Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

no tak idolem komuch ,okraglostolowiec z magdalenki,pijaczyna,klamca,

ale ok każdy ma swoich idoli,

każdy lubi co innego,

każdy ma prawo nalezec do roznej grupy sympatykow,

wolna Polska,to się dopiero teraz zaczyna,slyszac po kwiku swin odrywanych od koryta.

sam na walese glosowalem,,bo musialem,tyminski był nie do zaakceptowania na całej linii.

nie zapomijnaj, że w magdalence byli przedsgtawiciele kościoła - również.zapewne jest to prawicowcom NIE W SOS ;-p

wolna polska dopiero teraz tak? poza oderwaniem od koryta jak to nazywasz, masz jeszcze jakiś "normalny argument" na tą normalność?

duda już ponad pół roku i co dobrego masz za jego kadencji...poza wstydem?

tylko, nie pisz, że normalność i oderwanie od koryta...to już napisałeś..

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

jestem z tego dumny ze normalny zwykly człowiek pokonal system,i został prezydentem,wstyd mi za bolka,za pijaka,magistra klamce kwacha,za szczynukowicza ,bula,a tobie nie?

Jeśli mnie pamięć nie myli to kto inny pokonał system i to na pewno nie była to osoba której czcza miesięcznice

już nam taki bzdur nie wciskaj wiele osób pamięta tamte czasy i nie z nami te numery.....

wiem że w parti inne wytyczne chodzą

ostatnio pojawiła się nowa historia według Pis -u( czyt,Jarosław mało co internowany hehe )

lecz tutaj takie kłamstwo nie przejdzie ciemnego luda szukaj na Nowogrodzkiej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przecież Palikmiot już był,więc jaki on nowy?Może takiego jeszcze na scenie nie ma?Nie wiem ale nadzieje mam....na razie.

to z Ciebie taki wyborca jak z koziej d. upy trąba.

a kobietę już masz czy się księżniczka jesce nie urodziła ;-p

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

jestem z tego dumny ze normalny zwykly człowiek pokonal system,i został prezydentem

Tomuś, zlituj się nad nami, masz wszystkich za kompletnych idiotów???

Jestem Europejczykiem.

Brak rozumienia w Polityce to już choroba. Platforma Obywatelska też nie rozumie zupełnie nieistotnej rzeczy, że jest sprawiła Polsce największy kryzys polityczny po 1989 roku.

Fakt, niepostawienie przed sądem Kamińskiego i jego przydupasów, oraz Ziobry to dowód na głupotę PO.

Jestem Europejczykiem.

Duda chyba z nikim nie musi rywalizować o tytuł najgorszego prezydenta. Nie ma żadnej charyzmy. Jest totalnie nijaki.

Na to możnaby jeszcze machnąć ręką, problem w czym innym. W tym mianowicie, że Duda jest najlepszy, gdy nic nie robi.

Już z podpisywaniem jest problem, a jak zaczyna przemawiać, to już kompletna tragedia. To, co ostatnio wygadywał skreśla go jako poważnego polityka.

Jestem Europejczykiem.

Ależ nie ma czego skreślać bo nigdy nie był nawet w drugiej lidze. To zwykły karierowicz, który porzucił posadę na uniwersytecie aby jako marionetka Jarosława rozbłysnąc w końcu swoim mdłym odbitym światełkiem jak księżyc we mgle. Zajdzie tak szybko jak wszedł niestety fajdając przy tym karty polskiej historii.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Na to możnaby jeszcze machnąć ręką, problem w czym innym. W tym mianowicie, że Duda jest najlepszy, gdy nic nie robi.

Już z podpisywaniem jest problem, a jak zaczyna przemawiać, to już kompletna tragedia. To, co ostatnio wygadywał skreśla go jako poważnego polityka.

Budyń z soczkiem.

Ależ nie ma czego skreślać bo nigdy nie był nawet w drugiej lidze. To zwykły karierowicz, który porzucił posadę na uniwersytecie aby jako marionetka Jarosława rozbłysnąc w końcu swoim mdłym odbitym światełkiem jak księżyc we mgle. Zajdzie tak szybko jak wszedł niestety fajdając przy tym karty polskiej historii.

Był w trzeciej lidze, ale dostał niezwykłą szansę od losu i mógł przeskoczyć do pierwszej. Szansy nie wykorzystał, bo nie ma ani klasy ani zdolności, ani żadnego potencjału.

Jestem Europejczykiem.

sprzątanie 8 letniej stajni Augiasza dopiero się zaczyna,,,a co twój idol bul zrobil przez 1 pol roku?a co zrobil tw oskar przez 1 pol roku?tzn ja wiec co zrobil np. podniosl akcyze z 13,% na prawie 19% NA AUTA SPROWADZANE,,,PODWYZSZYLI VAT.

TY TEGO NIE ZAUWAZASZ?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

A tak jeżdżą kozaki, na łysych, sparciałych gumach:-)

Należy się cieszyć, że nikogo nie zabili bo jakby ta opona im strzeliła jak akurat wpychali się na trzeciego, na zakręcie....

http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35771,19749327,wypadek-andrzeja-dudy-ostra-jazda-bor-tuz-przed-wystrzalem.html#Czolka3Img

To dla tych co po kolejnej katastrofie będą pytać co to się stało i kto za tym stoi.

Nie przeszkadzają mi ci,którzy u władzy jeszcze nie byli.Nie są skompromitowani a być może mają lepsze pomysły od PiCu i Peło.

Ale to tylko kwestia czasu gdy 80% z tych "nowych" zacznie pobierać dofinansowanie lewym oknem...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Fakt, niepostawienie przed sądem Kamińskiego i jego przydupasów, oraz Ziobry to dowód na głupotę PO.

Nie tylko. To był dużo większy całokształt dokona PO. Afery zamiatane pod dywan, szydzenie z państwa, rozbijanie innych partii politycznych, a wreszcie pierwsza manipulacja przy Trybunale Konstytucyjnym polegająca na wybraniu sędziów na zapas. Mędrcy z PO sądzili, ze PiS nie zauważy celu tego działania? Do tego postawa Prezesa prof. Andrzeja Rzeplińskiego, który nie zachowywał należytej bezstronności i obiektywności - jawnie i czynnie angażując się po stronie PO. Daleko mu do pozycji poprzedników na tym stanowisku.

Nie ulega jednak najmniejszej wątpliwości, że PiS oszalał i dokonał konstytucyjnego zamachu stanu. Potwierdzają to opinie wybitnych prawników, do grona których w żaden sposób nie można zaliczyć Ziobry. Natomiast rozśmiesza mnie wyciąganie z szafy w celu dokopania PiS-owi takich autorytetów jak: Cimoszewicz, Kalisz, Marcinkowski, Dorn, Giertych i paru innych. To tego (poza nielicznymi wyjątkami prawdziwego dziennikarstwa) agitatorzy pracujący w polskojęzycznych mediach przekazujący społeczeństwu jedynie słuszne prawdy.

Czy ktoś jest w stanie powstrzymać PiS przed dalszym szaleństwem? W tej chwili wątpię. Nie da się też wykluczyć, że praktyka zapoczątkowana przez PiS będzie kontynuowana w przyszłości. Obecne elity polityczne skompromitowały się już doszczętnie. Nowych lepszych nadal nie widać.

PS.

Podziękowania dla Adalbert95 i toptwenty za złośliwe, aczkolwiek uważne wytknięcie błędu składni. Aktualnie (z powodu awarii dotychczasowego 24 calowego monitora LCD) wykorzystuje starego 17 calowego kineskopowego Philips-a Brillance 107P4 z uszkodzoną powłoką ekranu). Niedługo będzie nowy 26 calowy LCD i takich błędów będzie pewnie mniej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.