Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ja, tylko Trybunał Konstytucyjny, złociutki. Oraz mnóstwo osób publicznych w Kraju i zagranicą. Satyra krytyk się nie boi.

Nie było powodu, nie łamał Konstutucji, więc nie narażał się na Trybunał Stanu.

Trybunał konstytucyjny żadnego przestępstwa Prezydentowi zarzucić nie może i nawet tego nie próbował, złociutki wiec bredzisz. Może jeszcze raz jak komu ciemnemu - pokazałes Prezydenta RP z uniformie więziennym WN dla skazanych za przestepstwa cięzkie - zbrodnie na życiu ze szczególnym okrucieństwem zagrozone karą do 25 lat PW lub dożywocia. Nie mając do tego najmniejszych podstaw. Samo sugerowanie przestępstwa cięzkiego prezydentowi RP mozna podciagnąc pod obrazę głowy państwa, która nadal podlega ściganiu z urzędu.

Wiec sie ciesz z tego, że możesz, bo słuzalcze pieski Komorowskiego już by sie tobą i tymi dowcipnisiami zajeły tak jak zajęły sie gorliwie antykomorem.pl .

chyba nie dam rady na nic wiecej ci odpowiedzieć.

Zawsze przychodzi taki moment niepewności, to normalne, nie musisz odpowiadać, tylko weź pod rozwagę, że całe zło na świecie kreowane jest świadomie, dla rozgrywania wszystkich za pomocą wszystkiego dla własnych extra egoistycznych celów niewielkiej gruby trzymającej władzę, oni baardzo chcą abyśmy się tu kłócili i skakali sobie do gardeł, to ich cel , mają problem, my choć rzeczywiście piszemy sobie czy manifestujemy, to jednak mało kto chce realnie walczyć zbrojnie, człowiek przeciwko człowiekowi, gdyż inteligencja podpowiada nam, że lepiej wyprodukować samochód zabrać dziewczynę i pojechać na wycieczkę za miasto, taka prosta konstatacja krzyżuje najpotężniejsze światowe interesy jakie tylko tu na Ziemi istnieją, radzę w to uwierzyć, każda analiza do tego prowadzi.

Zobacz co się dzieje w Europie, Niemcy przyjmują jawnych wrogów, ktoś musiał to nakazać, nikt przy zdrowych zmysłach by ich tu nie zaprosił, z pominięciem unijnego prawa i procedur, szczególnie tak pieczołowitych pod tym względem Niemców, zastanów się przez chwilę więc kolejnym razem, kiedy zechcesz oceniać innych, może dany tekst zawiera głębsze, znacznie głębsze przesłanie niż tylko prostą treść, która adresowana jest dla lewaka, dla osób inteligentnych treść jest domyślna i zupełnie inna, czasami wektorem odmienna niż podana.

kubek

>>Trybunał konstytucyjny żadnego przestępstwa Prezydentowi zarzucić nie może i nawet tego nie próbował<<

A jakże. TK nie może, ale ja tak. Co za władzę ja mam.

TK dzisiaj zarzucił Dudzie, ze łamie Konstutucję. M. in. zanegował uchwały Sejmu o wyborze 8 października pięciu sędziów Trybunału Konstytucyjnego i wszedł w kompetencje TK

Teraz ktoś nagrał to towarzystwo, które nosiliście na rękach, resztę uczyniła socjologia.

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie o rzekome fałszerstwa wyborcze i rosyjskie serwery.

Trybunał konstytucyjny żadnego przestępstwa Prezydentowi zarzucić nie może i nawet tego nie próbował, złociutki wiec bredzisz.

Co do tego pewności wcale nie ma. Nie próbował, bo i po co akurat teraz. Podejrzewam, że jeszcze się Duda w tym temacie wykaże.

Jestem Europejczykiem.

Nie ja,

Top, już Ci kiedyś pisałem w temacie piaskownicy, żebyś dla towarzystwa doprosił sobie podobnych, nie chcę się z Tobą bawić, jesteś niebezpieczny, możesz podejść i zniszczyć mój zamek, cierpliwie budowany, bo rozsadza Cię złość nie tylko za przegrane wybory, lecz szczególnie za to, że ktoś dał Ci nadzieję, że możesz równać się z innymi, bez wysiłku i ogromu pracy jaką trzeba włożyć w samodzielną budowę swojej pozycji i znaczenia.

Jesteś lewakiem, pamiętaj o tym, tacy tylko osiągają pozycję przy pomocy protekcji z zewnątrz, znajdź sobie jakiegoś PANA na litość boską, niech Cię gdzieś upcha w strukturze i powie wszystkim, że jesteś on NIEGO i nikt nie ma Cię tykać, bo będzie nadawał się do WYJAŚNIENIA - rozumiesz...

rzekome fałszerstwa

Przelała się kropla, społeczeństwo się zbuntowało, powiedziało - dość, nic do tego nie mają fałszerstwa wyborcze, Schetyna powiedział, nie słuchałeś, za duża była różnica, nie daliśmy rady, wytłumaczył się przed swoim elektoratem z porażki wyborczej.

TK dzisiaj zarzucił Dudzie,

Pięciu sędziów z nadania PO, nie żaden Trybunał, przecież o to idzie cała walka, czyj to jest Trybunał, nie rób już siebie pośmiewiska człowieku, jakby sytuacja była odwrócona, pięć osób trybunału z nadania PiS SĄDZIŁO BY AKTY po, to byś dopiero piszczał TOP, Kali..

nic do tego nie mają fałszerstwa wyborcze

Rozumiem. Wybory uczciwe to takie, w których wygrywa PiS. Wybory sfałszowane to takie, w których wygrywa inna partia.

Typowo bolszewickie myślenie.

No i to jest właśnie z Wami tu takie pisanie bobcat, zwykła strata czasu, kup sobie wyborczą albo obejrzyj dziś TVN, tam na tacy podadzą Ci wszystko z detalami według Twojej myśli...co do joty.

bolszewickie myślenie.

Wmawiasz mi ze mam ja bledna, ot demokracja wg. Skrajnej Lewicy. Takie slowa - swiatopoglad i akceptacja. Podaj wiec swoja, lub powiedz mi co w niej jest blednego.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Stary obradował, wybrany przez PO, nad konstytucyjnością wyboru swojego własnego składu. W dodatku w niekompletnym składzie - wczesniej twierdzili że musi być dziewięciu Sędziów, ale dwóch sie wyłączyło iw sumie zostało ich tylko osmiu. Wiec nagle sie okazało ze pięciu sędziów wystarczy :-) Wszyscy nominanci PO.

Orzekli tak jak chciała PO.

Pieprzysz kubuś te farmazony, pieprzysz i nawet nie chce ci się poszukać, jak to naprawdę wygląda.

A później ty, stary leming innych o lemingostwo oskarżasz.

Jestem Europejczykiem.

dobrze.

Bardzo dobrze, elektorat optował za zmianą, jakby Jarosław Kaczyński zostawił w spokoju Trybunał, wszystko byłoby po staremu, straciłby poparcie i wyszedłby na osobę nie dotrzymującą obietnic wyborczych.

A wiemy że tak nie jest, idą zmiany, 500pln na każde dziecko etc.

pośmiewiska

Pośmiewisko zrobił z siebie Rzepliński przygotował procedurę nie zgodną z konstytucją, wykazał to organ, którego ON JEST SZEFEM DOTARŁO !!!???

Jeśli jako specjalista z zakresu hi end miałbym przygotować rozwiązania, które tak działają, to już bym był na bruku Szanowny Kolego bobcat, i każdy inny człowiek w swoim zajęciu, więc tylko natychmiastowa dymisja ratuje ratuje resztki Trybunału, które zostały po tej kompromitacji.

Duda w tym temacie wykaże

Prezydent Rzeczypospolitej czuwa nad przestrzeganiem Konstytucji,

Klika lat temu na forum Onetu (a może Wirtualnej Polski, nie zaglądam tam teraz) był gość o nicku Antek Emigrant. Pisał prowokacyjnym, knajackim językiem pro-PiS-owskie natchnione bzdety i wylewał kubły pomyj na inne ugrupowania. Udowodniono wtedy, że był to najmita, płatny w systemie akordowym od każdego wpisu. Po prostu uczynił sobie z tego sposób na życie.

I teraz, gdy czytam 747 mam deja vu. Identyczny styl pisania, identyczny sposób wysławiania się, argumentacji, identyczne słownictwo. Czyżby zmartwychwstał? A może wyciągnięto go z naftaliny i ponownie rzucono na front?

Prezydent Rzeczypospolitej czuwa nad przestrzeganiem Konstytucji,

Obecny Prezydent czuwa głównie nad pilnowaniem telefonu i wykonywaniem poleceń Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

Nikt tu nie robi z siebie większego pośmiewiska niż Ty.

Oboje sobie drwicie.

Obecny Prezydent czuwa głównie nad pilnowaniem telefonu

To i tak lepiej od pilnowania żyrandola.

Poprzedni miał żyrandol obecny ma telefon...........do pilnowania.

czytam 747

Nie czytaj, nie ma przymusu, ja tu i tak już nie piszę, po prostu Hyuna wygrała najtrudniejszą konkurencję w Azji za występ solowy 2015, stąd moja obecność gdyż musiałem zaktualizować mój temat, nie mam żadnych powodów aby kontynuować tu obecność, przeciwnie nie mam czasu na pisaninę w maglu.

3 lata temu pisałem, że to dziewczę / Hyuna / wygra wszystko, skoro nie myliłem się co do niej, skoro nie myliłem się co do oceny Jarosława Kaczyńskiego, dlaczego miałbym mylić się w innych tematach czy elementach, Bóg dał mi intuicję, dlatego zajmuję się innowacjami, jestem twórcą, to miłe zajęcie, nie zajmuję się propagandą zawodowo, tylko hobbystycznie, od czasu do czasu, od okazji do okazji, tak samo, jak ktoś czasami ma ochotę wybrać się na ryby albo na grzyby.

ukaranie forumowicza za te słowa

To przedruk z innego portalu, - salonu24, poczytaj, warto, to i tak bardzo łagodne określenie.

jedni warci drugich

Prezes GPW podał się do dymisji.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

To przedruk z innego portalu, - salonu24, poczytaj, warto, to i tak bardzo łagodne określenie.

W swojej wypowiedzi nie podałeś żadnego linka, nie cytowałeś niczego, nie powoływałeś się na żadne źródło.

Były to tylko i wyłącznie Twoje słowa. Teraz się boisz odpowiedzialności?

W swojej wypowiedzi nie podałeś żadnego linka, nie cytowałeś niczego, nie powoływałeś się na żadne źródło.

Były to tylko i wyłącznie Twoje słowa. Teraz się boisz odpowiedzialności?

Ależ skąd!!!

Przecież jakby co, to Pan Prezydent go ułaskawi.

Jestem Europejczykiem.

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie o rzekome fałszerstwa wyborcze i rosyjskie serwery.

W samorządowych były na bank, w prezydenckich i parlamentarnych też tyle, że na dużo mniejszą skalę dzięki RKW.

W samorządowych były na bank, w prezydenckich i parlamentarnych też tyle, że na dużo mniejszą skalę dzięki RKW.

Masz jakieś dowody? To je przedstaw. Inaczej są to tylko Twoje insynuacje.

Wmawiasz mi ze mam ja bledna

Nie wmawiam a oceniam. Od wmawiania jest tu specjalistów na kopy.

Ty twierdzisz, że gada mądrze, ja że gada głupoty.

Natomiast z tego, że ja uważam, że bredzi, Ty natychmiast, w sposób zupełnie nieuprawniony sugerujesz, że nie tylko nie wiem co to demokracja ale i jeszcze to, że jestem zwolennik skrajnej lewicy.

Zauważasz różnicę, czy jak całe tabuny uczestników tego wątku przeinaczanie faktów i intencji uważasz to formę dyskusji, a nie narzucania swego zdania czyli propagandy?

Pomijam już fakt, że pogląd, że lewica (z obojętnie jaką etykietką) nie ma pojęcia o demokracji jest całkowicie chybiony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.