Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Biskupom?

Dokładnie. No i Dudzie związkowemu - podpisana w czasie wyborów umowa. Do dyktatury proletariatu ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

.Moze stad ta nienawisc?

Nienawiść to cecha ciemnogrodzian. Ta nienawiść, niestety, czyni ich mocnymi politycznie. Niestety nienawiść nie zbuduje mocnej gospodarki i Państwa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

było hasło "warto być przyzwoitym"

Warto zwracać uwagę też na inne, choćby dlatego aby być przyzwoitym...choćby udawać, że się jest.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A to pierwszy raz? Zwykłe negocjacje handlowe. Bez poparcia Rydzyka nie ma PiS, bez PiS nie ma pozycji KK (w tym Rydzyka).

Najzwyklejsze mydlenie oczy by choć garstka idiotów uwierzyła, że prezio nie idzie ręka w rękę z Rydzykiem. I i by nie było żadnych wątpliwości. Z religią to nie ma absolutnie nic wspólnego.

Warto tez zwrócić uwagę, że wytykanie komuś nieprzyzwoitości ma tylko wtedy jakąkolwiek wartość, gdy samemu jest się przyzwoitym. Jak samemu jest się dalekim od przyzwoitości to krzyki jacy to inni nieprzyzwoici, są tyle warte co krzyk bandyty krzyczącego łapaj złodzieja. Bandyty krzyczącego wyłącznie po to by odwrócić uwagę od swojego jeszcze większego łajdactwa.

Warto zwracać uwagę też na inne, choćby dlatego aby być przyzwoitym...choćby udawać, że się jest.

No fakt, były takie wymagające choćby szczątkowego poczucia humoru, typu: "Duda, jesteś tylko kotem prezesa". Natomiast daje mi domyślenia co innego. Komorowski w spokoju znosił hasła typu Komoruski, sługus WSI i inne podobne. Uznawał to za tak bzdurne pierdoły, ze nie były go nawet w stanie urazić. A pisowcom wystarczy, ze ktoś ich nie tytułuje magnificencją czy zbawcą narodu i od razu walą focha. Skąd tak niska samoocena, ze potrzeba wokół sługusów wznoszących szumne tytuły? Kompleks Napoleona czy co?

wytykanie komuś nieprzyzwoitości ma tylko wtedy jakąkolwiek wartość, gdy

W sprawie zaszło Tobie zapętlenie.

Rozumiem, że piszesz w sprawie.

krzyk bandyty krzyczącego łapaj złodzieja

Problem z TR właśnie jest takim "krzykiem"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A pisowcom wystarczy, ze ktoś ich nie tytułuje magnificencją czy zbawcą

bardzo dzisiaj było znamienne poruszenie jak przedstawicielka nowczesnej w rozmowie z kempówom u Olejnik powiedziała, minister maciarewicz na co kempówa z histeria w glosie..pan minister maciarewicz prosze nas nie obrazac.Cós maja w temacie ...Mysle ze kurduplowatosc jest tam cecha szczegolna.

polaczona z kompleksem chlopa kieleckiego.

Oni się dawno już zdeklarowali (no - może wyjąwszy modrzewia, bo on nigdy nie nawoływał do bicia).

Ale zdeklarowane pisiory już dawno wyraźnie powiedziały o co chodzi: właśnie o wolność do bicia po ryju.

Z jakiegoś dziwnego powodu zwykła przyzwoitość osobliwie ich przeraża :)

Wstajesz rano, patrzysz, leje deszcz... Myślisz, to przez te pisiory...

Nie zastanawiałeś się nigdy nad tym?

Natomiast daje mi domyślenia co innego. Komorowski w spokoju znosił hasła typu Komoruski, sługus WSI i inne podobne. Uznawał to za tak bzdurne pierdoły, ze nie były go nawet w stanie urazić.

Bez jaj. Facet był akurat z tych co to nic nie wiedzą. Co innego jakby wiedział. Że piją do niego...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Tego jeszcze na naszej GPW nie było. Przebiliśmy nawet 2009. Amerykanie muszą mieć teraz oczy i buzię szeroko otwartą."

Ukryta Zawartość

acet był akurat z tych co to nic nie wiedzą

no to prawie jak ty ..tez niewiele.

Ukryta Zawartość

"Tego jeszcze na naszej GPW nie było. Przebiliśmy nawet 2009. Amerykanie muszą mieć teraz oczy i buzię szeroko otwartą."

a ty jestes na etacie wklejacza czy tuma-cza?/

na tej gieldzie jest paredziesiat miliardow zł polakow.

Ukryta Zawartość

Ale dziś wspomnijmy bojowe zasługi prezesa z okazji 34 rocznicy stanu wojennego.

"Obudziłem się więc w południe i poszedłem do kościoła w kompletnej nieświadomości. Słyszałem tylko, jak mama ma pretensje do ojca, że nie zapłacił rachunku, bo telefon jest wyłączony"

"W kościele panował potworny tłok, ale akurat tego dnia był u nas Obraz NMP. Kazanie ks. Boguckiego wydawało mi się też jakieś dziwne. I powoli zacząłem się orientować co się stało... - powiedział lider PiS w rozmowie przeprowadzonej w 1991 roku."

Ukryta Zawartość

"Od rodziców w domu dowiedział się, że już wcześniej było po niego już SB. - No i następnego dnia mnie zwinęli - opowiada Jarosław Kaczyński w "Gazecie Polskiej". - Byłem spakowany i przygotowany na ucieczkę, czekałem z wyjściem z domu, aż skończy się godzina policyjna. Zjawili się jednak przed 6 rano i zabrali do MSW.

- Wieczorem mnie wypuścili, i było to dla mnie bardzo niemiłym zaskoczeniem. Nie ukrywam, że nieprzyjemnym, bo przecież działałem cały czas - mówi. - Uważałem zresztą, że jestem w sytuacji dużo gorszej niż internowani. Miałem absolutny imperatyw, że muszę działać, i sądziłem, że w efekcie pójdę siedzieć, co było gorsze od internowania."

Ukryta Zawartość

post-17911-0-68358200-1450044515_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W sprawie zaszło Tobie zapętlenie.

Nie zaszło mi żadne zapętlenie i sam doskonale o tym wiesz. Śmiem postawić tezę, że zapętleni są teraz zwolennicy PiS. Naturalnie nie ten mohorowy beton i "zakon" bo tych nic i nigdy nie skłoni do zmiany poglądów, choćby bez żadnych wątpliwości udowodniono że np. prezio obcował seksualnie ze swoim kotem. Oni uznają, że kot to agent niemiecki, ruski, żydowski albo PO i uwiódł go podstępem. Zapętleni są ci którzy byli na tyle naiwni, że popierając PiS uwierzyli, że to nie ten sam PiS co 10 lat temu i jest to jakaś alternatywa dla PO. I tym mającym jeszcze własny rozum i poglądy może nie współczuje, ale kamieniować skłonny nie jestem.

Nie dawaj mi po raz kolejny powodów by zaliczać Cię do pierwszej grupy...

Problem z TR właśnie jest takim "krzykiem"

Nie ma problemu TK. Jest problem PiS jak poza prawnie (bo bez większości konstytucyjnej) spacyfikować TK przed nadchodzącymi pozakonstytucyjnymi zmianami jaki chce wprowadzić. Arytmetyczna większość w Sejmie to mało by pomysły prezia wcielić w życie. I jakbyś rzeczywistości nie zaklinał, jak pokrętnych i kłamliwych argumentów nie używał nic tego nie zmieni. Wystarczył miesiąc rządów PiS i chyba nawet ślepy zobaczy co się święci. Nie możesz przeboleć, że naród, wróć społeczeństwo, nie aż tak głupie jak sobie prezio myślał? Powinieneś był się już przez ostatnie lata przyzwyczaić, że czego prezes tknie to finalnie i tak spieprzy.

Maju dnia 13.12.2015 - 09:53 napisał

"Mnie również, zwłaszcza że żadne media nie umiały należycie udokumentować odpowiednim obrazem tego że te deklaracje organizatorów mają potwierdzenie w rzeczywistości.....ale od czego mamy "niezależne" media, dały radę "pokazać" garstkę na Marszu Niepodległości czy "w obronie Telewizji Trwam i wolności słowa" dadzą też radę "wykazać" tłumy wychodzące w obronie stołków.....nie takie rzeczy się widziało". ;)

W tym Wasz problem towarzyszu komentatorze dyżurny, ze organizatorzy jakoś słowem nie wspominali o frekwencji, poza piątkowymi deklaracjami, ze spodziewają się 10 - 15 tys. ludzi. Po marszu pytani o liczebność spokojnie twierdzili, że poczekają na raporty policji, bo sami nie są w stanie tego podać z całą pewnością, a oceny medialnej nie będą komentować, bo jest medialna właśnie. Tak że kula w płot.

Masz większy problem, "insynuatorze szczególny". Jeżeli masz wątpliwości czy mówię prawdę należało zapytać skąd mam te wiadomości i byłoby po sprawie. To co napisałeś to cała seria kul w płocie.

Prawdą jest że (podaję z TVP INFO, relacja na żywo) na początku podawano w tej TV że organizatorzy liczyli na taką liczbę osób jaką podałeś, zaraz jednak komentator relacjonujący na żywo weryfikował tą wiadomość podając większe liczby(20-40tyś, skończył na 50) Zawsze zaznaczając że według organizatorów. Dlatego napisałem to co cytujesz i mamy problem - bo albo Ty kłamiesz, albo kłamali organizatorzy mówiąc to co powtórzyłeś albo dziennikarz komentujący to w TVP INFO.

Ciekawe że w niedzielę TVP INFO nie było skore pytać o liczebność organizatorów i z góry, jeszcze przed rozpoczęciem wiedzieli że marsz mniej liczny jest a dobór "autorytetów" i ich komentarze w trakcie i po marszu pokazały jak niezależną od aktualnych władz i działające na ich szkodę mamy (podobno państwowe) media.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Muls nie rozśmieszaj.

Na marszu w obronie stołków nasycenie byłymi PRL-owcami przekroczyło punkt krytyczny.....sugerujesz też że ci wszyscy co tam byli z Warszawy.....nie sądziłem że aż tyle stołków tam do obsadzenia. :)))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

"Trybunal Saga" cd.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.