Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie dzielą się na geniuszy, bardzo mądrych, mądrych, średnio mądrych, głupich, bardzo głupich i pislamistów.

Dzielą się na:geniuszy,bardzo mądrych,głupich,PiSlamistów i POpapranych
Niektóre z pierwszych ruchów w sejmie przyprawiają o dreszcz grozy. Taki np. kwiatek:

Nowy szefem sejmowej komisji sprawiedliwości i praw człowieka został Stanisław Piotrowicz z PiS, który w 2001 roku umorzył głośną sprawę oskarżonego o molestowanie dzieci proboszcza z Tylawy. Zachowanie księdza tłumaczył ojcowską czułością i zdolnościami terapeutycznymi.

I ciekawostka taka: Piotrowicz prokuratorem jest od lat. W 2013 roku Tomasz Sekielski w swoim programie "Po prostu" w TVP ujawnił, że w latach 80. Piotrowicz, wówczas członek PZPR, był autorem aktu oskarżenia wobec Antoniego Pikuli, opozycjonisty oskarżonego o kolportaż wydawnictw drugiego obiegu. W 1984 roku Piotrowicz miał zostać nawet odznaczony brązowym krzyżem zasługi. Czyli kolejny stary komuch w szeregach pislamu. Oni sami powinni się chyba zdekomunizować na początek.

"Nigdy jako prokurator nie prowadziłem postępowania przygotowawczego w sprawie księdza pomówionego o molestowanie seksualne dzieci, a w szczególności nie wykonywałem w takim postępowaniu żadnych czynności procesowych" - napisał w przesłanym redakcji portalu niezalezna.pl oświadczeniu poseł Stanisław Piotrowicz z Prawa i Sprawiedliwości. Mainstreamowe media - za portalem gazeta.pl - podały kilka dni temu informację, że w przeszłości - jako prokurator - umorzył on postępowanie wobec proboszcza oskarżonego o molestowanie dzieci. Miał on wtedy tłumaczyć, że zachowanie księdza nie miało podtekstu seksualnego i było wyrazem ojcowskiej czułości.

Nigdy nie oskarżałem przed sądem działaczy opozycyjnych. W szczególności nie oskarżałem przed sądem wymienianego w mediach działacza z Jasła (dowód: akta sądowe) Za odmowę prowadzenia takich śledztw po wprowadzeniu stanu wojennego zostałem przeniesiony z prokuratury wojewódzkiej do rejonowej.

Prawdą jest to, że jako prokurator wielu takim osobom pomogłem, o czym przez lata musiałem milczeć, by osobiście nie narazić się na karę surowszą od tej jaka groziła tym, którym wówczas pomagałem.

W związku z powyższym zwracam się z prośbą do mediów o opublikowanie mojego oświadczenia.

Natomiast autorów szkalujących mnie tekstów i tych, którzy je rozpowszechniają wzywam do ich usunięcia z przestrzeni publicznej. W przeciwnym wypadku podejmę zdecydowane kroki zmierzające do wyciągnięcia odpowiednich konsekwencji prawnych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Coraz bardziej mam ochotę wyprowadzic sie gdzies poza "cywilizacje"

Po co zaraz piter za cywilizację?Wystarczy starszy i prostszy telefon np.jakaś Nokia.I mogą cię cmoknąć.

Ukryta Zawartość

Fortuna kołem sie toczy można ? można tylko trza miec plecy.......

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fortuna kołem sie toczy można ? można tylko trza miec plecy.......

Co chcesz, wbrew temu, co twierdzili złośliwcy #dudapomoc jednak działa ;-).

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Dzielą się na:geniuszy,bardzo mądrych,głupich,PiSlamistów i POpapranych

Jak już pisałem czas pokaże czy na końcu tego szeregu można postawić "POpapranych". Ja jestem spokojny o wynik. PiSlamiści już wiadomo że mają prawidłową pozycję w tym szeregu.

Dobra marionetka potrafi tyle samo krwi napsuć co prezydent niezależny ...

Zgadza się. Z kandydatur z kampanii prezydenckiej już wiadomo że takie jednostki mogły zaistnieć. Na szczęście nie uzyskały poparcia.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

O jakim rozwoju drogi Lechu piszesz?

O budowie autostrad, portów, modernizacji infrastruktury drogowej, pozyskiwaniu funduszy europejskich itd, w spokojnym zrównoważonym bez nagłych przewrotów rozwoju.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

PiS w dwa dni przejął służby specjalne i Trybunał Stanu, a Koledzy o pierdołach, albo demonstrują osobiste frustracje (jak Areczek).

Szybko działają, zupełnie jak Hitler w 33 roku.

Nawet Hitler nie robił tego w takim tempie. Ale może to i dobrze. Ich następcy nie będą mieli żadnych skrupułów i zahamowań (a Tusk miał) by robić z nimi dokładnie to samo. Pytanie tylko jak takie wolty per saldo wpłyną na nas.

Nawet nasi sąsiedzi Niemcy mają inne interesy(swoje) i problemy (też swoje , ale tym chcą się dzielić).

A wiesz przynajmniej, że od wieków Polska leży miedzy Niemcami a Rosją i na samodzielność to sobie mogliśmy pozwolić ostatnio jakieś 300 lat temu? W oficjalne mrzonki PiS, że nie musimy wybrać orientacji albo proniemieckiej albo prorosyjskiej a być autentycznie samodzielni to oni sami nawet nie wierzą. A ten niby sojusz z jankesami to już tylko marny kabaret. Niemcy be, Ruscy tym bardziej, nawet i Litwini i Czesi fe, jankesi mają nas głęboko w dupie. Gigantyczne ego prezia wystarczy mam za wszystkie strategiczne sojusze...

Najgorzej jest jak marionetka chcąc się przypodobać animatorowi sama z siebie, bez udziału palca lalkarza zaczyna kręcić dupą. Ale to już kłopot animatora i w tym wypadku wcale nie jest mi z tego powodu przykro.

Ich następcy nie będą mieli żadnych skrupułów i zahamowań (a Tusk miał) by robić z nimi dokładnie to samo.

I to jest problem. Tusk dał dupy i nie dorżnął watahy i teraz wataha sobie hasa. Ostatni akt rozmydlenia nastąpił z Ziobro. Platforma nie potrafiła nawet tego przypilnować.

PIS może być jej wdzięczny. Zawdzięcza jej nieprzetrzebione kadry.

Tyle że chłopcy z PIS-du już tacy miękcy nie są i dadzą popalić. Bo chłopcy z PISu zupełnie jak bolszewicy i naziści dokładnie wiedzą czego chcą.

Gigantyczne ego prezia wystarczy mam za wszystkie strategiczne sojusze...

Że tą krótką nóżką tupnie ?

I to jest problem. Tusk dał dupy i nie dorżnął watahy i teraz wataha sobie hasa. Ostatni akt rozmydlenia nastąpił z Ziobro. Platforma nie potrafiła nawet tego przypilnować.

Nie nie potrafiła, a nie chciała. I nie wiem czemu. Grzech zaniedbania nie wchodzi tu w grę.

To niestety tym gorzej dla nas. Oportunista i karierowicz jest przewidywalny i sterowalny. Ktoś kto uwierzył, że jego w sumie zupełnie przypadkowe i spowodowane nie jego przymiotami a słabością przeciwnika, wyniesienie to znak niebios jest po prostu niebezpieczny.

Znamienne jest to, że jak opcja lewacka przegrała, to teraz wszyscy wiedzą w przód jak będzie, jak źle, jak strasznie.

Tylko to pozostało. W kampaniach obu ten sam ton, i teraz nie inaczej.

Ja powtarzam jedno.

PO myślało, że są tak przyspawani, że nic ich nie oderwie.

PiS przygotowywał się długo.

I ma teraz wiele asów w rękawie.

Można lać w portal wszystko co ślina na język przyniesie, ale to nic nie zmieni.

Ci, którym z PiS nie po drodze, jęczą z zawodu i rozpaczy.

Ale coraz więcej ludzi chce takich rządów, bo wcale nie było dobrze.

A już na pewno poza warszawką nie było dobrze, jak to się wylewało z łże mediów.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

A gamoniom i nieudacznikom cokolwiek się udało?POpaprani i tyle.

Jak Sikorski mówił (wprawdzie żartem, ale jednak) o dorzynaniu watahy, to miał rację, co teraz wyraźnie widać. Nie mówię tu o jakichś represjach czy działaniach poza prawem, tylko o postawieniu Ziobry przed Trybunałem Stanu i osądzenie Kamińskiego i jego pomagierów.

Jestem Europejczykiem.

Ci, którym z PiS nie po drodze, jęczą z zawodu i rozpaczy.

Ale coraz więcej ludzi chce takich rządów, bo wcale nie było dobrze.

A już na pewno poza warszawką nie było dobrze, jak to się wylewało z łże mediów.

Jeczec to bedziemy niedługo jak takie typy dorwały się do władzy

Zapomniałes o tym gosciu ? niedługo przypomni o sobie .....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

@Jaro

W świecie zwierząt przeżywa najsilniejszy.

W świecie ludzi, najcwańszy lub najbardziej bezwzględny.

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.

Teraz inną watahę, kto inny żąć będzie.

@Asterixie.

Są problemy i zagadnienia.

Problemy są czymś ważnym w pewnym światku. Mówi się tam "Masz gościu jakiś problem" ?

Wszędzie indziej są zagadnienia.

Widzę że masz problem z PiS-em, z Kurskim, chyba także z Tuskiem, bo go wyznajesz i stałeś się fanatykiem.

Dla mnie Kurski to nic złego, wręcz czekam jakie ma zadanie.

Typuję TVP, ale mogę się mylić.

Dla mnie PiS to taki Narodowy Herkules, który musi posprzątać Stajnię Augiasza.

Ale widzę, że wielu myśli, że to wykwintna perfuma.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Drogi Krzysiu!

Widzę, że wyznajesz kult siły. To jest fajne, dopóki samemu nie dostanie się w mordę tylko dlatego, że taki był kaprys silniejszego. Czego serdecznie ci życzę, bo może wtedy zmądrzejesz (optymistycznie zakładam, że starczy Ci na to rozumu).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.