Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tymczasem dzisiaj Olejniczak powiedział w TVP 1, że to Polsce i tak się należało - bo wynikało z unijnych traktatów.

...i oczywiście europejskiej polityki obrony Tuska przed wsciekłymi atakami Kaczyńskiego.

Czyli jednak sukces Kaczyńskiego nie Tuska.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Krajowy administrator Tusk wszem i wobec obwieszcza swój OSOBISTY SUKCES EUROPEJSKOBUDŻETOWY. Tymczasem dzisiaj Olejniczak powiedział w TVP 1, że to Polsce i tak się należało - bo wynikało z unijnych traktatów.

Ów Tusk dalej rżnie głupa albo nim faktycznie jest. Bo wsiada w tuskobusa i będzie docierał do obywateli osobiście, z zapytaniem, jak ma sensownie wydać unijne pieniądze.

Albo u na jest demokracja większa od ateńskiej, albo rządzi nami Głąb Wielki.

Dokładnie.Tyle nam się należało.Wynika to ze zwykłej arytmetyki.Rząd ryżego Tuska w ogóle nie negocjował o więcej , co zrobiła np Francja i Hiszpania i dostały swoje.

Od kiedy to przejmujecie się tym co powiedział Olejniczak?

Tu nie chodzi o Olejniczaka.To dowodzi tylko , że każdy w sejmie o tym wie i ciągną tym łacha.To z Tuska to z nas.

szkoda czasu , niech tłumaczy jak jest ... zaczynaj

to o mnie,hehe?Jeżeli do mnie to jest zajebiście.

znaczy ze za dwie godziny zaczna go szukac...od momentu hahahahaha c*p.

chiba juz go zlapali...biedny chlopak

muls, jaki ty debil jesteś , hehehehehe,szkoda gadać hehehehehe i ten drugi fox 7cośtam taka sama jazda..heheehe

i ten drugi fox 7cośtam taka sama jazda..heheehe

Sam masz w nicku TomekL coś tam, heeeeheeeeh.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

PiS złożyło wniosek o konstruktywne wotum nieufności.

Pies z kulawą nogą się nie zainteresował.

Papierz Niemiec wszystko im zepsuł.

A miało być tak pięknie.

Wyszło jak zwykle.

A miało być tak pięknie....

Wyszło jak zwykle.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-0-12473400-1360623222_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To im Imperator1292273597_by_stingear_600.jpg

namiszał, w pełni wydawało się jeszcze sprawny a abdykował. Nie to co JP II, do końca na stolcu.

Ale ostał się jeszcze jeden...

Imperator.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Krajowy administrator Tusk wszem i wobec obwieszcza swój OSOBISTY SUKCES EUROPEJSKOBUDŻETOWY. Tymczasem dzisiaj Olejniczak powiedział w TVP 1, że to Polsce i tak się należało - bo wynikało z unijnych traktatów.

Ów Tusk dalej rżnie głupa albo nim faktycznie jest. Bo wsiada w tuskobusa i będzie docierał do obywateli osobiście, z zapytaniem, jak ma sensownie wydać unijne pieniądze.

Albo u na jest demokracja większa od ateńskiej, albo rządzi nami Głąb Wielki.

Tyle nam się należało na podstawie traktatu akcesyjnego.można było walczyć o stopień inflacji ale to i tak bez większego znaczenia.Wszystkie raporty dotyczące wydawania unijnych dotacji są negatywne o tym w mediach trochę sza...

Papież nie Papież a dupolizy trzymają się liny partii.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Partia przewodnią siłą Narodu. Ona broni, żywi, ubiera i radzi oraz nigdy Nas nie zdradzi.

Partia przewodnią siłą Narodu. Ona broni, żywi, ubiera i radzi oraz nigdy Nas nie zdradzi.

( + )

Pamiętam te frazesy i szkoda tylko , że obecni wyborcy o tym zapominają , to jedyna rzecz , która nie straciła na aktualności od chwili upadku komuny .

...co najwyżej mózgów pozbawi.

...co najwyżej mózgów pozbawi.

( + )

Ja bym powiedział Jacku , że większość wyborców , ludzi już straciła mózgi , pokładając nadzieję na spełnienie naszych postulatów w partiach i politykach wszelkiej maści politycznej .

Dodam jeszcze , że nie tyko straciliśmy rozum i racjonalny osąd politycznej rzeczywistości ale również godność osobistą , co pokazuje to forum opluwających się wzajemnie dyskutantów .

Piotr

Biednego Kaczyńskiego nawet Pan Bóg nie kocha. Misterny plan pod tytułem "Pojekt Gliński" miał być niczym salwa z Aurory a będzie cichym pyknięciem zamoczonego kapiszona.

Elektorat demencyjny zuż zapomniał o co w ogóle chodziło a dewocyjny emocjonuje się dymisją papieża.

Jestem Europejczykiem.

co za cyrk.Wszedzie pisza o benku a o rzeczywiscie fantastycznej informacji ze tego dnia piorun pierdyknal w bazylike ani slowa.

co za cyrk.Wszedzie pisza o benku a o rzeczywiscie fantastycznej informacji ze tego dnia piorun pierdyknal w bazylike ani slowa.

z trzeciej strony facet zupelnie sobie nie radzil A tu co chwila afery,naduzycia.Jak w koncu sypneli mu tymi zwiazkami partnerskimi TO jego sredniowieczna natura nie wytrzymala.Hamulcowy dal sobie spokoj z naporem swiata i odchodzi ku uciesze wielu.Wielki nie byl ale przynajmniej trzezwo myslacy.Tak zmieni sie filozofia kosciola i byc moze przypieszy co warto uzmyslowic innym hamulcowym ktorych smiercia nikt sie nie przejmie.Wszystko plynie to dobra maksyma dla hamulcowych i przypomnienie ze nie warto ginac..za nic.Pozostaje jednakowoz pytanie..a co z dziecmi i kto za tym stoi?

Ja bym powiedział Jacku , że większość wyborców , ludzi już straciła mózgi , pokładając nadzieję na spełnienie naszych postulatów w partiach i politykach wszelkiej maści politycznej .

Dodam jeszcze , że nie tyko straciliśmy rozum i racjonalny osąd politycznej rzeczywistości ale również godność osobistą , co pokazuje to forum opluwających się wzajemnie dyskutantów .

Niestety, to prawda.I ja też biorę w tym udział.To przykre , do czego nas doprowadzili.

Biednego Kaczyńskiego nawet Pan Bóg nie kocha. Misterny plan pod tytułem "Pojekt Gliński" miał być niczym salwa z Aurory a będzie cichym pyknięciem zamoczonego kapiszona.

Elektorat demencyjny zuż zapomniał o co w ogóle chodziło a dewocyjny emocjonuje się dymisją papieża.

Elektorat geriatryczny nigdy się nie liczył a dewocyjny zawsze tańczył tak , jak mu kościół zaśpiewał . Samotność Kaczyńskiego się spotęgowała , jak kk się zorientował , że i z PO można się ułożyć i robić niezłe interesy i nie trza do tego charyzmy dyrektora .

Niestety, to prawda.I ja też biorę w tym udział.To przykre , do czego nas doprowadzili.

Nie bądź aż tak surowy w ocenie siebie samego , My wszyscy bierzemy w tym udział , przykre jest to , że te waśnie oddalają a nie przybliżają nas do wspólnych nam problemów i ich rozwiązania , ale jak powiedział klasyk : skłóconym i podzielonym narodem łatwiej się rządzi .

Solidarność Polaków w 89 roku pokazała , że będąc jednomyślni w pewnych kwestiach (walka z komuną) możemy znacznie więcej osiągnąć niż dzieląc się na dzisiejsze polityczne obozy , walczymy ze sobą a nie z niesprawiedliwością i absurdami polskiej rzeczywistości .

Piotr

No wiesz , climax ,to nie ja mam w rękach media.Media to jeden z elementów układanki.

Rozumiem Cie doskonale. chodzi mi wyłącznie o owych "ich"

Bo "oni" zawsze mnie prześladują. jak polityk mówi.. "oni" ja już wysiadam. Zawsze jacyś czarodziejscy "oni" a jak dobrze jest "MY"

Solidarność Polaków w 89 roku pokazała , że będąc jednomyślni w pewnych kwestiach (walka z komuną)

Jesteś w 100% przekonany ze "trzeba było ruszać"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.