed sądem wytłumaczysz ?..... już tytuły każą kamieniami w rząd rzucać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -- kukiz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) --- ziemkiewicz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) --- gabryel

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie mam wątpliwości

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gorzej - wilk, wilkowi, człowiekiem!

po karetkę zadzwonisz ? przed sądem wytłumaczysz ?..... już tytuły każą kamieniami w rząd rzucać

Oj wladek wladek - toż ja mogę ci gorsze tytuły przytoczyć z Polityki i innych żydokomunistycznych pisemek.

Jak dziecko...

Wracając do sprawy Tarczy Bul-Komorowskiego muszę jednak pochwalić szybki rozwój wydarzeń żeby nie było, ze w Tuskbeskistanie wsio jest w dupu i do niczego..

2.jpg

narodowa subkultura

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Xniw - toż to nowa rasa - wychował ich Makarenko, a sklonował Miczurin - lemingus sovieticus.

Odmiana wyhodowana przez Kuronia na obozie walterowskim - to ci, których mu sie nie udało potopić - prywislinskij homo sovieticus.

Cała galeria - od mulsa, po wladza - oni wybrali PRZYSZŁOŚĆ!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Spal Wawel, Muzeum Narodowe, przeskanuj wszystkie obrazy, rękopisy itd itp umieść na pejszbuku.

Coś na kształt Fahrenheit 451 w Tuskbekistanie wam się marzy.

Trzeba mieć nieźle nas... w głowie żeby porównywać IPN do Wawelu czy Muzeum Narodowego.

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

No tak my lemmingi...bez mozgu za duza kase robimy wszystko...wy za to wolanie...triumf woli...takie mercedesy losu...

Xniw - toż to nowa rasa - wychował ich Makarenko, a sklonował Miczurin - lemingus sovieticus.

Odmiana wyhodowana przez Kuronia na obozie walterowskim - to ci, których mu sie nie udało potopić - prywislinskij homo sovieticus.

Cała galeria - od mulsa, po wladza - oni wybrali PRZYSZŁOŚĆ!

Miczurin zmarl bo spadl z truskawki

ale oni tak majom.Tzn TAK im w mowiono i oni w to swiencie wierza.

obraz Matejki jak krypta z prezydentem.

No zapomniales ze my lemmingi z tych bredni swietnie zyjemy...ale.to nie wazne

żeby porównywać IPN do Wawelu czy Muzeum Narodowego.

Nie wymuszaj tępoty sam na sobie tylko zmuś się do min. myslenia. Póki co efekt bezmyślnego szczekania zamiast interpretowania nie wiele wnosi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.