Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie cały czas zmiany, ale to poza twoim horyzontem pojmowania niestety. Co nie zmienia faktu, że jestem optymistą i cały czas liczę na cud, czyli Twój intelektualny rozwój.

Jestem Europejczykiem.

Polityka strachu zadziałała bez najmniejszego problemu.

"Zmiany w finansowaniu armii. 800 mln zł więcej co roku na wojsko"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Najwyższy czas wybrać się do Warszawy 11.11 i głośno zaprotestować, wykrzyczeć Bóg, honor, ojczyzna, nasza historia!

Cześć i chwała, bohaterom!

Rząd już ograniczył nam prawo do zgromadzeń, to oznacza że niedługo zabiorą nam "demokrację", nie ma co zwlekać i czekać aż naprawi się samo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dominic

Sam sobie zaprzeczasz.Najpierw piszesz,że rząd ograniczył prawo do zgromadzeń a za chwilę.że należy wybrać się do Warszawy aby protestować.Nie oczekuję konsekwencji i spójności myślenia.Chyba,że to był żart?

Dominic

Sam sobie zaprzeczasz.Najpierw piszesz,że rząd ograniczył prawo do zgromadzeń a za chwilę.że należy wybrać się do Warszawy aby protestować.Nie oczekuję konsekwencji i spójności myślenia.Chyba,że to był żart?

Jemu pewnie chodzi o to że 11.11.2014 to może być OSTATNI RAZ gdy reżim zezwoli Wolnym Polakom na przemarsz.

I może mieć rację.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorku

Jestem pewny,że jeszcze przez wiele lat oszołomstwo,które nazywasz wolnymi Polakami będzie organizować zadymy 11.11.

Prawdziwi Wolni Polacy są wtedy gdzie indziej.Chyba,że chodzi ci o tych wolnych od myślenia.

W kwestii wolności proponuję aby każdy wypowiadał się w swoim imieniu.Ja czuję się wolny.

Ja czuję się wolny.

Tiaaa... Я дpугой такой стpаны не знаю, Где так вольно дышит человек...

Oto polska wolność w praktyce!

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Takie obrazki mogą być w każdym kraju.Włącznie z Irlandią.

Mylisz się. W Irlandii Garda by pilnowała, by patriotom biorącym udział w marszu włos z głowy nie spadł.

Na pewno by się Gardziarze nie przebierali za demonstrantów i nie organizowali prowokacji w kominiarkach.

Nie ten poziom.

Gdyby taki filmik ujawnić z demonstracji w Dublinie to by żądano głowy premiera i ministra spraw wewnętrznych.

I te głowy by poleciały.

U nas - normalka.

Policja może sadystycznie znęcać się nad patriotami i nikt nie robi z tego wielkiego halo.

Dziki kraj.

wojtusiu,

Członkowie IRA określali się jako republikanie. Czy to synonim z określeniem "demokraci"? Raczej nie do końca.

W każdym razie chłopaki są raczej z Twojej bajki, bo ściśle wykonywali instrukcje Moskwy i jechali na ruskiej kasie w dobrych czasach.

Dla ZSRR finansowanie IRA było dobrym sposobem na destabilizację Wielkiej Brytanii tanim kosztem.

Współcześnie - członkowie IRA ściśle współpracują z północnokoreańskim reżimem Kima, rozprowadzając koreańskiej produkcji fałszywe banknoty euro, tak doskonale podrobione, że tylko testy laboratoryjne pozwalają na odróżnienie. Na ulicy - nie ma szans.

Mowa o miliardach euro.

Sprytni Irlandczycy jeździli do konsulatu Korei w Rosji i stamtąd brali worki podrobionych euro.

Cel - oczywiście patriotyczny! Mianowicie: masowy wykup nieruchomości w Ulsterze w myśl zasady "wasze ulice - nasze kamienice". :)

A propos propagandy, twoja ulubiona tuba rządowa Agora notuje straty, musiała zastawić nieruchomości. Doszło do tego, że Donek z ferajną przejął 20% akcji. Niedługo nie będziesz miał czego zawiesić na gwoździu.

A propos propagandy, twoja ulubiona tuba rządowa Agora notuje straty, musiała zastawić nieruchomości. Doszło do tego, że Donek z ferajną przejął 20% akcji. Niedługo nie będziesz miał czego zawiesić na gwoździu.

W zalewie paskudnych informacji zdarzają się i dobre. :)

Dominic

Nie zaprzeczam sobie, tylko trochę mylisz pojęcia - ograniczył prawo, poprzez nowelizację ustawy którą podpisał Komorowski, a nie, że zabronił.

Ograniczyć nie znaczy zabronić.

Odnośnie Warszawa, to przepraszam, jeśli wyraziłem się mało precyzyjnie, tak, miałem na myśli 11.11

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.