Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

tu dalszy ciag geniusza z Trybunalu konstytucyjnego.Policja nadal poszukuje swiadkow wypadku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

pozostawiam bez komentarza:

Ukryta Zawartość

A da się to w jakikolwiek ludzki sposób skomentować?

Półtorej godziny lotu ode mnie a jakby inna galaktyka, k**wa ich pisiata mać...:/

Ukryta Zawartość

Jacek ale za to jakie atrakcje .........

a tutaj już mi brak słow Panowie cenzura czy jak to nazwac komuna?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Właśnie nie taka sama. PO nie było tak głupie by obiecywać konkretne gruszki na wierzbie. PiS tak.

przypomnijmy sobie

Ale są inne tematy o PO.

Tu jest temat o Dudzie!

Uważasz, ze ta prezydentura jest tak słaba, ze nie potrafisz nic dobrego o niej napisać i w zamian za to cały czas piszesz o porzednikach?

Skoro taka słaba to po co ta biegunka.

A co tak konkretnie PO obiecało? Bo choć pamięć pewnie już nie ta, to pamiętam doskonale jak setnie się ubawiłem słuchając Tuska przed wyborami 4 lata temu. Ubawiłem się i byłem pełen podziwu dla zdolności jego ghostwriter`a jak można niby tyle naobiecywać w istocie nie obiecując niczego.

Konkretne obietnice dają lepszy skutek wyborczy - czego dowiódł festiwal bajek PiS. Problem tylko, że prawdziwe schody zaczynają się wtedy gdy trzeba się z nich wywiązać. Bo Polak - cebulak dużo wybaczy, ale jak mu na wszelkie świętości przysięgają, że dadzą po 5 stów na każde dziecko, do frankowego kredytu dopłacą, dowalą bankom, przywalą marketom i butem przycisną ten wstrętny zagraniczny kapitał, a nie zrobią nic z tego czyli wypną na niego 4 litery, to nie zapomni i rozliczy. 90% obietnic PO to cebulak nawet nie zrozumiał, ale te PiSu, zrozumiał i pamięta, doskonale pamięta...

Tomciu - bardzo ładny propagandowy filmik PiSu przed wyborami. Jak na te niespełnione obietnice za 8 lat to coś mało konkretów. Jeszce chwileczkę, jeszcze momencik i sieć zaleją jeszcze ładniejsze filmiki wyliczające już tym razem bardzo konkretnie, co PiS obiecał, a czego nie to, że nie spełnił, ale nawet spełnić nie miał nigdy zamiaru. I nie będzie to za 7 czy 8 lat, a za tygodnie, góra miesiące. Wtedy dopiero się pośmiejemy...

Teraz jakoś Tobie nie do śmiechu.

Wręcz przeciwnie. Mnie dopiero teraz jest do śmiechu i to gromkiego. Patrzeć jak durni wyborcy PiS są kopani w dupę przez swojego wodza i jego pomocników, a jego ideologiczni wyznawcy i propagandyści wiją się jak mogą i próbując robić dobra minę do złej gry, starają się mimo wszystko udowadniać, że czarne jest białe. Starają się, bo nic innego już im nie pozostało i jak nie przestaną to im się wydaje, że nie wyjdą na idiotów. Ale tylko im się tak wydaje i już na idiotów wyszli, czego by nie powiedzieli i napisali. Król jest nagi i każdy to już widzi, jakbyś rzeczywistości nie zaklinał.

A da się to w jakikolwiek ludzki sposób skomentować?

To mówi samo za siebie. To należy rozpowszechniać, nagłaśniać, pokazywać i przypominać 3 razy dziennie wszystkim komu się da.

Bez komentarza. On nawet dla gimbusa jest zbędny.

Razem z listem, który Pacyn - Duda wystosował do Rydzyka niedawno, tworzą niezłą parkę.

Mam niestety przeczucia, że parka ta rychło się rozmnoży.

zastąpione przez inne

zastąpione przez inne oczywiście, bo jest koryto więc beda swinie, będą zamówienia publiczne bo coś jest publiczne, niczyje, można to rozkraść, dalej nie rozumiesz, nie chciałem widzieć tamtych świn, dla mnie zmiana po wyborach jest radosna, ten kukiz 15 i inni ludzie, ta ich wiara, ze cos zmienią, porównaj to ze starymi, cynicznymi k.rwami dla których wydanie 2000 pln na kolację z kieszeni podatnika to jak splunąć, zwykły odwet na k.rwach, nie rozumiesz tego? nie rozumiesz, że można się brzydzic k.rew i złodziei?

ps.

tak, przyznam się, ze nie aprobuję kolesia ru.hającego jakąś kur.wkę z wyzszych sfer po kolacji za moje pieniadze, czy dwoch pedałów urzędników panstwowych jeb.ących sie u podrzędnego kucharza cwaniaka w pokoju schadzek, moge tego nie aprobowac? mogę? czy musze kochac to towarzystwo z PO jak klepiacy tutaj?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

PiC?

ja nie głosowałem na PIS, głosowałem zgodnie ze swoimi od lat niezmiennymi poglądami...śmieszy mnie natomiast straszenie PIS-em dzieci i kwik...wasz kwik...

ja nie głosowałem na PIS,

Kolejny, który "nie głosował".

.śmieszy mnie natomiast straszenie PIS-em dzieci i kwik

Nie widzisz, co się dzieje? Po "naszym" kwiku, przyjdzie kolej na Twój.

Nawet Kukiz się dziwi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

[

Nie widzisz, co się dzieje?

Nic sie nie dzieje, w trybunale PO ma wiekszosc, a cala reszta to kwik. Nie mam telewizora także byc może rzewne artykuły i przemowy dziennikarzy na pensji w PO mnie nie obejmują swoja płaczliwą aurą. Nic się nie dzieje, każdy gra w swoją gre, a wybory przyniosły sporo świezej krwi co trzeba przyjąc z duzym zadowoleniem. Żadna ochrona jeszcze nikogo nie upilnowała, zmiana nazwiska, tożsamości jak najbardziej jak był taki kozak i o to bym wnioskował. Bie.kowskiej powinni jeszcze plastykę pochwy zrobić żeby ja żaden funkcjonariusz PO po cechach szczegolnych nie poznal....Moge wziąc udział w tym zabiegu....

Zabawne jest, że co inteligentniejsi PiSowcy tacy jak np. Sadurska sami śmieją się z tego, co mówią dobrze wiedząc, że to ściema dla gawiedzi.

Oglądałem jej rozmowę z Piaseckim i to był kabaret. Usiłując zachować powagę tłumaczyła oficjalne stanowisko Prezydenta, Piasecki kręcił głową ze śmiechem nie mogąc wyjść z podziwu jak można tak kłamać w żywe oczy a Sadurska od czasu do czasu nie wytrzymywała i też się z tego wszystkiego śmiała.

Sasin w innej rozmowie też się śmiał z tego, co sam mówił. Tylko nasi forumowi PiSowcy albo są na tyle głupi, żeby wierzyć w te gadki dla plebsu, albo propagandę uprawiają z większym zapałem niż wierchuszka PiS.

Jestem Europejczykiem.

Bie.kowskiej powinni jeszcze plastykę pochwy zrobi

.Moge wziąc udział w tym zabiegu....

Ukazałeś swoje prawdziwe oblicze.

Nic sie nie dzieje

Wielkie zmiany zaczynają się od małych kroczków. Bez odbioru, Pani electro.

Nie chcą pracować przy TYM rządzie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.